Hvad er en vurdering af Medarbejder rapport?

Hvad er en vurdering af Medarbejder rapport?


For ledere af enhver størrelse virksomhed, processen og tidsforbrug styre mennesker kan få dem til at spørge: Hvad er en vurdering af medarbejdernes rapport, og hvordan kan det hjælpe min virksomhed?

Hvad er en vurdering af Medarbejder rapport og hvordan man bruger det

I dag ledelse kan blive oversvømmet med genoptages fra velkvalificerede mennesker. Medarbejder vurderingsrapporterne værktøjer til at hjælpe finkæmme gennem kvalifikationer i en effektiv metode, der hjælper arbejdsgiverne opfylde jobkravene med den enkelte mest kvalificerede på en række niveauer. Generelt en vurdering af medarbejder rapport giver en konkret og målbar måde om hjælp ledelsen at vide, hvem de skal ansætte og hvem til at fremme. Vurderingerne kan bestemme:

 • Personlighed
 • Styrker
 • Områder for selvudvikling
 • Problemområder

En integreret del af denne proces omfatter en liste over tilpassede interviewspørgsmål.

Typer af Medarbejder vurderinger

Personlighed

En af grundene folk ikke bo eller er utilfredse i deres nuværende position er fordi deres personlighed ikke er egnet til jobbet. Arbejdsgiverne vil have motiverede, glade medarbejdere. For at bidrage til at opnå dette, nogle virksomheder bruger et ansættelsesforhold typen personlighed vurdering. Denne type vurderingsrapport ikke kun hjælper med at finde den rette person til jobbet, men den vej, de oplysninger også aids i fastsaettelse af fordelene ved yderligere træning og udvikling og i sidste ende former karriere development.Personality vurdering tager højde attributter som:

 • Dominans
 • Sociability
 • Afslapning
 • Overholdelse

Denne type test er ikke begrænset til kun attributter, men der tages hensyn til andre ting, herunder individets personlighed udstillet i deres nuværende job samt deres naturlige personlighed. Når de kombineres, resultaterne af denne evaluering kombineret med medarbejderens fysiske styrker og svagheder giver ledelsen at træffe en informeret beslutning i at vælge den rette kandidat til jobbet.

Behavior

Sammen med personlighed, nogle vurderinger spørge adfærdsbaserede spørgsmål. Behavioral test giver en mere forudsigelig resultat for arbejdsgivere, der bruger det til at screene potentielle ansøgere. Behavior resultater kan bekræftes ved at kontrollere referencer fra tidligere employers.For eksempel, hvis din virksomhed er på udkig efter en medarbejder til at arbejde inden for dit kundeserviceafdeling, adfærd egenskaber sådan tillid, takt, høflighed og fleksibilitet er ønskeligt. Kontrol referencer og tidligere tjenestesteder hjælp bekræfter vurdering resultater.

For at forhindre omsætning, job pasform er vigtig. Ligesom personlighed er en faktor, virksomheder, der bruger adfærdsmæssige vurderinger finder, at testresultaterne hjælpe dem til at vælge den rigtige kandidat til jobbet. Hvis der kræves gode kommunikations- og lederevner til jobbet, giver rådgivning om adfærd en interviewer nok oplysninger til at spørge intelligente og relevante spørgsmål, når vi taler med kandidaten til at afgøre, om de har, hvad der skal til.

Mentale kvalifikationer

Psykiske egnethed scores indsamlet fra en medarbejder vurdering tages i betragtning, og i forhold til jobkravene. Er jobbeskrivelsen udnytte de styrker afspejles i psykiske egnethed vurdering?

Mentale evner taget i betragtning i en vurdering inkluderer:

 • Mental skarphed
 • Forretningsbetingelser
 • Memory Recall
 • Ordforråd
 • Numerisk opfattelse
 • Mekanisk interesse

Ikke alle psykiske egnethed anses for hvert job, men en mental egnethed vurdering indeholder oplysninger, ikke kun for den aktuelle position og tillader ledelsen at se uudnyttet potentiale i kandidaten og styrker, der skal tages i betragtning i fremtiden.

Medarbejder Assessment Fordele

Hvad er en vurdering fordele medarbejder rapportens af?

Når ledelsen fuldender vurderinger af enkeltpersoner i betragtning til ansættelse eller forfremmelse, i stedet for at gå med deres gut instinkt, de har en målbar måde at sammenligne job kandidater.

Også ved at matche jobbet til kandidatens styrker, vil du være ved hjælp af din menneskelige ressourcer kapital på den mest effektive måde, fordi de tilgængelige gennem den vurdering oplysninger gør det muligt at tilbyde jobbet til den bedst kvalificerede person, og grænser leje fejltagelser. Når evalueringsrapporter anvendes duringhiring eller fremme, personaleomsætning dråber fordi medarbejderen er gladere i sin stilling, og ledelsen er tilfreds med jobbet ydeevne. I mange tilfælde, hvor der anvendes vurderinger, før leje, medarbejdere gå videre til at blive bedste lande.