Hvad er en vægtet Vest?

For dem, der lige venturing i verden af ​​fitness og fysisk aktivitet valg, er en masse muligheder, herunder et vægtet vest, konkurrerer om din opmærksomhed. At vide mere om forskellige former for fitness værktøjer vil hjælpe nye fitness-entusiaster til at træffe beslutninger, der ikke forlader dig lys i tegnebogen, og forfølge muligheder, der vil hjælpe dig til at kaste pounds eller nå andre træningsmål.

Hvad er en vægtet Vest?

En vægtet vest er et værktøj til en særlig form for fitness træning, der fokuserer på at brænde en masse kalorier og opbygge kroppens reaktion. Dette kaldes en "power træning" i modsætning til mere subtile fysiske øvelser sigter mod at øge attributter som fleksibilitet, balance eller udholdenhed.

Den vægtede vest er simpelthen en monteret vest, der er fyldt med præcise mængder af vægt, så når du lægger den på du føler den umiddelbare tilsætning bære ekstra vægt.

Ideen bag det vægtede vesten vedrører et meget centralt begreb i fitness og bodybuilding, kaldet modstand. Modstand er en kraft, der virker som en udfordring til kroppen. Tyngdekraften er en form for modstand, og den person, der bærer vesten udfordres af en stor mængde af resistens på grund af den ekstra vægt. Med en vest, er vægten korrekt fordelt ligesom det ville være, hvis den enkelte vejede mere. Men med en vest, får brugeren til at arbejde mod en større vægt for varigheden af ​​en session, og derefter tage den vægt off. Det er, hvad nogle fitness deltagere som om vesten: følelsen af ​​at kaste dem ekstra pounds og walking off slankere, stærkere og montør.

Brug af Vægtet Vest

De, der vælger en vægtet vest til amp op fitness sessioner gå om deres rutiner, som de altid gør - men lidt ekstra modstand med, som nævnt ovenfor. Den vægtede vest kan hjælpe med at give mere arbejde til de er involveret i forskellige aktiviteter fra at køre til lunges, squats og mere muskler. Med balance udfordring aktiviteter, kan vesten hjælpe med at bringe en bedre træning til kernen, musklerne, der er ansvarlige for at støtte rygsøjlen og krop. Forskellige fitness-instruktører bruge den vægtede vest til løb, styrketræning, eller andre aktiviteter som foretrukne.

Den vægtede vest er godt for mange mennesker, der ønsker en større effekt for deres træning. Imidlertid kan de med visse begrænsninger ikke være i stand til at håndtere den ekstra vægt. Ældre personer eller personer med knogler, led betingelser kan ikke ønsker at understrege deres rammer med dette værktøj. For nogle meget fede mennesker, kan den ekstra vægt også være for meget af en stress. Tal med din læge om, hvorvidt en vægtet vest kan hjælpe dig med at nå nye højder i din søgen efter bedre fitness og sundhed. Husk, tilføjer udfordringer til en træning kan hjælpe med at forbrænde flere kalorier.