Hvad er en trøffel?

Hvad er en trøffel?
Med en trøffel pålægsmaskine, du gør ethvert måltid ren magi.

Hvad er en trøffel? Der er flere former for trøfler i gourmet mad verden. Her vil du lære om den type, der vokser i jorden, eller trøffel svampe.

Hvad er en trøffel?

Trøfler er en slags underjordisk svampe, hvilket betyder at de er en svamp, der vokser under jorden. Mest almindeligt fundet i Europa, Asien, Nordamerika, og Nordafrika, trøfler tendens til at vokse i skovområder omkring bunden af ​​træer. Trøfler er stadig jaget af svin, der er den traditionelle måde at finde dem, men i disse dage flere og flere hunde bliver rekrutteret til jobbet, da de kan blive trænet til ikke at spise de små præmier.

Hvilke typer af Trøfler er der?

Der er to slags trøfler, der er mest populære i madlavning verden: sorte og hvide trøfler.

Knold Melanosporum

Knold melanosporum, eller den sorte trøffel, er en sort, der oprindeligt blev fundet i Périgord-regionen i det sydvestlige Frankrig. Den sorte trøffel er almindeligt anvendt i alle mulige retter, såsom foie gras og supper. Det er også blevet til en lækker olie, der kan drizzled over næsten alt for at forbedre sin smag og giver en luksuriøst rig smag.

En kold-vejr svamp, kan sorte trøfler findes dyrkning under egetræer fra september til december. Denne velsmagende lille bid kan sælge for så meget som $ 400 pund.

Knold magnatum

Knold magnatum, eller den hvide trøffel, er en italiensk champignon. Denne sort blev oprindeligt fundet i Piemonte-regionen i det nordlige Italien, i det grønne omkring Alba. Mens der er andre lignende hvide trøfler findes i Italien, er dem fra Piemonte betragtes som mere aromatisk og derfor hente en væsentligt højere pris -! Alba hvide trøfler kan sælge for så meget som $ 2200 et pund hvide trøfler kan findes vokser i nærheden af eg, hassel, poppel og bøgetræer, som regel i efterårs- og vintermånederne. De anvendes i en række forskellige retter, såsom risotto og skaldyr, og kan vendes til aromatiseret olie ligesom deres franske kolleger.

Hvad gør Trøfler Taste Like?

Mens alle trøfler har en jordiske smag, hver slags har sin egen særlige smag og duft; hvide trøfler har en mere cremet smag, mens sort trøffel er kendt for deres træagtige noter. Hvis du er interesseret i at eksperimentere med trøfler, bør du overveje at tage en flaske trøffelolie. Der er ikke noget helt ligesom smagen af ​​en trøffel, og endda en lys DAB af trøffelolie kan tage en skål til nye højder.

Ikke alle "Trøfler" er spiselige

Hvad er en trøffel?
Denne form for truffle er faktisk en svamp!

Der er mange forskellige underjordiske svampe, der nøje ligner den slags værdsatte af kokke, men ikke alle af dem er spiselige. Faktisk, nogle er giftige! På jagt efter svampe er noget, der bør ikke foretages let - spiser ikke nogen svampe, som du finder, medmindre de er blevet kontrolleret af en erfaren champignon samler eller faglige mycologist. Hvis du er seriøs omkring at lære om de forskellige typer af svampe er tilgængelige i dit område, overveje at tage en klasse eller deltage i en lokal champignon indsamling gruppe. Dette er ikke et område, hvor at skubbe dit held! Hvert år hundredvis af mennesker dør eller er permanent skadet som følge af forbrug af giftige svampe.

Chokolade Trøfler er spiselige ... men er ikke Svampe

Ikke at forveksle med deres krydrede svampe-kolleger, chokolade trøfler er også en højt værdsat behandler. Chokolade trøfler deler noget med deres champignon modparter, undtagen deres omtrentlige størrelse, form og opskrivningen af ​​gourmands. Hvis du er interesseret i at gøre chokolade trøfler, her er en opskrift på chokolade cheesecake trøfler.

Vil du vide mere?

  • Her er en god kilde af fødevarer fakta om trøfler.
  • Chef Massimiliano Convertini taler om hvide trøfler.
  • Dette er en autentisk italiensk pasta opskrift, der bruger hvide trøfler.
  • Nogen har skabt en hel blog dedikeret til trøffel opskrifter.
  • Tip til brug og opbevaring af trøffelolie.
  • Disse dage, kan du endda købe trøfler online!