Hvad er en kalv båre?

Det kan ikke være en af ​​de første stykker af redskaber, du tænker på et hjem gym, men mange løbere og andre fitness-entusiaster omfatter en kalv båre i deres fitness arsenal. De bruger det mere som en terapeutisk hjælp end en konventionel træning værktøj, selv om det gør tone bestemte muskelgrupper. Den Lægstræk er et simpelt værktøj, der hjælper arbejde og styrke lægmuskler på bagsiden af ​​underbenet. Løbere, atleter og power workout deltagerne bruge disse til at hjælpe med at forhindre skader som plantageejer fasciitis og Achilles senebetændelse. Deres anvendelse er almindeligt i mange steder, hvor professionelle trænere giver kunderne det, de har brug for at træne i en skade-frit miljø.

Typer af Calf bårer

Calf bårer kommer i mange forskellige former og størrelser. En almindelig type er en simpel bar båre. Brugeren trin onto en vandret stang og bevæger sig op på tæerne, så ned på ryggen på fødderne, strække lægmuskler. Baren båre ofte justeres for at tilvejebringe mere tilpasset aktivitet.

En anden type af kalv båre er den buede båre model. Dette er en semi-cirkulært stykke med en slags bøjle oven for sko af brugeren. Buede bårer mulighed for en udvidet vifte af bevægelse.

Så er der den vinklede båre. Dette er en endnu enklere stykke, hvor en vinklet platform lader deltageren gøre deres egne strækning ved at stå på platformen overfor hældning, og langsomt at hæve eller sænke kroppen.

Disse værktøjer er bredt tilgængelige, og nogle gange også sælges som yoga rekvisitter eller lette modstand værktøj. Du kan også se former af en kalv båre i et offentligt motionscenter eller sundhed klub.

Mere om brugen af ​​Calf bårer

Ikke alle fitness deltagere måske tænke over det, men strække lægmuskler kan være særdeles nyttig for næsten alle intens fysisk aktivitet. Løbere lagt et stort pres på disse muskelgrupper, og i løb, kalvene hjælpe mægle presset på de nedre led og fødder. Med andre sportslige aktiviteter, lægmuskler bidrage til at give de eksplosive tiltag der er nødvendige for at indlede løbe og springe aktiviteter. Det er derfor, så mange atleter bruger kalv bårer eller andet Lægløft metoder til at sikre, at disse muskler er løs og fleksibel.

Calf bårer ikke tager en hel masse plads, og de er nemme at medtage i et hjem gym område eller fitness værktøjskasse. Hvis du har nogen bekymring om tilstanden af ​​dine benmuskler, kan det være en god idé at se på ved hjælp af en kalv båre for at forbedre lavere kroppens styrke og hjælpe mægle omkuld, at dine led og muskler tage i løb og lignende aktiviteter. Må ikke forsømme disse områder af kroppen, især hvis du jævnligt køre eller tog på hårde overflader. Forbedring af din kalve og andre muskelområder kan hjælpe dig med at forhindre en masse slid på dine led, knogler og muskler for bedre fitness resultater over tid.