Hvad er en anabolske stat?

Under en anabolisk tilstand, væv fundet i det menneskelige legeme opnå energi til vækst og opretholdelse. Anabolisme kræver energi at forekomme, i modsætning til katabolisme, som faktisk tilvejebringer energikilde for den anaboliske tilstand kan finde sted.

Forståelse Anabolisme

Det modsatte af at nedbryde, defineret som opbygning, fungerer som en perfekt forklaring på anabolisme. Den anabolske tilstand fungerer som det modsatte af den kataboliske tilstand, en, der kræver ingen energi til at forekomme.

Gennem den indledende kataboliske processen med at nedbryde større fødevarer molekyler i mindre energikilder, kroppen oxiderer disse små kemiske tråde og bruger det meste af energien til at drive anabolisme fremad.

Billede en enkelt kugle ind i menneskekroppen. Fordøjelsesprocessen bryder denne ene objekt i mange små kugler. Derefter muskler, som har udholdt motion eller arbejde, optage disse små genstande, genopbygning dem i den oprindelige enkelt sfære. Den resterende del af disse to processer gør det muligt for kroppen til at opretholde en sund, normal fysisk funktion.

At stræbe efter den anabolske stat

For at kroppen til at støde på en anabolisk tilstand, skal det forbruge en energikilde. Fødevarer eller kosttilskud med nyttige næringsstoffer gør det muligt muskelvæv til at modtage nævnte energi. Men når individer ikke forbruge nok mad, vil en højere katabolisme forekomme. Denne effekt i sidste ende skader sund muskulatur og kropsvæv efter længere tid.

I ekstreme tilfælde af selv sult, kroppen begynder at udtømme sine væsentlige og sunde fedtdepoter sammen med muskelvæv for at overleve.

Realistisk, hvis mennesker var i stand til at opretholde en konstant tilstand af ren og sund anabolisme, alle ville have svulmende muskelmasse på hver region i deres krop. Mange professionelle sports atleter har brugt anabolske-inducerende lægemidler eller kosttilskud, der fremmer optagelsen af ​​mad energi og protein i muskelvæv. Flere af disse personer er blevet fanget, suspenderet eller straffes.

Nyder godt af Anabolisme

Den anabolske tilstand hjælper folk med at nå deres fitness mål. Ikke alene anabolisme hjælp muskelvæv vokse og opretholde en sund tilstand, knogletæthed har også evnen til at øge gennem anabolske proces.

For at hjælpe de energiproducerende trængende områder i det menneskelige legeme, ordentlig kost og motion er fortsat af stor betydning. De, der står over for mere fysisk aktivitet vil generelt brug for mere energi for at modvirke den kataboliske tilstand. Nogle former for motion faktisk nedbryde muskelvæv og frigivelse hormoner, der yderligere virker at nedbryder energilagring.

Folk, der har til hensigt at tabe sig, få muskler eller opretholde en ønskelig fysik alle på samme måde drage fordel af forbrugende næringsrige fødevarer, før og efter fysisk aktivitet. Dette hjælper give kroppen med energi, som i sidste ende vil nå muskelvæv.

Som nævnt i det foregående afsnit, balancen mellem anabolisme og katabolisme fortsat særdeles afgørende for både de involverede i regelmæssig fysisk aktivitet og for andre, der ikke udholde meget fysisk aktivitet. Hormonelle ubalancer gør udgøre truslen om stigende eller faldende enten trin af disse metaboliske processer.