Hvad er den bedste tid på dagen til motion?

Det ser ud til, at der altid er en ny undersøgelse kommer ud kapret fordelene ved at udøve på et bestemt tidspunkt på dagen. Nogle undersøgelser har antydet morgen træning er bedst, mens andre siger, at udøvelsen i sen eftermiddag eller aften er din bedste satsning. Men hvor meget kan vi lære af disse periodiske undersøgelser? Og endnu vigtigere, gør det tidspunkt på dagen, i hvilken du vælger at udøve virkelig gøre nogen forskel i at hjælpe dig med at nå dine træningsmål? Lad os se på videnskaben bag denne debat.

Nogle forskere er enige om, at sidst på eftermiddagen er det optimale tidspunkt at udøve på grund af kroppens døgnrytme. Døgnrytme styre din kropstemperatur, som er afgørende for en effektiv træning. Døgnrytme diktere, at din kropstemperatur er højest i den sene eftermiddag, mellem 2 og 4 kl. Også, du er mere vågen om eftermiddagen og din muskelstyrke er på sit højeste. Disse udslag i forbedret ydeevne og en nedsat risiko for skader.

Andre i sundhedsområdet sige udøve om morgenen er bedst, fordi du revving kroppens stofskifte tidligt og vil føle sig mere energisk i løbet af dagen. Nogle undersøgelser har vist, at din krop forbrænder mere fedt, når du træner efter faste, som generelt kun er muligt tidligt i morgen. Dog kan udøve på tom mave om morgenen give bagslag, fordi du ikke kan stole på kulhydrater til energi til brændstof din træning. Dette kunne resultere i at blive træt hurtigere, ikke at udøve så kraftigt eller så længe, ​​og brænde færre kalorier samlet i forhold til at udøve senere på dagen efter du har spist og din krop er korrekt næring. Plus, den lidt større mængde af fedtsyre oxidation er så ubetydelig, at den ikke omsættes til en lang række ekstra forbrændte kalorier (især hvis du har at klippe dit træningspas kort, fordi du er for træt til slut).

Husk at tage resultaterne af periodiske undersøgelser med et gran salt. Først og fremmest er det vigtigt at se på, hvordan undersøgelsen blev gjort. Vær opmærksom på antallet af deltagere, der er involveret, og de metoder, der anvendes i undersøgelsen. Hvis forskerne studerede kun et lille antal mennesker, disse resultater er mindre troværdig end en undersøgelse, der omfatter hundredvis eller tusindvis af emner. Derudover resultaterne af en undersøgelse skal kunne reproduceres i orden for dem at have nogen lid. Når man ser på forskning, så husk, at det ofte tager år, endda årtier, gentagne undersøgelser for at etablere konkrete anbefalinger baseret på resultaterne.

Den nederste linje: Øvelse på uanset tidspunkt på dagen du er mest tilbøjelige til at gøre det konsekvent. Hvis du er mere tilbøjelige til at holde sig til en øvelse regime ved at gøre udøvelsen prioritere i begyndelsen af ​​din dag (før distraktioner og træthed fra dagens begivenheder forhindrer dig i at udøve på alle), så forpligte sig til at bryde en sved i morgen. Hvis aftenen fungerer bedst med din tidsplan, holde sig til aften øvelse. Det er ikke vigtigt, når du motionerer - bare sørg for du træner regelmæssigt.