Hvad er den bedste måde til Grill Shrimp

Er du spekulerer på, hvad er den bedste måde at grille rejer? Virginia Willis, kulinarisk ekspert, madlavning show producer og forfatter til Bon Appetit, Y'all! Tre generationer af sydlige madlavning aktier sine fem yndlings grillede rejer opskrifter, sammen med yderligere tips, i dette eksklusive LoveToKnow Bedste interview.

1. Orange og Herb grillede rejer

Marinere rejer i appelsinjuice, appelsinskal, og frisk hakkede krydderurter i 30 minutter. Grill i skallen over medium høj varme, indtil skallerne er lyserøde og kødet er uigennemsigtigt.

2. Honning grillede rejer

Kombiner en lys sovs af honning og limesaft for at baste rejer, mens de griller.

3. Buffalo grillede rejer

Pak rejer i alufolie med koldt smør og varm sauce. Grill blot et par minutter over medium varme, indtil skallerne er lyserøde. Serveres med sprøde baguette til sop af saft og masser af selleri og blå ost dressing på den side!

4. Lemon Pepper Shrimp

Skræl og butterfly rejer. Pak forberedt rejer i aluminiumsfolie med olivenolie, vin, smør, hvidløg, rød peber, citronsaft og citronskal.

5. rejer scampi Folie Pakker

Skræl og butterfly rejer. Pak forberedt rejer i aluminiumsfolie med olivenolie, vin, smør, hvidløg, rød peber, citronsaft og citronskal. Krydr med salt og peber. Grill over medium høj varme, indtil rejer er uigennemsigtige. Serveres med kogte linguine.


Mere Hvad er den bedste måde at Grill Rejer Tips

Gør visse typer rejer arbejde bedre til at grille end andre?

Hvad er den bedste måde til Grill Shrimp
Virginia Wills

Min første bekymring er, at rejer jeg bruger til at grille er vilde amerikanske rejer. Der er hundredvis af forskellige typer af rejer og smag og tekstur af hver type rejer er påvirket af vandet, de kommer fra, og hvad de spiser. Wild rejer lever af tang og krebsdyr, som giver dem en rig sød smag og tykkere skaller. Jeg føler meget lidenskabeligt om at bruge vilde rejer. Da jeg er fra Georgien, det understøtter min lokale økonomi. Jeg har venner, der voksede op på kysten, og dette er en del af deres liv. Den anden grund er, at mange jord rejst rejer er rejst i overfyldte forhold, hvilket øger chancen for sygdom, så de fodres antibiotika som en del af deres kost. Ok, så nu, at jeg er fra min sæbe-box, er der 3 hovedtyper af vilde amerikanske rejer: brun, hvid og pink. Med hensyn til tilgængelighed, dvs. rækkefølgen af ​​overflod, så godt. Over halvdelen af ​​den vilde amerikanske rejer er brune. Alle tre arbejder lige godt til at grille. Det centrale er ikke at Kog nogen af ​​dem!

Hvad er de mest almindelige fejl baggård Grillers gør når du griller rejer?

Det er rodet, men rejer virkelig skal koges i deres skaller. Skallerne beskytte den søde, fine kød. (Og hvis du har mulighed for at grille rejer med hoveder på -!. Gå til det Hovederne hjælpe bevarer endnu mere fugt og er sød og rig Hvad angår krydderier, jeg normalt ikke sætte friskhakket hvidløg på rejer til grillen som hvidløg brænder og bliver bitter. Gem hvidløg for efter grillning eller til sauce.) Hvis du virkelig føler sig tvunget til grill rejer uden skal, den ene eller den anden måde, den bedste måde at grille rejer er ikke at grill det for længe! Store rejer kun brug for 2 minutter pr side på en medium høj grill!

Kan du dele et par tips, grille entusiaster bør følge for at nyde rejer grille succes?

Jeg lærte en teknik år siden fra Madhur Jaffrey, mens jeg var Køkken direktør for Martha Stewart til salt rejer før tilberedning eller krydderier, som jeg finder meget nyttigt. Placer rejer i en si i vasken. For hvert pund af rejer drys over 1/2 kop groft kosher salt. Gnid til pels og lad hvile i 5 minutter skyl derefter meget godt for at fjerne alle salt og fortsætte med opskriften. Sørg også for at spyd rejer tæt på hinanden, men ikke trange, med haler og kurve alle "spooning" i den ene retning.

Hvilke typer af side retter synes du er det bedste valg til at tjene sammen med grillede rejer?

Hvis jeg grille rejer, jeg normalt vil også grill nogle grøntsager til at gå langs siden. En af grundene til jeg kan lide at bruge grillen om sommeren er at holde varmen ud af køkkenet. Hvis jeg føler behov for at tjene noget ikke grillet som en side skål jeg vil ofte nå til en kasse med hele hvede couscous. Det er dejligt med rejer og opsuger alle de lækre juice når rejer ikke overcooked!Elske at vide takker Virginia Willis til deling hendes ekspert tips og forslag om, hvad der er den bedste måde at grille rejer og ønsker hendes fortsatte succes i sin kulinariske karriere.