Hvad er den bedste form for protein for kvinder?

De fleste kvinder er ikke klar over, hvor meget protein de har brug for optimal sundhed, eller hvordan til at omfatte den bedste protein til kvinder i deres kost. Mængden af ​​protein kvinder har brug for, er mindre end den mængde protein mænd har brug for, og varierer efter alder, vægt, aktivitetsniveau og andre faktorer.

I gennemsnit voksne kvinder kræver cirka 46 gram protein hver dag. Gravide og ammende kvinder har brug for endnu mere protein: op til 71 gram om dagen. Det anbefales af USDA, at mellem 17 og 21 procent af kvinders samlede kalorier bør være fra protein.

Din krop har brug protein for mange grunde-fra udviklingslande knogler og muskler til sund celle aktivitet.

Sunde kilder til protein for kvinder

Protein kommer fra mange kilder, og nogle er sundere end andre. Fødevarer, der er højt proteinindhold og lavt indhold af mættet fedt, omfatter:

  • magert kød
  • fisk
  • bønner
  • mejeriprodukter
  • fuldkorn
  • nødder
  • sojaprodukter

Sundeste kilder til protein for kvinder

Forskning har vist, at proteiner fra bønner, hele korn og soja produkter er sundere end proteiner fra dyr, fordi de ikke er så højt indhold af mættede fedtstoffer eller cholesterol som mest kød.

For kvinder, der ikke spiser nok protein i deres kost, er protein drikkevarer såsom protein shakes, valleprotein og proteintilskud anbefales.

Når du vælger protein drikkevarer, bør kvinders drikke indeholder mindre protein per portion end protein drikke for mænd indeholder. Protein drinks for kvinder bør også omfatte højere niveauer af vitamin B6, folinsyre og jern end protein drikke for mænd.

Fordele af valleprotein for kvinder

Valleprotein indeholder mest protein af alle naturlige fødevarer, og er meget sundt for kvinder, der har brug for mere protein i deres kost. Valle indeholder også calcium, som også er til gavn for kvinder. Fordi valleprotein indeholder meget lidt fedt, laktose eller kolesterol, er det en glimrende kilde til protein for mennesker, der er på et lavt kulhydratindhold kost.

Valleprotein er den bedste kilde til protein for faldende sult. Det er også kendt for at øge fedtforbrændingen effekter af motion. Kvinder, der forsøger at tabe sig kan drikke 1-3 portioner af valle protein pr dag for at hjælpe dem med at øge deres energi og mindske deres appetit.

Protein for at tabe fedt og toning Up

Fordi bodybuildere har brugt protein drikkevarer og kosttilskud for at hjælpe dem med at opbygge muskler, mange mennesker tror, ​​at protein drikke og kosttilskud vil få dem til "bulk op."

Når det bruges korrekt og i moderate mængder, protein drinks og kosttilskud kan i stedet hjælpe kvinder tabe kropsfedt og tone op muskler, så de kan blive slankere og stærkere, uden overskydende bulk.

Alt i alt bør en række proteiner indgå i din kost. Det er mest fordelagtigt at inkludere en lille del af protein med hvert måltid for langvarig energi og sund vægt vedligeholdelse.