Hvad er den bedste form af E-vitamin til Køb

Hvad er den bedste form af E-vitamin til Køb

Det kan være vanskeligt at afgøre, hvilken er den bedste form for E-vitamin til at købe. Giver det virkelig så meget af en forskel i dit helbred?

Fordelene ved E-vitamin

E-vitamin er meget gavnligt for dit helbred. Det er en meget kraftfuld antioxidant, kæmper de frie radikaler, der ophobes i kroppen og forårsage sygdom og aldring. Nogle af de mange fordele ved E-vitamin er:

  • Forhindrer hjertesygdom
  • Mindsker risikoen for et andet hjerteanfald
  • Beskytter mod prostatakræft, især hos mænd, der ryger
  • Forhindrer grå stær og makuladegeneration
  • Hjælper med at forhindre Alzheimers sygdom
  • Øger immunitet

Hvad er den bedste form af E-vitamin til at købe?

Der er to typer af vitamin E:

  • Naturlig E-vitamin, som går under navnet d-alfa-tocopherol.
  • Syntetisk E-vitamin, som går under navnet dl-alfa-tocopherol.

Vitamin E er en almindelig ingrediens i Multivitaminer og vitamin- og mineral kombinationer, men det menneskelige legeme absorberer det bedst i en flydende form. Det betyder, at når du tager en multi-vitamin med E-vitamin, E-vitamin ikke bliver brugt af din krop korrekt, og du ikke kan få alle fordelene ved denne antioxidant.

Selv inden for de kategorier af naturlige og syntetiske er der betydelige forskelle.

Syntetisk E-vitamin

Syntetisk E-vitamin, eller dl-alfa-tocopherol, ikke let udnyttes af kroppen. Den primære fordel ved denne olie biprodukt er, at det er billigere end den naturlige vitamin E., hvis din krop ikke er at udnytte det, så det er bare spild af penge. Mens syntetisk form er billigere, koster omkring halvdelen af ​​prisen af ​​den naturlige vitamin E, er det meget mindre effektiv. Du skal være forsigtig, når de køber E-vitamin for at få d-alfa-tocopherol typer. Selv hvis flasken står naturligt vitamin kan være delvist syntetisk. Den eneste måde at vide med sikkerhed, er at læse ingredienserne. Noget med dl-alpha tocopheroler er mindst delvist syntetisk. Generelt, hvis det er en blanding er det meste syntetisk vitamin E.

Naturligt E-vitamin

Naturlig E-vitamin vil aldrig have dl-alfa tocopheroler. Hvis de første bogstaver i navnet er dl, så vil det altid være synthetic.The "d" form for E-vitamin er den eneste type, som kroppen genkender. Forskerne fandt, at i undersøgelser af gravide kvinder, naturligt vitamin E var i placenta snore i tre gange koncentrationen af ​​syntetisk form. Betydningen er, at dette resultat synes at indebære, at de naturlige former af E-vitamin er lettere videre til udviklingslandene baby.

Andre forskere er kommet til lignende konklusioner, fastslog, at kroppen optager dobbelt så meget vitamin E fra naturlige kilder. Disse resultater var konsistente i både blodet og indre organer. Det forekommer, at mens begge former af vitamin absorberes lige godt i tarmen, leveren er choosier, foretrækker den naturlige form.

Naturlige blandede tocopheroler

De mest effektive former for E-vitamin har naturlige tocopheroler og beslægtede forbindelser kendt som tocotrienoler. Disse stoffer reagerer forskelligt i kroppen. På grund af dette, at tage en af ​​de naturlige, flydende gel kapsler, der består af en blanding, er den mest effektive måde at få dette vitamin.

Hvor meget skal du tage

Det er meget vanskeligt at få Minimum anbefalede daglige tilførsel (ADT) af 30. internationale enheder (IE) per dag med diæt alene. Det svarer til to Potter majsolie og et pund solsikkefrø hver eneste dag. For at få den dosis, er nødvendig for at gøre en forskel i dit helbred, skal du over ti gange så, eller 400 hormonspiral om dagen, eller omkring to Potter høj kvalitet olivenolie. Naturligvis kosttilskud er det eneste svar.

Det er vigtigt, at du indser, at E-vitamin kan interagere med blodfortyndende medicin som Coumadin og andre medikamenter. Det er vigtigt at tale med din læge om at tilføje vitamin E til din kost. Det er især vigtigt at stoppe med at tage vitamin E omkring tre uger før operationen.

Læse etiketter

Hvad er den bedste form for E-vitamin til at købe? Svaret er simpelt. Selvom naturlig E-vitamin kan koste mere kroppen optager og bruger den bedre. Hvis du vil tage et supplement, bør du tage en, der vil bringe de sundhedsmæssige fordele, du søger, og tilføje til din generelle sundhed.