Hvad er BB Cream?

Hvad er BB Cream?

Du kan være på udkig til at droppe din tunge fundament for en lysere indstilling, men stadig ønsker dit ansigt til at have en poleret look. Skønhed balms eller BB cremer, kan bruges som alternativ til at skjule skønhedsfejl, men stadig tillade naturlige skønhed til at skinne igennem.

Multipurpose Cosmetic

A BB creme, også kendt som en skønhed balsam eller lydefri balsam, er en multi-tasking kosmetisk beregnet til at blive anvendt i stedet for flere skønhedsprodukter. BB cremer kan erstatte fugtighedscreme, primer, concealer, foundation og solcreme. Anti-aging egenskaber er også inkluderet i nogle mærker. BB cremer, der fokuserer på at korrigere tonen i huden - ligesom neutralisere rødme - benævnes CC cremer (eller korrigere cremer).

Origins

Hvad er BB Cream?

Olay CC Cream

BB cremer blev opfundet i Tyskland af hudlæge Christine Schrammek i 1950'erne for at hjælpe sine patienter hud helbrede efter facial tjenester såsom ansigtet skræl. Cremen blev lavet for at nære og beskytte følsom hud, mens skjule misfarvning, der fulgte hver tjeneste.

Fordele

BB cremer bære mange fordele. De kan beskytte huden mod solen, reducere forekomsten af ​​rynker, skjule og helbrede pletter, selv ud hudfarve. Fordi disse cremer er multi-purpose produkter, kan de også være med til at skære ned på den tid i spejlet.

Forventninger

Selvom BB cremer markedsføres som en alt-i-et produkt, de har et par mangler.

 • Da de er kun let til medium dækning, hvis du lider af svær mørk blå eller lilla under øjnene kredse eller hyperpigmentering på bestemte steder i ansigtet, kan du stadig nødt til at anvende en concealer til at dække disse problemområder.
 • Hvis du er akne, vil BB cremer kun omfatte pletter, ikke helbrede dem. Ifølge Daily Mail.com, Shakila Bik, Garnier videnskabelige rådgiver, sagde, at deres BB creme er mere fokuseret på "beroligende" huden, i stedet for behandling af acne.

Populære Beauty Balm Options

Hvad er BB Cream?

MAC Prep + Prime Beauty Balm

Med så mange BB cremer til rådighed, kan det være overvældende at beslutte, hvilke ville dem der passer bedst til din hud. Et par store muligheder for specifikke behov omfatter:

Normal hud

 • Mac Prep og premierminister BB Beauty Balm SPF 15 kan bæres som en primer eller under fundament og sæt med et pulver. På Temptalia blog, blev det omtalt som en "lysende primer", som var med til at holde makeup på i mindst ti timer. Vogue anbefales dette produkt som en af ​​de ti bedste BB cremer i juli 2013.
 • Estee Lauder daywear Antioxidant BB Creme SPF 35 er fantastisk til alle hudtyper og er let. I 2013 blev dette produkt valgt som Allure Best of Beauty award vinder og var også med på en liste over de ti bedste BB cremer til All About You.com

Tør hud

Hvad er BB Cream?

Garnier BB Cream

 • Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector er en 5-i-1 creme, der løser problemer som sløvhed og tørhed, mens du bruger mineralpigmenter at farve huden. Ifølge statistikker om Garnier site, 93 procent af de adspurgte rapporterede, at efter kun én brug "deres hud havde en sund glød." På den smukke Gossip blog, blev produktet beskrevet som havende en "retoucheret" udseende efter at være anvendt.
 • Maybelline Drøm Fresh 8-i-1 Beauty Balm Fuldkommen har en SPF 30 og lysere og fugter huden. Denne apotek BB creme har en bred vifte af farver, som er fantastisk for dem, hvis hud toner er dybere nuancer. Dette produkt blev præsenteret i en liste over top BB og CC cremer til Allure Magazine. Den glamourøse Gleam blog angiver, at produktet passer perfekt, og beskriver det som værende værd at købe igen.

Aging Skin

 • Olay CC Cream - alt Effects Tone Korrigering fugtighedscreme med solcreme bredspektret SPF 15 hjælper med at reducere forekomsten af ​​fine linjer og rynker. Det forbedrer også teksturen af ​​huden og minimerer porer. I marts 2013 ifølge Nielsen forskning, det var den mest solgte CC creme i Amerika.
 • Loreal Age Perfect BB Cream Instant Radiance SPF 20 er fremstillet specielt til moden hud. Det aids i aftagende alder pletter gennem brug C-vitamin og hjælper med at give huden med en glat, yngre udseende udseende.

Mørkere hud

Hvad er BB Cream?

Black Radiance BB Cream

 • IMAN hudtone Evener BB Crème SPF 15 kommer i seks farver og er paraben-fri, selvom det ikke anbefales til folk, der lider af akne. Acai og Grape Seed hjælp til at udjævne plettet hud mens mandel og aloe hydrat. Produktet var en 2012 Huffington Post Beauty Vinder og en 2013 Hun ved Beauty Award Winner i »kvinder af farve 'makeup kategori. På Chic Chocolate blog, er det omhandlede produkt som en »bruger« og bliver rost for at være i stand til at holde op gennem en lang dag.
 • Black Radiance Ægte Complexion BB Cream SPF 15 er en creme lavet specielt til folk i farve, med den mørkeste skygge bliver Coffee Glaze. Dette produkt er med til at skjule mørke pletter uden at se caked-on. Det er også meget overkommelige og kan findes på nærmeste apotek.

Anvendelse BB Cream

Efter at have besluttet sig ret BB eller CC Cream, kommer nu ansøgningsprocessen. Meget gerne anvende fundament, der er mange måder de cremer kan anvendes.

 • Fingerspidser: Hvis du vil bruge dine fingre, sørg for at de er blevet nyvasket. Påfør cremen på hånden og gå videre til gnide produktet på dit ansigt, som om at gnide i fugtighedscreme.
 • Svamp: Når du ved hjælp af en svamp, først at det er fugtigt, så produktet ikke er direkte absorberet i svampen. Placer creme på svampen, så gnid det ind under huden. Det er bedst at bruge en kosmetisk kile eller skønhed blender svamp til at komme under øjnene og omkring næsen.
 • Brush: En børste kan anvendes anvende BB creme. Som med en svamp, skal du sørge for børsten er lidt fugtig. Dot creme på dit ansigt, og brug penslen til at buff cremen ind i huden.

Er BB cremer for dig?

Brug BB cremer er en fantastisk måde at se består uden hober sig for meget makeup. Hver gang disse cremer anvendes, de fortsætter med at hjælpe huden og forbedre dens udseende. De fleste skønhed balms er overkommelige, så forbrugerne til at eksperimentere og til at lære, hvilke produkter bedst komplimenter deres hud.