Hvad er ashtanga yoga?

Nyankomne til den gamle meditative fitness kunst yoga kan være på udkig efter flere oplysninger om de grundlæggende typer af yoga praksis, herunder Ashtanga yoga. Konventionel og populære yoga kommer i flere former, i henhold til specifikke traditionelle discipliner for denne type af meditativ kunst. Ashtanga yoga, som en af ​​de fremtrædende former for traditionel yoga, har en masse muligheder for at få flere af de positive virkninger af en yoga fitness rutine til en større offentlig publikum. Selvom sproget omkring det kan virke mystisk og kompliceret, med den rigtige form for instruktion, kan Ashtanga yoga giver en handy sæt retningslinjer for moderne deltager.

Hvad er ashtanga yoga?

Selv om der er flere oprindelser tilskrives Ashtanga yoga i almindelighed, denne vigtige form for yoga består af nogle specifikke ideer relateret til kroppen rejser, der bruges. Ashtanga yoga indeholder en "otte sværlemmet" -system, hvor en samling af otte separate og unikke koncepter giver en overordnet disciplin for denne form for yoga.

De 8 lemmer Ashtanga Yoga: Konceptuelle Practices

I konventionelle former for Ashtanga yoga, er de første fire "ben" relateret til konceptuelle referencer til selvet. Disse omfatter selvstændig rensning og introspektion i personlig moral. Kvalificerede ashtanga yoga undervisere kan forklare mere om "kommer til tabellen" med disse relaterede perspektiver.

De 8 lemmer Ashtanga Yoga: Fysiske Practices

Der er også et sæt af flere fysiske paradigmer inden for de otte ashtanga yoga begreber. Disse omfatter ånde kontrol, fornuft kontrol og koncentration. Begyndere i Ashtanga yoga kan arbejde progressivt på at tage bevidste, langsomme vejrtrækninger og fokusere deres fem sanser til virkelig drage fordel af denne form for meditation.

Traditionelle fortalere for Ashtanga yoga nævner også et overordnet princip, kaldet asana der henviser til en generel form for mental stabilitet, som nogle siger er nødvendig for at praktisere ashtanga yoga discipliner. I regnskaberne for denne grundlæggende forfølgelse, ashtanga yoga entusiaster se vinyasa (også kendt som at trække vejret) og tristhana (også kendt som arbejdsstillinger) som de to "søjler", der er nødvendige for en vellykket gennemførelse af asana.

Markedsføring og distribution af ashtanga yoga Principper

Der er mange flere detaljer om Ashtanga yoga, dygtige trænere bruge til at informere et publikum. I store dele af litteraturen omkring Ashtanga yoga, autentiske traditionelle principper skinne igennem. Mange af dem, der leverer engelsksprogede materiale på Ashtanga yoga har taget detaljerne i denne yoga praksis direkte fra eksperter med viden om de traditionelle indiske eller orientalsk yoga samfund. En række detaljerede ressourcer på denne form for yoga er tilgængelige online og i trykte publikationer, der udsendes til en større international yoga publikum. Web-brugere kan også finde lister over tilgængelige yogalærere, som vil kaste mere lys over en korrekt udøvelse af Ashtanga yoga eller beslægtede disciplin.

Da fordelene ved yoga for stress relief og meditation bliver mere og mere populære i det globale fitness samfund, er det sandsynligt, at principperne i Ashtanga yoga vil informere mange af de offentlige gruppe klasser undervises i fitnesscentre og borgerlige centre overalt, hvor moderne borgere ser til traditionelle metoder til centrering af sind og bevare kroppen.