Hvad er årsagen overgangsalderen hedeture?

Hedeture er de mest almindelige overgangsalderen og perimenopause symptomer. Hedeture forekommer i mere end to tredjedele af kvinder under perimenopause og næsten alle kvinder med induceret eller tidlig overgangsalder.

Hvad er årsagen overgangsalderen hedeture?

Hvad er hedeture?

En hedeture er en øjeblikkelig følelse af varme, som kan være ledsaget af rødme, blod kapløb til ansigt og svedtendens. Den nøjagtige årsag til flush er ukendt, men det kan være relateret til ændringer blodcirkulation. Hedeture opstår, når blodkarrene nær hudens overflade spile afkøle. Dette fører til rødme og varme. En kvinde kan også sveder at afkøle kroppen. Desuden er nogle kvinder oplever hurtig hjertebanken og kulderystelser.

Hvor længe vil jeg lider overgangsalderen hedeture?

Sværhedsgraden og varigheden af ​​hedeture varierer blandt kvinder i overgangsalderen. Nogle kvinder oplever hedeture for en meget kort tid i overgangsalderen. Andre kvinder kan have tømninger for hele deres liv.

Sådan forhindrer hedeture i overgangsalderen?

Det er ikke muligt helt at undgå hedeture i overgangsalderen, men der er visse udløser, der kan forårsage det. For at undgå hedeture, du skal undgå disse udløser:

  • Stress
  • Koffein
  • Alkohol
  • Spicy fødevarer
  • Stramt tøj
  • Hede
  • Cigaretrøg

Fysiologiske årsager af hedeture

Flushes hovedsagelig forårsaget af hormonelle ændringer i overgangsalderen, men det kan også afhænge af livsstil og lægemidler. Faldet i østrogenniveauet har en direkte virkning på hypothalamus, en del af hjernen er ansvarlig for kontrollen appetit, søvn, cykler, kønshormoner og kropstemperatur. En eller anden måde, faldet i østrogenniveau forstyrrer arbejdet i hypothalamus - også kaldet "krop termostat" - og sende det et signal: "for varmt." Hjernen reagerer og sender et signal til hjertet, blodkar, og den nervøse system "Slip af med varmen!" Beskeden sendes til nervesystemet kemikalier - adrenalin og beslægtede forbindelser: noradrenalin, prostaglandin og serotonin.

Hjertet begynder at pumpe hurtigere, at blodkarrene i huden spile slippe af varmen, og svedkirtler begynder at arbejde hårdere for at køle ned. Dette er en varme-genererende mekanisme, hvorved kroppen beskytter sig mod overophedning om sommeren. Men når processen startes stedet for at reducere østrogen niveauer, kan reaktionen af ​​hjernen bringe væsentlig ulempe. Kroppen køler ned, når det skal ikke, og du får våd i midten af ​​et bestyrelsesmøde eller midt om natten. Du bør altid starte med den mindst aggressive tilgang til behandlingen af ​​disse symptomer.