Hvad er alkalisk vand?

Alkalisk vand, også kendt som ioniseret vand, er vand, der har en pH-værdi større end syv. Dette vand er generelt fremstillet ved hjælp af en hane-baserede vand ionizer, eller "alkalizer", og har en række sundhedsmæssige fordele.

Fordele

Mange mennesker hævder, at regelmæssigt drikker alkalisk vand vil bremse aldringsprocessen, hjælpe med at bekæmpe karies og forebygge knogletab. Dette er fordi de fleste mennesker spiser en meget sur kost, som efterfølgende får deres organer til at skabe balance i deres blod pH-niveauer ved at tage vigtige mineraler, såsom magnesium og calcium, fra deres knogler, væv og tænder. Derudover siges det, at regelmæssig alkaliske vandforbrug kan bidrage til at forebygge sygdomme forbundet med knoglen og cellulær degeneration, såsom gigt, knogleskørhed og diverse former for nyrelidelser.

Alkaline vand menes også at normalisere blodgennemstrømningen som et resultat af at normalisere pH i blodet niveauer. På grund af den effektive måde, det trænger celler, siger mange mennesker ioniseret vand er bedre til fugtgivende din krop end almindeligt vand. På en æstetisk plan kan ioniseret vand være nyttig i forebyggelsen tørt hår og hud.

Realiseringen alkalisk vand

Mens vand ionizers er velsagtens den mest populære kilde til ioniseret vand, kan en sådan vand produceres ved hjælp af en vand destilleriet. En destilleriet vil konvertere almindeligt vand til damp, kondensere den tilbage i vandet, og på samme måde som en vand ionizer vil rense urenheder og slippe af med de sure toksiner.

Hvis du ønsker at alkalize dit vand på et budget, kan du overveje at tilføje nogle ingredienser til din almindelige vand. For eksempel vil sprøjte et par dråber citron eller limesaft i en typisk glas vand gøre det betydeligt sundere, som sagt frugter er meget alkalisk tung.

Vand Ioniserere

Hvis du er interesseret i at købe en vand ionizer, er der flere faktorer at tage i betragtning, før du foretager dit valg. Først skal du beslutte, om du vil have en aftagelig ionizer, der nemt kan fastgøres til eller løsrevet fra din vandhane hoved, eller hvis du gerne vil have en kraftig ionizer, der vil blive permanent installeret under din vandhane. Mens de tunge ionizers er generelt mere effektive udrensning sure toksiner, de har tendens til at komme med meget stejlere prisskilte. Selv om de måske ikke er så effektive som deres fast monteret kolleger kan de aftagelige vandhane hovedenheder bekvemt flyttes fra en af ​​dit hjem vandhaner til en anden, hvilket eliminerer behovet for at købe flere ionizers.

Også, når shoppe rundt for en vand ionizer, en bemærkning for at lede efter en enhed, der er let at rengøre. Du skal rengøre enheden så ofte som muligt for at holde vandet den producerer helt rent.

Hvis du har været på udkig efter en nem, men meget effektiv, måde at forbedre dit helbred, se ind alkalisk vand. Dette vand er let at fremstille og kan tilbyde en række umiddelbare og langsigtede sundhedsmæssige fordele.