Hvad du behøver at vide om Heart-Rate Training Zones

En af de mest almindelige sikkerhedsforanstaltninger, at flertallet af folk, der udøver rutinemæssigt ikke har ansat en hjerte-rate monitor. Denne enkle enhed kan hjælpe dig med at vedligeholde dit mål hjertefrekvens og hjælpe dig, når du har skubbet det for vidt. Og det er også en god måde at maksimere din fitness rutine til at få dig i form og opbygge kardiovaskulær udholdenhed.

Hvad du behøver at vide om Heart-Rate Training Zones

Vi kommer til at se på hjerte-rate træningszoner og hvad kan de bruges til. Nogle grundlæggende Før vi begynder:

  • Maksimal hjertefrekvens: de maksimale slag i minuttet dit hjerte kan tåle før overbelastning og forårsage skadelige virkninger, herunder anstrengelsesudløst slagtilfælde og hjerteanfald. Maksimal hjertefrekvens = 220 minus din alder.
  • Mål hjertefrekvens: den ideelle vifte af slag i minuttet, der fremmer hjerte-kar og muskuløs sundhed og udholdenhed. Dette giver dig mulighed for at maksimere din træningsmål. Target Heart Rate, afhængigt af din alder, kan være alt fra 50 til 85 procent af din maksimale puls.

ADVARSEL: husk, at jo mere intens, at du træner, jo større risiko for skader. Sørg for at du er i en korrekt overvåget eller læge-godkendt uddannelse regime med den rette overvågningsudstyr.

Typisk puls opdelt i fem zoner:

1. Sund-Living Conditioning

Det er i den lave ende af skalaen af ​​mål hjerte-rate zoner. Dette vil bidrage til at fremme hjertesundheden og forberede dig til at komme ind i højere niveauer af hjerte-rate uddannelse. Denne grundlæggende niveau af hjerte-rate uddannelse vil hjælpe dig med at opretholde sunde niveauer af kropslige processer samt. Det ville være alt 45-60 procent af din maksimale sats.

2. Burn Zone

Dette fitness zone fremmer et sundt niveau af kropssammensætning skiftende, hvilket betyder, at evnen til at forbrænde fedt. Anywhere 55-75 procent af din maksimale puls vil tillade dig at brænde kalorier og øge din kredsløbstræning. Efterhånden som du bliver bedre, skal du fokusere på uddannelse længere tid i denne zone for at maksimere kalorieindhold brænding.

3. Conditioning Zone

Nu vi flytter, folkens. Denne zone er optimal for aerob udholdenhed og træning. Det er her, du nå op på 70 til 85 procent af din maksimale sats. Du kan helt sikkert øge udholdenhed samt styrke og udvide din hjertemusklen til sin primære funktion. Ideel til udholdenhed, race og atletisk konkurrence træning.

4. VO2 og Maksimum-fiskeriindsatsområde

Mens mange vil fortælle dig, at det er teknisk to zoner, for vores henseender når op på 85 til 100 procent af maksimal puls træning er afgjort forbeholdt dem, der er en.) Overvåges ordentligt og f.) Uddannelse til professionel eller olympisk kvalitet konkurrence . Generelt uddannelse på denne sats er i korte varighed at forebygge skader. Jeg anbefaler stærkt, at hvis du ønsker at træne til at maksimere din iltoptagelse evner og peak træning, som du finder tilsyn.

Held og lykke spore din puls og møde dine træningsmål!

Hvad du behøver at vide om Heart-Rate Training Zones

Er din træning hårdt nok?