Hvad dine børn kan lære dig

Hvad dine børn kan lære dig
Parenting kan være den bedste læringsoplevelse. Vores børn kan lære os mange liv lektioner. Her er nogle erfaringer fra to mødre, Lisa og Jolene, der lærte fra deres børn.

Håndtering af stress

"Jeg tror, ​​mine børn lærte mig at styre min stress bedre," Lisa, mor til tre børn angivet. "Jeg var aldrig meget godt med at styre min tid godt, så jeg vil altid styrter ud af døren i sidste sekund. Da min ældste, Michael, var lidt, så jeg, at dette var at få ham forstyrret og forårsager ham stress. "

"Jeg lærte at efterlade en masse ekstra tid og prioritere mine opgaver bedre, så vil et sted ikke ville være en stressende begivenhed. Jeg lærte også at forberede så meget som jeg kunne natten før så ville der ikke være så meget at gøre den næste dag.

"Jeg ønsker at være en god model for mine børn. Jeg ønskede ikke noget så simpelt som at forlade huset for at skabe en masse stress for mine børn. Jeg vil have dem til at være i stand til at håndtere livets små udfordringer nemt, og jeg ønskede at vise dem, at de kan gøre dette, fordi jeg lærte at gøre det. "

Tålmodighed

"Jeg plejede at være så utålmodig. Jeg kunne næsten ikke holde ud at vente på strækninger, i trafikken. Jeg indså da min lille datter Kiley blev født, at jeg havde brug for at ændre, hvad jeg gjorde for hendes skyld, "byder Jolene.

"Da Kiley var et lille barn, begyndte jeg at føle utålmodighed som jeg ventede på Kiley at prøve ting på egen hånd. Det var bare ikke vil gøre. Det er én ting at være utålmodig i trafikken, men det er en anden til at være utålmodig med dit eget barn.

"Jeg ønsker at være den bedste mor jeg kan være, og jeg kunne ikke være den bedste mor, hvis jeg fik utålmodig med min egen dreng, så jeg gjorde mig finde måder at slappe af i alle mulige situationer, også med min datter. Det tog en masse praksis, men jeg tror, ​​jeg ser meget bedre, og jeg er i stand til at slappe af og nyde min tid med min datter nu. "

Værdifulde Life Lessons

Hvis vi giver vores børn en chance, kan de lære os om os selv, og til gengæld kan vi lære at forbedre os, så vi kan give bedre liv for dem.

Hvad har dine børn lært dig? Tak for læsning!