Hvad din håndtaske siger om dig

Hvad din håndtaske siger om dig
Hvad siger din håndtaske sige?

Hvad siger din håndtaske sige om dig? Enhver kvinde, fra piger til bedstemødre, ønsker at se godt ud og føle sig godt om hendes håndtaske. Efter alt, kvinder slæbe deres liv rundt i deres poser - de er næsten en forlængelse af os.

LoveToKnow Håndtasker vendte sig til mode ekspert og B * Tween Productions kreativ direktør Pam Esty at få nogle gode råd og tips om valg af håndtasker, der viser off, hvem du er.

Mød Pam Esty

LoveToKnow (LTK): Kære Pam, så fortæl os lidt om din baggrund. Hvad inspirerede dig til at ønske at arbejde i mode og kreativt design felter?

Pam Esty (PE): Jeg voksede op omkring mode og kunst. Mine forældre er begge meget kreative mennesker og havde en modebranchen, da jeg var ung. Jeg har brugt meget tid vokser op maleri, tegning og gøre nogle af mit eget tøj og restyling en masse tøj. Jeg kunne virkelig godt lide at eksperimentere med forskellige stilarter og forsøgt at give de emner, jeg har købt et andet udseende. Jeg brugte også en masse tid smeltende farveblyanter for at bruge voks til at male på stof. Mine kreationer var meget lyse, men snarere stiv! Jeg arbejdede som maler, da jeg boede i Europa i 15 år.

Efter vender tilbage til USA, jeg studerede design og arbejdet i den højteknologiske industri i mange år, indtil den sidste tech buste i 2000. Den tidligere marketingdirektør (Risa Edelstein) af icast.com og jeg startede en virksomhed kaldet Vintage Fresh. Vi har designet tasker og puder ved hjælp af en blanding af vintage tekstiler og unikke hardware.

LTK: Lad os tale om din aktuelle position som kreativ direktør for B * Tween Productions, hvor du fører tilsyn al den kreative retning og stil. Virksomheden udvikler og markedsfører tasker og rygsække, bøger og tilbehør til unge eller "tween" girls.What typer håndtasker, punge, og rygsække er tween piger trukket også? Hvilke stilarter er egnet til tweens?

PE: Tween piger er tiltrukket af et par meget specifikke ting. De ser til ældre piger til at se hvad der er i. De kan lide at tilpasse og lave tasker deres egne ved at tilføje stifter, nøgleringe, osv de elsker, elsker, elsker pink, lilla, sprudlende, blød, og tekstur. Da de tilbringer størstedelen af ​​deres tid at gå i skole, deltager i sport og gå til sleepovers, er de absolut tiltrukket poser, der kan holde alle deres ting. (Rygsække, overnatning tasker, toilettasker kits osv)

De ser også til tasker, der passer ikke kun til deres behov, men deres størrelse. Justerbare stropper er virkelig vigtigt!

Hvad betyder din håndtaske siger om dig?

LTK: Din stil ekspertise og erfaring inhandbag design har givet dig en kant på forståelse damemode og håndtasker samt tween stil marked. Mange kvinder ser en håndtaske, de kan lide, købe det, og bære det, men er ikke klar over, hvad billedet deres håndtaske valg til stede.

Deres erfaring, hvor meget ville du sige en kvindes håndtaske påvirker hendes udseende? Hvor meget koster hendes håndtaske sige om hende?

PE: Jeg tror håndtasker sige mere om os end tøj til tider. Husk, en pose er, hvor vi holder alle vores vigtige / personlige / private ting. Jeg synes også, at det er umuligt at finde den perfekte taske til alle vores behov, og det er derfor, vi er på en konstant søgen efter posen med alle tasker, og vi ender med at købe så mange af dem!Vel vidende, at hver kvinde er unik, LoveToKnow spurgte Pam hendes ekspertrådgivning om spørgsmålet "hvad betyder din håndtaske siger om dig?«. Pam tilbyder store forslag på forskellige typer af tasker og de ​​udtalelser, de gør.

Jeg er en stærk, intelligent, ikke-nonsense professionelle kvinde

Pam foreslår en klassisk tote, som denne fra Kate Spade; en Burberry læder taske.

Jeg er en kvinde med en nacn, venlig, åben attitude

Pam foreslår en afslappet, men klassisk look, ligesom Chloe Gina aften taske i nøgen vasket læder.

Jeg er en kvinde med en sjov og flirtende ånd

For at vise sjov din side, ville Pam vælge noget fed, sød eller farverig, ligesom Juicy Couture velour dreamer totalisatorspil i pink og chokolade, eller Paul Smith Polka Dot Clutch.

Jeg er en kvinde, der er forberedt til noget

Pams råd her er at gå til med en slank, stilfuld taske med masser af lommer og rum til at organisere dine essentials - ligesom Gucci Brit Medium Skuldertaske i sort ruskind, en stor slouchy Marc Jacobs Skuldertaske, eller Brynne Corseted taske (stor, ved Kooba ).

Jeg er i harmoni med de nyeste modetrends

Pam foreslår en stor, urban-inspirerede taske ligesom Tokidoki Zucca håndtaske.

Jeg er en kvinde med en følelse af klassisk stil

Picks Pams til denne kategori indarbejde klassiske håndtasker ser med detaljer som prægede læder og sølv accenter, der gør posen, ligesom Anya Hindmarch s Carker Patent Leather Tote eller Sydney flettet læder taske.

Jeg er en kvinde, der roser mig selv på hendes kreativitet

Pam rådgiver en pose ligesom Fendi trykte store Palazzo taske med dobbelt skulderstropper, der tilføjer interesse og flair uden overvældende.

Jeg er en kvinde, der er kendt for sin evne til at arbejde godt under pres

At vise din klare, cool, hoved, Pam tyder udseende, der tilbyder praktisk funktion samt stilfuldhed, såsom DKNY Quiltet Nylon Messenger i sort, eller Marc Jacobs Quiltet Cord Maggie med kæde håndtag.

Hvad håndtaske Størrelse og transportører

PE: Størrelsen betyder noget. Nogle kvinder bære en unik lille pung, som sandsynligvis indeholder lidt mere end en læbestift og kreditkort. Denne type taske, nydelig, under armen siger "Jeg en am jet-setter. Når jeg rejser jeg har ikke brug for noget mere end mit kreditkort."

Men nutidens hotteste tasker er enorme, Hummer-lignende, med masser af dekorationer, øskner og ringe. Meget rock and roll. En hyldest til Jane Birken, der altid bar hende liv i hendes taske. Som du sikkert ved, Hermes skabte en taske specielt til hende, og at posens genoplivning var sækken sidste år. Denne form for stor pose låner rock og rock attitude og siger "Jeg kan passe på mig selv."

Farven på din håndtaske

LTK: Lad os tale om farve. Lyse farve håndtasker og tilbehør er ofte designet til unge piger, men mange kvinder elsker farver så godt. Har du nogle råd om håndtaske farvevalg? Er der noget særligt en håndtaske farve afspejler om kvinden bærer den?

PE: Hvis du elsker farver, gå med farve ... men absolut tænke på, hvad farven gør for dig. Hvis du ikke ser godt ud i oliven, men du elsker farven og er vild med en olivengrøn taske - gå til det, men vælge en håndtaske med en lille strop, så du ikke bærer farven ved siden af ​​din hud. En farverig taske kan gøre et outfit, men for meget kan være for meget. Følg makeup regel - gør øjnene eller læberne, men gør begge kan billiggøre effekten.

Personlige favoritter

Hvad din håndtaske siger om dig
Pamela Esty

LTK: Hvad er din personlige favorit håndtaske?

PE: Mine personlige favoritter i min egen samling er:

  • En vintage Bobbie Jerome - pink laklæder håndtaske med guld interiør lås, satin foret og faux tortoise bakelit håndtag.
  • En argyle Vivienne Westwood dokumentmappe.
  • En blå vævet stoftaske af kvinder i Guatemala lavet af strippet telefon ledning med en "Vor Frue af Guadalupe" sequined patch.

Håndtasker i dag i en Techno-Digital World

PE: Endelig er jeg meget interesseret i at se, hvad designere vil gøre med den sande integration af teknologi. Med alt det, der foregår i teknologi i dag, er jeg overrasket over, at der ikke er mere af et kryds. Vi ser tøj gøre overgangen (for eksempel en skjorte, der leverer sol-strøm til en iPod eller en frakke, der inkorporerer højttalere eller en kjole, der skifter farve i varmen --check efter Angel Changs fashions.Unfortunately, synes at være lidt ud over en mobiltelefon lomme eller en pose til at holde din MP3-afspiller i verden af ​​håndtasker.Pam Esty har haft en fuld og varieret karriere. Med en uddannelse i kunsthistorie fra Wellesley College, og en grad i grafisk design fra Regis, blev hun godt udstyret med de færdigheder til at påtage sig stilling i kreativ retning. Hendes tidligere beskæftigelse spillesteder er: ''

  • Kreativ direktør for David Blaine Frozen in Time webcast og hjemmeside
  • icast.com, zinezone.com, password.com
  • Houghton Mifflin Interactive
  • Brugerdefineret software design til David Copperfield, Tom Peters, Peter Lynch og Standard & Poors
  • New Jersey Børnenes Museum, DC Heath

Pam har også været en pædagog for førskole og børnehave klasser. Hun er mor til 3 børn og 2 stedbørn, og i øjeblikket ligger på Chestnut Hill Farm i Southborough med sin mand.

For mere om Pam Esty eller B * Tween Production

  • B * Tween Productions

af Kalee