Hvad betyder Fire Insurance Cover?

Hvad betyder Fire Insurance Cover?

Tiden til at stille spørgsmålet, "Hvad brandforsikring dækker?" er ikke efter din hjem er blevet hærget af brand. Du skal kende detaljerne i din ild forsikringsdækning før katastrofen rammer for at sikre du er tilstrækkeligt dækket.

Boligejer forsikring

Traditionelle boligejer forsikring normalt tilstrækkeligt dækker dit hjem og indholdet i tilfælde af brand. De fleste politikker dække dit hjem, uanset om ilden stammer fra i hjemmet (såsom med en madlavning brand eller elektrisk brand) eller fra uden for hjemmet (såsom med naturbrande eller brandstiftelse). Dækning kan være begrænset, afhængigt af den oprindelige årsag til branden. Hvis dit hjem brænder ned, fordi du har besluttet at have et bål i din foyer, for eksempel, kan dette ikke være omfattet af din politik på grund af dit uagtsomhed.

Hvis du bor i et område udsat for brand, eller hvis du blot ønsker at have ekstra dækning over det, der tilbydes af din boligejer politik, kan du nemt finde forsikringsselskaber er villige til at udstede ryttere specifikke for brand.

Yderligere Fire Dækning

Dækningen du modtager fra brandforsikring høj grad afhænger af selskab, der udsteder politik og den særlige dækning, du vælger. Jo flere penge du er villig til at betale, jo mere dækning, du vil modtage.

Hvad brandforsikring dækker? Typiske politikker omfatter dækning for:

  • Midlertidige boliger, mens dit hjem er ved at blive repareret eller genopbygget.
  • Kostbare indhold fra i hjemmet, som ikke kan have været dækket af en almindelig boligejer politik.
  • Oprydning bistand til hjemmet.

Diskuter eventuelle særlige krav om dækning, du har med dit forsikringsselskab. Du kan finde næsten enhver brand dækning tænkelige, så længe du er villig til at betale præmien.

Køb en brand forsikring i tillæg til din eksisterende dækning bør ikke være utrolig dyrt, så længe du ikke forsøger at dække dig selv fra usædvanlige omstændigheder. Hvis du jævnligt vært brand-spise konkurrencer i din baghave så du kan finde dig selv at betale en hel del penge for fuldt ud at dække dit hjem med brandforsikring. På den anden side, hvis du blot ønsker yderligere dækning, fordi dit område undertiden oplever naturbrande, du måske ikke betale en ublu beløb.

Forebyggende brandbeskyttelse

Forebyggende brandbeskyttelse aktiviteter er undertiden leveres af forsikringsselskaberne at boligejere, især for boligejere med dyre boliger. For eksempel vil nogle forsikringsselskaber tage initiativ til at udbetale brandhæmmende spray omkring omkredsen af ​​boliger, der er placeret i højrisikoområder for brande. Forsikringsselskaberne opkræver ikke ekstra for disse brandsikring behandlinger, men i stedet overveje den ekstra udgift en klog investering, da selve behandlingen koster langt mindre end udskiftning værdien af ​​et hjem.

Ikke alle forsikringsselskab tilbyder disse typer af tjenester, og du bør ikke forvente, at din forsikringsselskab at tage sig af at beskytte dit hjem mod brand, medmindre disse tjenester udtrykkeligt er opført som en del af din dækning.

Stille spørgsmålet: Hvad betyder Fire Insurance Cover?

Må ikke antage, at du er tilstrækkeligt dækket med din boligejer forsikring, især hvis du bor i et område udsat for brand. Spørg dit forsikringsselskab om den specifikke dækning, du er nødt til at sikre, at du er fuldt dækket i tilfælde af brand. Du skal have tilstrækkelig dækning til at reparere dit hjem i tilfælde af en lille brand, ligesom du skal have nok dækning til fuldt ud at genopbygge dit hjem og erstatte alle de indhold, hvis dit hjem er helt overhalet af brand.

Fire Insurance til biler, både og virksomheder

Fire forsikring er ikke kun for boliger. Du kan købe ekstra brandsikring for både biler og watercrafts. Virksomhedsejere kan ønsker at købe brand forsikringspolicer afhængigt af deres behov.

Før du køber ekstra brand dækning for din bil, båd eller virksomhed, bør du først gennemgå dækning, du er nødt til at se, hvis du allerede er tilstrækkeligt dækket.