Hvad at spise i løbet af triatlon

Hvad du spiser i løbet af triatlon kan i høj grad påvirke den måde, du er færdig med løbet. Uanset hvor meget træning du gør for begivenheden, og hvor meget tid og energi du lægger i at få din krop i topform, kan du i sidste ende mislykkes at fuldføre din triathlon, hvis du ikke har nok kalorier og kulhydrater i dit system til at give dig den energi du har brug for. Men på samme tid, du ikke ønsker at spise for meget før en triathlon og blive træg under løbet. Du skal også kende de typer af mad at spise under selve kapløbet om at give dig den energi du har brug for.

Spis godt før løbet

For at give din krop en god fundament til at starte en triathlon, så prøv at tage i omkring 200 til 500 kalorier omkring tre timer før løbet. Uanset hvad du spiser, bør have masser af komplekse kulhydrater. Det betyder, at du skal prøve at fokusere på at spise en bagel, nogle pasta, fedtfattig yoghurt eller ris for at sikre, at din krop har masser af energi, når du begynder en triathlon.

Spise lige før en Race

Selvfølgelig behøver du ikke ønsker at spise noget, der vil påvirke svømning del af løbet, når du først starter. Men du ønsker at tage nogle ekstra kalorier (ca. 100 eller 200 kalorier for at være sikker), der omfatter kulhydrater, som din krop nemt kan behandle og nedbryde til energi. Igen, det er ikke tid til at spise hele din pre-race måltid. Snarere, du blot ønsker at holde dig over, indtil du kan genindlæse når svømning ben af ​​triathlon.

Spise under et løb

Når du rammer cyklen fase af din triathlon, skal du sikre, at du genindlæse din krop. Du kan ikke gøre dette ved chowing ned på noget fancy, men forsøge at holde noget energi gel eller en slags mad, der indeholder kalorier og nem at fordøje kulhydrater. Når du kører, skal du omkring 300 kalorier for hver time af race tid. Så holde dette i tankerne før løbet og forsøge at indarbejde dette i din træning. Hvis du undlader at tage i disse kalorier, kan du bogstaveligt talt løber tør for energi under forløbet del af din triathlon og ikke kommer i mål.

Spise efter en Race

En triathlon kan fratage din krop af op til 5000 kalorier, så du har brug for, så snart den er færdig at tanke. Normalt vil der være mad og vand til rådighed på målstregen. Men sørg for, at du tager i masser af fødevarer, der indeholder kulhydrater og protein for at hjælpe din krop til at komme sig triathlon. Pasta er et godt sted at starte for kulhydrater og alt fra kylling til tun kan hjælpe dig med at øge dit indtag af protein.