HVAC: HVAC - Ventilation Tips

Air Cleaners slippe af usunde partikler og gasser

Luftrensere er et afgørende element i kommercielle HVAC-systemer. Det hjælper at kende de typer af luftrensere, samt deres fordele og begrænsninger.

Alle luftrensere kræver rengøring og filterskift. For kommercielle bygninger, Vælg høj effektivitet luftrensere, der kan håndtere en masse luft. Der findes forskellige typer af luftrensere til forskellige funktioner: ovn filtre, elektroniske luftrensere og ion-generatorer, for at nævne et par stykker.

Mekaniske filtre fjerner partikler fra luften. Flade mekaniske filtre opsamle store partikler. Plisserede filtre såsom HEPA-filtre indsamle mindre partikler. Elektroniske luftrensere og ion-generatorer bruge en elektronisk afgift at zappe luftbårne partikler. Vær opmærksom på at disse enheder også kan producere usund ozon. Dome luftrensere fjerne forurenende gasser fra luften. De bruger specielle materiale, såsom aktivt kul, til rengøring forurenende luftarter.

NIOSH Undersøger Arbejdsplads Air Quality Klager

Hvis din virksomhed er kilden til en luftkvalitet klage, er det vigtigt at forstå processen og overholde efterforskere. Statens Institut for Occupational Safety and Health reagerer på klager fra arbejdstagere og arbejdsgivere af dårlig luftkvalitet og andre miljørisici. En NIOSH gennemgang undersøger arbejdspladsen aktiviteter og forsøg på at måle og spore kontamineringsniveauer og eksponering.

Efterforskere ser for forureningskilderne, og inspicere HVAC-systemer. De kontrollerer ventilation kilder, og se om luftstrøm transporterer forurenende stoffer fra et rum til et andet. Indendørs luftkvalitet problemer kan være forårsaget af dårlig ventilation, overfyldte arbejdsområder, kontormaterialer, der producerer gasser, og uden luftforurenende stoffer, blandt andre ting. Forkert temperatur indstillinger og fugtige arbejdsområder også kan producere klager over ubehag.

Ofte luftkvalitet problemer kan løses ved en bygnings vedligeholdelse ingeniør. Du kan også vælge at kontakte en VVS specialist. Specialisten sandsynligvis vil teste luft- og tilbyde løsninger.

Hold indendørsfugtighed lav til at forhindre skimmelvækst

Kommercielle HVAC-systemer, der udfører effektivt vil stoppe usund skimmelvækst. De affugte, ventilere og filtrere luften. Deres problemfri drift er afgørende for sundheden for medarbejdere og kunder. Brug Bygninger også velholdte for HVAC-systemer til at fungere godt. Her er problemer at se til, og tips til at opretholde luftkvaliteten indendørs:
* Kontroller for våde pletter og kondensering i din bygning. Mold vokser hurtigt i et vådt miljø, så krat og tørre våde områder inden for 48 timer.
* Hold indendørs fugtighed lav.
* Reducer fugt niveauer i luften, hvis du spot kondens.
* Reparation lækager og øget ventilation, hvis udeluften er kold og tør. Affugte, hvis udeluften er varmt og fugtigt.
* Løft overfladetemperatur gennem bedre isolering eller ved at øge luftcirkulation.
* Clean varme, ventilation og aircondition bundbakker.
* Udfør rutinemæssig reparation og rengøring af dit HVAC system.

Tørre kældre og krybekældre Behov Ventilation

Din kælder eller crawlspace bør ikke være forseglet lukket. Området har brug for ventilation, selv om du ikke bruger det ofte. Hvis din kælder eller crawlspace er fugtig, ikke lukke eller blokere ventilationshullerne - det kan forårsage mug og føre til råd. Formen kan spredes i levende områder af dit hjem.

Nogle gange kan du ikke se fugt i din kælder, men du ved, det er der. Luften føles våd og lugter muggent. Her er hvad du kan gøre for at finde ud af, om der er fugt trænger igennem snavs sal i en ufærdig kælder:

Placer klar plast på snavs gulvet for et par dage for at se, om vandet samler sig på undersiden. Hvis du har fugt og ventilation problemer, er det bedst at kontakte en VVS eller ventilation specialist. Når din kælder er tør, kan du lukke fundament ventilationskanaler om vinteren for at spare energi. Åbne dem, når det varmer at tillade fugt fra huset for at undslippe.

Office luftforurening Kan medføre sundhedsproblemer

Kontorer kan have store problemer med indendørs luftforurening. De kan have dårlig ventilation fra kommercielle luftkvaliteten systemer, der ikke kører ordentligt. Her er nogle skridt at tage for at sikre kvaliteten af ​​luften i dit kontor:

- Hvis du er bekymret for indendørs luftforurening på din arbejdsplads, tale med andre medarbejdere om deres erfaringer og observationer.
- Spørg ledelsen at registrere din klage og klager fra andre arbejdstagere.
- Tal med din læge. Hvis din virksomhed har en læge, lave en aftale.
- Spørg virksomhedens ledelse til at kontakte Miljøstyrelsen om vejledning. EPA udgiver "IAQ Building Uddannelse og Assessment Model (I-bjælke)", som giver tips til styring spørgsmål vedrørende indendørs luftkvalitet, eller IAQ.

De primære årsager til dårlig indendørs luftkvalitet normalt tilstedeværelsen af ​​forurenende stoffer; problemer med varme- og kølesystemer; og forkert brug af en bygning. EPA rapporterer en stigning i antallet af indendørs luftkvalitet klager siden 1990'erne. Stigningen falder sammen med en større bevidsthed blandt offentligheden i sundhedsrisici forbundet med dårligt indeklima.

Badeværelse, Brødrister brug for ordentlig ventilation

Gør dit hjem mere komfortabelt og energieffektiv ved at forbedre ventilationen. Her er få "rundt i huset" tips til at øge ventilationen:

* Udluft fugt til ydersiden fra badeværelset og vaskerum. Badeværelset producerer mere fugt end noget andet rum i dit hus.
* Hvis du ikke kan lufte badeværelset til ydersiden, installere et aftræk gennem loftet og ned gennem en etageadskillelsen udluftning. Men du behøver ikke lufte direkte ind på loftet, hvilket kan føre til is oprustning i vinteren og mug i de varmere måneder.
* Udluft tørretumbler til ydersiden med en kort metal kanal. Rengør kanalen regelmæssigt for at forebygge hus brande. Du må ikke lufte tørretumbleren direkte ind i vaskerum.
* Installer en ventil hætte med en udstødning van over dit komfur.
* Forbedring af ventilation og luftgennemstrømning i dit hjem med loft fans. Hvis du kører loft ventilator i omvendt, vil det bedre distribuere varm luft om vinteren.
* Bloker ikke ventilationsåbninger for varme- og køleanlæg, der kan køre op energiomkostningerne og beskadigelse af udstyret.

Attic Ventilation Controls fugt, afkøling omkostninger

Attic ventilation er vigtigt at kontrollere fugt og holder afkøling omkostningerne nede. Varme kan opbygge på loftet i sommermånederne, og øge omkostningerne til at køle dit hjem. Når det er i 90'erne udenfor, kan temperaturen i dit loft top 150 grader.

Fugt i dit hjem kan stige ind på loftet. Fugten kan indsamle og skader isolering og dit hjem selv. Svampesporer vokser i våde områder, der forårsager indendørs luftkvalitet problemer. Isolerende og luft forsegling dit loft vil holde dit loft tørre og reducere energiregninger.

Brug løs-fill isolering, som er billigere end batt isolering. Næste sæl alle utætheder mellem loftet og dit hjem. Tildæk ikke etageadskillelsen udluftninger med isolering, fordi de giver mulighed for loftsrum ventilation. Hvis der allerede er isolering på loftet gulvet, skal du kontrollere, at ventilationsåbningerne ikke er blokeret.