HVAC: HVAC Reparation og fejlfinding Tips

Luftkvalitet problemer kan føre til helbredsgener

Kommercielle HVAC-systemer har en stor opgave. De har ikke bare varme og kølige bygninger, de også filtrere og ren indendørs luft. Mold, radon, brugte cigaretrøg, vaskeaktive stoffer, pollen, kan endda parfume være indendørs forureningskilder. Problemer med indeklima kan føre til sundhedsmæssige betænkeligheder, ubehag af medarbejdere og offentligheden, sygekasse og krav til arbejdsskade. Her er nogle tips til fejlfinding problemer med luftkvaliteten med kommercielle HVAC-systemer:

* For det første indsamle fakta og tage situationen. Hvem påvirkes af luftkvaliteten problem? Hvor er problemet? Hvornår gik det ske?
* Identificere miljømæssige faktorer, der kan være relateret til problemet. Søg efter fugt eller vandskader.
* Kontroller luftstrøm veje, ventilation og opvarmning og køling.
* Interview bygningens beboere om deres bekymringer og observationer. Tilskynde folk, der siger, de oplever medicinske problemer at se en læge.
* Undersøg området, der er kilden til klager. Ser det beskidt? Rengøring tæpper, møbler og overflader kan slippe af støv og andre irriterende stoffer.
* Vurdere, om udeluften er en kilde til problemer. Er HVAC systemets indtag luftstrøm nær biltrafikken?
* Tjek din HVAC system til støv, snavs eller skimmelsvamp.
* Genkende når du har brug for hjælp fra en professionel. Nogle gange er det nødvendigt at hyre en ekstern professionel til at undersøge indendørs luftkvalitet problemer, du og din vedligeholdelse personale ikke kan løse alene.

Industriventilation Systems Brug for en specialist

For reparation og fejlfinding af luftkvaliteten problemer på byggepladser, skal du kontakte en autoriseret tekniker eller specialist. Virksomheder har brug for en ingeniør, der fokuserer på ventilationsproblemer industrielle arbejde i dette meget specialiserede område.

Industriel ventilation indebærer at beskytte arbejdstagerne mod gasser og toksiner ved at skylle dårlige luft fra byggepladser og tilføje ren luft. Svejsning dampe, støv fra en byggeplads og olietåger er typer af forurenende stoffer, industrielle ventilationsanlæg fjerne.

Arbejdspladser skal bruge industrielle ventilationsanlæg når forurenende stoffer i luften overskrider føderale grænser for eksponering. Forvent det industrielle ingeniør til at gå over sundheds- og sikkerhedsregler arbejdstager ordentlig ventilation og luftkvalitet kontrol. Ingeniøren vil evaluere arbejdspladser og fejlfinding af problemer.

HVAC Reparationer kræver muligvis Specialister

Weekend håndværkere måske ikke ønsker at høre dette, men det skal siges: Gennemsnitlig husejere er ikke i stand til at gøre de fleste reparationer på deres egne klimaanlæg og varmeanlæg. Når der er en reparation problem - og ikke vedligeholdelse, der skal gøres - kalder en HVAC tekniker. Du kan ikke forvente at trække værktøjskassen og instruktionsbogen, og reparere dit system.

Varme- og kølesystemer er mere sofistikeret end i de forløbne år. Mange reparationer kræver særlig diagnostisk udstyr. Hvis der er et problem med kølevæske niveauer, du ikke kun behøver særligt udstyr, men en licens til at håndtere freon. Hvis du forsøger at fejlfinde problemer på egen hånd, skal du slukke for strømmen først til din opvarmning og køling system.

Luftfugtighed kan skyldes problemer med Air Quality System

Hvis dit kontor bygning eller butik er for fugtigt, kan problemet være det kommercielle HVAC-systemet. Identificere potentielle årsager til et dårligt fungerende luftsystem:
* Er systemet velholdte? Ren beskidte spoler, som reducerer køling og affugtning. Tilstoppede pander kan holde stående vand. Utætheder i det mekaniske system lader fugt ind i bygningen.
* Er indeklimaet kvalitetssystem betjenes korrekt? Sørg for, at ventilatorer kører med en moderat hastighed. Sommetider lufthastighed er sat for højt, fordi rum ikke er tilstrækkeligt afkølet. Men dette kan medføre højere luftfugtighed.
* Er VVS-enhed for stor eller for lille til bygningen rummet? Dårligt mellemstore kommercielle HVAC-systemer vil ikke affugte miljøet godt og kan tillade usund skimmel til at vokse.

Kontakt en professionel til at gøre system opgraderinger eller tilføj affugtningsudstyr.

Bruge software til fejlfinding på HVAC

HVAC entreprenører og teknikere har en ny generation af støtte og værktøjer i computersoftware. Der er software, der hjælper med at diagnosticere og fejlfinde opvarmning og køling problemer. Andre it-værktøjer hjælpe med hjem energisyn med de nyeste diagnostiske værktøjer.

Hvis du sælger HVAC-udstyr, kigge efter software, der viser husejere, hvor mange penge de kan spare i udgifter til energi ved at investere i ny opvarmning og køling apparater og udstyr.

Der er også edb-værktøjer, der viser boligejere deres valg i air-condition og varmeanlæg uden at besøge et showroom. Medbring blot din bærbare computer eller udskrifter. Nogle programmer beregner opvarmning og afkøling omkostninger månedligt og årligt for boliger og erhvervsbygninger. De simulere også arbejder køle- og varmeanlæg.

Weatherize og Isoler dit hjem for bedre Opvarmning

Hvis dit hjem ikke er varme godt, eller dine energiomkostninger er op, kan problemet ikke være din VVS-system. Kilden kan være dit hjem. Boliger, der er ikke velisolerede eller weatherized mister en masse energi og øge magt regninger. Making hjem forbedringer kan spare udgifter til energi, og hjælpe varme- og kølesystemer kører effektivt. Her er nogle skridt at tage:

* Weatherize dit hjem. Dit hjem skal være godt forseglet og velisoleret.
* Vær ikke bange for at tilføje mere isolering. Det vil sandsynligvis sænke regninger.
* Isoler dit loft og under etager over uopvarmede rum.
* Vejret-bånd døre og vinduer.
* Tæt skorsten røgrør og segl ubenyttede ildsteder.
* Køb dobbelt-rude windows når de udskifter dit hjem vinduer. De tilføjer ekstra beskyttelse mod kulde og vind.

Undgå Større HVAC Reparationer med forebyggende vedligeholdelse

Undgå større reparationer af din VVS-system ved at holde op med rutinemæssig vedligeholdelse af bygninger. De fleste systemer har levetider, der rækker ud over 25 år, og vil ikke kræve eftersyn, hvis de forvaltes korrekt.

Det giver økonomisk mening at gøre et energisyn på eksisterende systemer. Du kan gennemgå din bygnings HVAC belastning og sørg enheden er dimensioneret korrekt til at håndtere det. Identificere områder for at reducere energiforbruget. Foranstaltningerne kan omfatte at reducere belysning niveauer, justere brug af apparater, der udsender en masse varme, og automatisere klimastyring til at matche bygning brug.

Udfør forebyggende vedligeholdelse, der sikrer alle HVAC dele fungerer korrekt og identificerer elementer, der kan have brug for udskiftning i fremtiden. Forebyggende vedligeholdelse identificerer problemer, før de opstår. Det sikrer dit system kører glat uden forstyrrelser af uventede nedbrud og reparationer.

Rådfør dig med en VVS specialist til at lære at forbedre og vedligeholde dit system uden at afbryde arbejdet flow eller komfort i din bygning.