HVAC: HVAC Contractors Tips

Sørg Energy-Saving Air Conditioner er korrekt installeret

Hvis du udskifter et eksisterende central air condition, forventer ikke enhedens størrelse at være den samme. Tilføjelser og ændringer til dit hus, og en bedre isolering, kan påvirke køling krav. Din HVAC entreprenør vil indsamle oplysninger om dit hus og beregne den størrelse, du har brug for.

HVAC Contractors Tilbyd Årlig vedligeholdelse

Spørg din VVS entreprenør til at tjekke din opvarmning og afkøling systemet årligt. Det er en god ide at planlægge en aftale i foråret eller efteråret, forud for højsæsonen for at køre HVAC-systemer. Summers og vintre også er spidsbelastningsperioder for HVAC entreprenører til at arbejde, og deres tidsplaner fylder hurtigt. Følgende er en grundig liste for en VVS-system helbredsundersøgelse:
* Check termostatindstillinger.
* Anmeldelse elektriske forbindelser og foranstaltning spænding og strøm på motorer.
* Smør alle bevægelige dele.
* Kontroller og rengør afløbet.
* Kontroller, at systemet starter og slukker korrekt.
* Rengør klimaanlæg spoler.
* Kontroller og opdatere kølemiddel niveauer.
* Rengør blæser dele.
* Kontroller alle gas (eller olie) forbindelser.
* Rens eller ændre luftfiltre.

Er værelser for varmt eller koldt? Bed om en Hjem Evaluering

Hvis et eller to værelser er usædvanligt varmt eller koldt i dit hjem, skal du muligvis en VVS entreprenør til at identificere problemet. Entreprenøren kan gøre en i hjemmet evaluering og vil bruge diagnostisk udstyr til at forstå problemerne. Her er spørgsmål at stille den entreprenør, der gennemgår din varme- og kølesystem:
1.) Er køle- og varmesystemet fungerer korrekt?
2.) Er kanaler godt forseglet?
3.) er luft fordeles i hele huset?
4.) Er der områder med høj fugtighed eller fugt oprustning?
5.) Er hjemmets isolering synes tilstrækkelige?

En række problemer kan forårsage visse værelser i dit hus for at overophede eller bliver for koldt. Det er derfor, det er en god ide at ringe til en specialist. Din VVS-system kan være problemet og har brug for reparation. Dit hjem kan have utilstrækkelig isolering. Entreprenøren skal kontrollere hvert værelse, fra kælder til kvist.

HVAC Contractors brug for at søge Kvalitet Partners

Uafhængige HVAC entreprenører nødt til partner med opvarmning og nedkøling beslutningstagere, der tilbyder kvalitetsprodukter og fast underlag. HVAC producenter, der ikke er troværdige eller pålidelige vil såre små virksomhedsejere og uafhængige service-entreprenører. Her er nogle tips til at følge, når de søger HVAC entreprenører:

* Find virksomheder, der leverer online adgang til teknisk information, service manualer, vedligeholdelse ressourcer og installationsvejledninger.
* Overvej partnering med producenter, der har en registrering af pålidelighed.
* Partner med HVAC beslutningstagere, der tilbyder standard apparater samt højeffektive ENERGY STAR-produkter. Dette giver dine kunder flere muligheder.
* Undgå produkter, der kræver en masse ekstra arbejde at installere. Alt for kompliceret enheder brug for en masse ekstra arbejde at reparere så godt.
* Spørg om adgang og let at bestille. Den sidste ting du behøver, er at spilde tid på at vente på et produkt, eller at have at gøre undskyldninger, når et produkt er ikke tilgængelig.
* Sørg for, at regionale distributionscentre er i nærheden af ​​eller er beliggende i de områder, du tjener.
* Tjek den kundeservice. Hvad er de timer af tilgængelighed? Hvor længe har du at vente i telefonen for at få hjælp?

Luftfugtighed kan skyldes problemer med Air Quality System

Dårligt mellemstore kommercielle indendørs luft kvalitetssystemer kan tillade usund skimmel til at vokse. Din varme og køling entreprenøren kan identificere problemet. HVAC specialist kan være nødvendigt at lave et system opgraderinger eller tilføj affugtningsudstyr.

Uafhængige konsulenter Vurdere HVAC Systems

Har din bygning har en aldrende HVAC-system? Er du bekymret for, at du snart bliver nødt til at erstatte det, men mangler ekspertise til at træffe de bedste beslutninger? Virksomhedsejere har brug for at finde løsninger, de har råd til, samtidig med at komforten og sundhed og for offentligheden.

Opgradering eller købe en ny VVS-system er en stor investering. Vedligeholdelse og holde dit system kører ordentligt koster også en masse. Du ønsker måske at overveje
en uafhængig vurdering af din nuværende HVAC-udstyr og dets funktion.

HVAC entreprenører og forhandlere kan sætte dig i kontakt med uafhængige konsulenter og brancheeksperter i HVAC revisioner og evalueringer. Det er en udgift, der kan spare dig for tusindvis af dollars i driftsomkostninger og reparationer. Kig efter en certificeret konsulent til at foretage vurderingen, om systemdrift, og tilbyder detaljerede anbefalinger. En stor organisation medlem af certificerede konsulenter er NATE eller det nordamerikanske Tekniker Excellence Inc.

Luftfugtighed kan skyldes problemer med Air Quality System

Hvis dit kontor bygning eller butik er for fugtigt, kan problemet være det kommercielle HVAC-systemet.

- Er systemet velholdte? Ren beskidte spoler, som reducerer køling og affugtning. Tilstoppede pander kan holde stående vand. Utætheder i det mekaniske system lader fugt ind i bygningen.
- Er indeklimaet kvalitetssystem betjenes korrekt? Sørg for, at ventilatorer kører med en moderat hastighed. Sommetider lufthastighed er sat for højt, fordi rum ikke er tilstrækkeligt afkølet. Men resultatet kan være højere fugtighed i en bygning.

Forskellige faktorer, der driver driftsomkostninger for klimaanlæg

Det lokale klima, din områdets elektriske satser, selv hvor ofte døre og vinduer åbnes og lukkes påvirke omkostningerne til at køre din central klimaanlægget. Kend de faktorer, så du kan spare penge på el-regninger og vedligeholdelse.

HVAC entreprenører og lokale forsyningsselskab kan tilbyde hjem energisyn eller henvise dig til en uafhængig konsulent. Selvfølgelig er der nogle faktorer, du ikke kan kontrollere, ligesom klima. En central klimaanlægget køre meget hårdere og få mere brug i Florida, end i det nordøstlige.

Men du kan sænke driftsomkostningerne med bedre isolerende dit hjem, og ved at holde vinduer og døre til det fri lukket så meget som muligt. Også se på husholdningernes aktiviteter og brug af apparater, der kan kræve klimaanlægget til at arbejde hårdere for at køle huset.

Sørg Energy-Saving Air Conditioner er korrekt installeret

Korrekt installation og pleje af energibesparende centrale klimaanlæg forbedre effektiviteten. Bedre effektivitet sænker din månedlige el-regninger. Her er en tjekliste til at følge efter nye hjem HVAC-systemer:

- Spørg din VVS entreprenør til at finde den udendørs kondensatoren, hvor det kan være beskyttet mod buskads, sne og regn.
- Sørg for at der er plads rundt på hjemmesiden for installation, service og vedligeholdelse.
- Dæk udendørs enheder om vinteren for at beskytte dem mod is og sne.