HVAC: Hjem Climate Control Tips

Digital Termostater Tilbyd Besparelser og klimaanlæg

De fleste termostater er nemme at bruge. En masse mennesker bare skrue op for skiven, når de ønsker mere varme, eller drop det til et brag af kold luft. Men denne metode til opvarmning og afkøling affald energi og penge. Du er også mindre tilbøjelige til at få den temperatur, du har brug for. Premieren hjem termostat er digital, med touch-screen kontroller, der er let at læse og mere lydhør end standard termostater. Disse digitale termostater giver dig mulighed for at forudindstille temperaturer for hver dag i ugen til at matche din tidsplan. Du undgår højenergi temperatursvingninger som du indtaster og forlade huset.

Se efter SEER Rating på klimaanlæg

Før du køber en ny klimaanlægget, skal du lære nogle af branchens sprog. Det vil hjælpe dig med at finde en effektiv model, der ikke spilder energi og sparer penge på månedlige regninger. Se efter SEER rating på nye klimaanlæg. SEER står for Seasonal Energiklasse. Jo højere rating, jo mere effektivt klimaanlægget fungerer.

Den føderale regering kræver et minimum SEER af 13 ud af maksimum rating på 20. Hvorfor har regeringen sat standarder? Højere effektivitet klimaanlæg spare energi og forårsage mindre forurening.

Forbrugerne sparer også penge på el-regninger. Velkonstruerede nye klimaanlæg er op til 70 procent mere effektivt end det nuværende gennemsnit. Dette kan give betydelige besparelser for forbrugerne i løbet af levetiden for deres klimaanlægget.

Identificer indendørs luftkvalitet problemer og komfort Bekymringer

Tag denne quiz for at finde ud af, om du har problemer med luftkvaliteten i hjemmet:
1.) Er luften i dit hjem føler klam eller våd?
2.) Er dit hjem overophedet eller bliver for koldt?
3.) Er dit hjem få snerpet?
4.) Lider du af indendørs allergi?
5.) Må lugte hængende i køkkenet og andre rum?

Besvarelse ja til et eller flere af disse spørgsmål kan være et tegn på problemer med atmosfære og komfort i dit hjem. Måske du har brug for ekstra affugtning for at reducere fugt eller følsom filtreringssystemer til at rense skimmelsporer fra luften. Identifikation luft problemer er det første skridt for at finde en bolig VVS-system, der opfylder dine behov.

Innovative funktioner giver køleeffektivitet

Der er videnskab og teknik bag moderne hjem kølesystemer til at levere effektive og overkommelige komfort. Hvis du køber et kølesystem, eller opgradere dit nuværende system, så sørg for at du køber en model, der tilbyder komfort, bekvemmelighed og besparelser.

Identificer indendørs luftkvalitet problemer og komfort Bekymringer

Hvert hjem og familie er anderledes. Dit hjem alder, størrelse og isolering påvirker opvarmning og køling krav. Fremskridt inden opvarmning og afkøling teknologi lader producenterne levere produkter, der er målrettet specifikke problemområder i din husstand, tilpasse din komfort med produkter, der giver bedre klimaanlæg, luftkvalitet og effektivitet.

Luftkvalitet, støj påvirker Home Comfort

Styring din komfort i hjemmet omfatter meget mere end at flytte temperaturen drejeknappen. Luftkvalitet, klimaanlæg og effektivitet skaber hjem komfort og fred i sindet.

Tilpas Home Comfort klimaanlæg, Efficiency

Tjek boligopvarmning og kølesystemer, der sætter fokus på at vælge din komfort. Forhandlerne kan tilpasse systemerne til at passe dit hjem og din families behov.

Digital Termostater Tilbyd Besparelser og klimaanlæg

Kig efter innovationer i hjemmet termostater der giver mulighed for touch-screen styring til bedre hjem komfort. De digitale termostater er programmerbare til at matche din tidsplan ugens syv dage.

Og energibesparelser Nøgle til boligopvarmning

Nye hjem varmeanlæg tilbyder en effektivitetsgrad, der top 90 procent, hvilket sparer husejere hundredvis af dollars hvert år på energiregninger. Kig efter hjemmet opvarmning produkter med ENERGY STAR-mærket, branchens gyldne standard for energieffektivitet.

Innovative funktioner giver køleeffektivitet

Nogle amerikanere nægter at bruge aircondition i deres hjem, ligesom de swelter gennem en anden sommer. Deres billede af et klimaanlæg er en støjende vindue enhed, der gør luften føler klamme indendørs og drypper vand udenfor. Dagens AC er ikke din bedstemors værelse klimaanlægget. Tjek disse nye funktioner:
* Højeffektive enheder. De lavere månedlige køling regninger og spilde mindre energi. Kig efter klimaanlæg med ENERGY STAR-mærket, og en høj SEER rating. Begge er branchestandarder for effektiv energianvendelse.
* Ikke-forurenende Freon eller kølemiddel. Det er nu muligt at købe miljømæssigt ansvarlige, klorfrit kølemiddel, der giver køling komfort, men ikke skader miljøet.
* Direkte drev fans. De reducerer støjen fra udendørs kondensatorer til centrale klimaanlæg.
* Programmerbare termostater. Forudindstille termostat til at matche de timer, du er hjemme eller ude. Indstil termostaten til en højere temperatur for at spare penge på køling tjenester, når ingen er hjemme. Programmere temperaturen til at starte køling 15 minutter eller en halv time før du skal hjem.

Luftkvalitet, støj påvirker Home Comfort

Når shopping for hjemmet køling og opvarmning tjenester, kigge efter disse funktioner for optimal komfort og besparelser:

1.) Hjem klimaanlæg. Højeffektive enheder omfatter udlagt opvarmning af værelser og programmerbare termostater, der passer til din tidsplan.
2.) Effektivitet. Energibesparelser skyldes højeffektive systemer dimensioneret og installeret korrekt i dit hjem. Invester i den højeste effektivitet, du har råd til de største energibesparelser. Spørg tjenesten professionel til at beregne dit hjem køling og opvarmning belastning for at få den rigtige pasform til dit nye system. En overdimensionerede eller undermålere systemet affald penge og skal repareres.
3.) luftkvalitet. Luftforureningen ofte er højest inde hjem. En kvalitet opvarmning og køling systemet vil affugte og filtrere luften for at reducere fugt og forhindre mug og andre forurenende stoffer.
4.) Støjreduktion. Du ønsker at slappe af derhjemme, og ikke høre radiatoren klang eller klimaanlægget drone. Shop for hjemmet komfort systemer, der giver rolige og effektive metoder til køling og opvarmning.

Og energibesparelser Nøgle til boligopvarmning

Hjem varmeregningen kan køre $ 600 eller mere hver vinter. Bedre isolering og ændre din ovn filter månedlige kan hjælpe lavere omkostninger. Men hvis varmeanlægget er gammel og dyre i drift, kan det være fornuftigt at investere i højeffektive hjem varmesystemer, der ikke spilder energi eller penge. Tjek disse omkostningsbesparende funktioner i hjemmet Varme Service:
* Fuldt isolerede ovne, som giver ro og effektiv drift.
* To-trins operation, som giver ovnen til at køre på en energibesparende lav hastighed det meste af tiden. Temperaturer behøver ikke at falde betydeligt for varmen for at tænde.
* Lav-speed fan, der løbende holder varm luft, der strømmer gennem hele dit hjem.
* Variabel hastighed fugtstyring til at styre strømmen af ​​opvarmet og afkølet luft i hele dit hjem.

Tilpas Home Comfort klimaanlæg, Efficiency

Hver dag gør vi købsbeslutninger - fra at vælge en favorit sodavand eller købe en ny bil. Vælge din komfort er tendensen i hjemmet varme og kulde. Borte er de dage, hvor køling et hjem betød kile en tung ac enhed i vinduet soveværelse, eller opvarmning betød varige anden vinter i snerpet opholdsområder. I dag Amerikanerne kan vælge et hjem komfort system til at opfylde året rundt behovet for klimaanlæg, energibesparelser, luftkvalitet og støjreduktion.