Husførelse 911 Interview

Husførelse 911 Interview
Malia Russell, grundlægger af Husførelse 911

LoveToKnow var begejstret for at gennemføre denne Husførelse 911 interview med Malia Russell, Hjemmeundervisning mor og organisere maniac. Jeg havde fornøjelsen af ​​at møde Malia gennem min lokale homeschool støttegruppe og vores venskab er vokset gennem årene. Jeg kan ærligt sige, at Malia spiser, sover og ånder Hjemmeundervisning og organisering i hjemmet.

Husførelse 911 Interview med Malia Russell

LoveToKnow (LTK): Malia, du er en af de mest organiserede mennesker, jeg kender. Blev du født sådan eller har du udvikle disse færdigheder over tid?

Malia Russell (MR): Jeg var ikke en smule "naturligt" organiseret. Jeg var nødt til at lære at få organiseret, da jeg begyndte at arbejde i Public Accounting. Jeg dybest set set og lært af dem omkring mig, og lægges i blød i alt, hvad jeg kunne om god praksis med arbejdspapirer og arkivering. Mit skrivebord var meget pæne. Da jeg kom hjem, jeg havde ingen andre at modellere gode husmor færdigheder. Jeg studerede bøger, talt med en masse kvinder, bad om det, studerede skrifterne og brugt en masse tid i trial and error. Over tid udviklede jeg min "egen måde" at gøre det på. Nu hjælper jeg andre kvinder lære at finde deres egen måde at holde deres hjem organiseret og ledet.

Organisation og Hjemmeundervisning

LTK: Du har fire børn, som du homeschool. Hvad er dine yndlings tips til at holde din homeschool organiseret med så mange forskellige aldre til at undervise?

Husførelse 911 Interview
The Russell familie

MR: Jeg kombinere fag, når det er muligt. Dette reducerer min forberedelsestid og mine materialer. Jeg arbejder også meget flittigt med at hjælpe hvert barn gøre hans eller hendes arbejde selvstændigt. Dette omfatter gøremål, skole arbejde, grundlæggende grooming. Jeg er altid omkring, men de behøver ikke mig til at sidde i fangenskab ved bordet, som de gør matematiske øvelser. I stedet kan jeg sikre, at de ved, hvad de skal gøre, og hvordan man lærer og tjene i en rådgivende rolle. Selvfølgelig nogle spørgsmål kræver mere "mor tid" end andre, og jeg er nødt til at sætte tid til dem hensigtsmæssigt. Indstilling deadlines og have en "normal" tidsplan hjælper alle holde på sporet.

LTK: Du har nogle virkelig interessante artikler om Hjemmeundervisning på din hjemmeside. Fortæl os, hvad andre ressourcer, du tilbyder til homeschoolers.

MR: Vi tilbyder flere audio- workshops (nogle registreres og folk kan købe dem i MP3 eller cd form). Vi har cd'er om følgende emner:

  • Styring af Multi-Level Homeschool
  • Kaos til orden
  • Glæden ved Herren er min styrke
  • Holde Young Ones Glad og besatte i skoletiden

Jeg har også en bog, der ledsager min Chaos to Order tale kaldet: "Chaos to Order:. 25 Værktøj Bringe Organization til dit hjem" Endelig har vi kopier af vores ældste datter komplet high school udskrift for folk at hente, hvis de har brug for hjælp planlægningen af ​​deres high school år eller skabe deres egne udskrifter til college optagelse eller stipendier.

Højttaler og Presenter

LTK: Du giver oplæg om forskellige emner. Hvad er din yndlings emne at tale om, og hvorfor?

MR: Jeg har tre favoritter:

  • Fryser Madlavning er min favorit til "Moms" grupper.
  • Kaos til orden er en anden favorit.
  • En af mine nyere samtaler er "Styring af Multi-level Homeschool." Jeg tror, ​​der kan være min favorit nu, fordi det er "frisk". Jeg har ikke fremlagt denne ene for alt for mange grupper.

Husførelse 911 Interview

LTK: En ting jeg elsker ved din hjemmeside er, at du dækker "hjem" del af Hjemmeundervisning. Jeg tror en stor del af, hvor vellykket Hjemmeundervisning er involverer hjemmet og hvor organiseret det er i nogle tilfælde. Hvad er dine tanker om dette?

MR: Jeg har været i hjem, der var frygtelig uorganiserede og moderen var i en konstant tilstand af skyld, frustration og utilfredshed. I hjem, hvor miljøet var velordnet og pæn, folk bare syntes mere rolig og sikker. Rutiner var sædvanligvis på plads for at holde hjemmet flot, og børn typisk trives på rutiner. Det er ikke til at sige, at et hjem skal være en turistattraktion for at være et godt hjem skole. Men få mennesker trives i fuldstændig uorden.

LTK: Hvis nogen så var uorganiserede med rod og sådan, og havde brug for bare et enkelt sted at starte for at begynde den enorme opgave med at få organiseret, hvad ville dit råd være?

MR: Det første, jeg taler om med enhver kvinde er, hvordan hun håndterer sin planner og tidsplan. Stærkt organiserede mennesker har og bruger planlæggere. De holde dem opdateret og de holder dem med dem. Ved hjælp af en planner hjælper en familie ved, hvad de skal forvente, når det forventes, og kan være stedet for at holde alle de nødvendige oplysninger ved fingerspidserne. En god planner vil have en kalender med plads til at skrive relevante oplysninger om hændelser, en telefonbog for ofte anvendte numre, og et sted for indkøbslister og madplaner. Når der er på plads, og bliver godt udnyttet, jeg taler om at afgøre, hvad der er vigtigst for familien til at fungere godt, og se efter måder at forbedre det. For nogle familier kan det betyde deres aftener skal forenkles. For nogle kan det betyde at sætte en aften rutine sammen, eller forenkle deres formiddag. Måltid planlægning er en anden stor hjælp for kvinder. Start hvor du føler den mest stress og se efter, hvad de skal gøre for at reducere det. Så systematisk gøre disse ting, indtil de bliver vaner.

I skyttegravene som homeschooler, Malia Tilbud Common Sense Rådgivning

Husførelse 911 Interview
Denne bogreol er et perfekt eksempel på, hvordan organisationen er en del af Malia hverdag og en stor del af hendes homeschool.

LTK: Jeg deltog i en af dine workshops om indefrysning mad fremad og få organiseret med måltider. Fortæl vores læsere lidt om dette, og hvordan det kan hjælpe den Hjemmeundervisning forælder ...

MR: Frysning mad forude gør tre ting, som vores familie elsker: Sparer tid, penge og tilregnelighed. Vi sparer tid ved at oprette måltider i bulk og emballering dem i familie størrelse portioner. Når jeg laver en farsbrød det tager skærebrættet, en skål, kniv, etc. Når jeg laver otte meatloaves, jeg bruger den samme skål, skærebræt og kniv. Bare de tidsbesparelser i rengøring disse poster op bliver indlysende. Jeg også kun handle én gang for ingredienserne, og tørre mine tællere gang. Vi sparer penge ved at tage sig tid til at kigge efter de bedste priser på ting, vi køber til disse bulk-måltider. Du kan være sikker på, jeg tjekke prisen på kylling, når jeg køber 15 pounds for et par forskellige opskrifter. Vi sparer også penge, fordi jeg ikke er så fristet til at købe carry-out eller købe dyre og usunde færdigretter. Sanity gemmes hver gang jeg åbner køleskabet kl 4:00 og trække et måltid, jeg ikke nødt til at forberede den dag.

LTK: Endelig hvorfor Malia Russell begynde Hjemmeundervisning og hvad er den ene ting, du håber dine børn lære af deres Hjemmeundervisning oplevelse?

MR: Grunden til at vi startede Hjemmeundervisning er ikke nær så vigtigt som, hvorfor vi fortsætter. Vi elsker frihed planlægning. Vi elsker at være i stand til at undervise vore børn på deres egne gangarter. Vi elsker at have specialiserede klasser for særlige interesser eller niveauer. Vi elsker at lade børnene sove i på kolde dage, spise, når de er sultne, springe skole når vi har noget vigtigere at gøre, og holde lære bestemte emner i sommeren når vi har nogle ned tid. Vi elsker at tilbringe tid med Bibelen hver dag. Jeg nyder at have børn med mig for det meste af hver dag, og jeg nyder virkelig at kende dem, og hjælpe dem med at opdage Herren i den daglige rutine drift af vores liv.

En varm tak til Malia Russell for at tage sig tid til at dele hendes vidunderlige organisatoriske tips med os. For endnu flere tips, kan du besøge Malia hjemmeside Homemaking911.com.

Husførelse 911 Interview
Duncan og Malia Russell