Hurtig, sunde snacks og Frokost-til-go

Når livet bliver optaget, kan spise rigtigt være svært at gøre. Vores stadig mere kaotiske livsstil er spækket med så mange lange timer arbejder, der tager sig af familier, forsøger at opretholde sunde relationer, og mange andre ansvarsområder, er det ofte svært at finde tid til at tage vare på os selv. En af de første ting, der bliver sat på back-brænder er at spise sundt og få nok fysisk aktivitet. Dog bør sundhed være en prioritet i alle vores liv. Med lidt planlægning og selvdisciplin, lave hurtige men sunde frokoster og snacks kan være så nemt som tærte (men jeg er ikke tyder du vælger pie). Overvej de nemme muligheder nedenfor, næste gang du pakke en frokost at tage på arbejde eller kender du har en lang travl dag foran dig.

Wraps og sandwich er stor, fordi de tager lidt tid til at forberede og er rejsevenlig. De giver dig også mulighed for at optage nogle af dine foretrukne grøntsager og kan indeholde en blanding af brændstoffer (kulhydrater, protein og fedt). Brug hele hvede brød eller en fuldkorn tortilla eller wrap (Flat-Out wraps arbejde vidunderligt) og tilføje en magert kød eller protein sådan skiveskåret kalkun eller kylling (eller bønner eller tofu, hvis du er vegetar). Kast i en skive reduceret fri ost, en overflod af veggies, og nogle sennep eller lys mayonnaise.

Hurtig, sunde snacks og Frokost-til-go
Tun, laks, kylling, og krabbe salater gøre for hurtig, enkel, velsmagende frokoster. Forbered med fedtfattig mayonnaise (prøv den slags lavet med olivenolie) eller nonfat græsk yoghurt, dine foretrukne hakkede grøntsager (grønne løg, pickles, radiser, peberfrugt, selleri og gulerødder fungerer godt og giver nogle stykket). Tilføjelse hakkede nødder på disse salater vil give en dosis af hjerte-sund fedt, fiber, protein og mineraler. Spis salat mellem to skiver hele hvede brød, i en hele korn wrap eller pita lomme, eller med nogle hele korn kiks. Tilføj et stykke frugt og et glas skummetmælk eller fedtfri yoghurt og du har fået en komplet, velafbalanceret, sunde måltid.

En anden hurtig, nem frokost indstilling, der ikke kræver køling er en mikrobølgeovn pose af hele korn brune ris. Uncle Bens "Ready ris" poser, som du mikrobølgeovn i posen for kun 90 sekunder er en god start på en hurtig, sund, lækkert måltid. Du kan tilføje dine egne krydderurter, eller hvis du virkelig er spændt for tiden, vælge en, der allerede er aromatiseret. Bare sørg for at vælge en helt korn sort over den hvide ris sorter (som normalt kommer i flere varianter). Nogle af de hele korn sorter kommer i kylling-flavored eller Santa-Fe-aromatiseret pakker. Der er lignende microwavable poser solgt af andre mærker, så tjek hvad der er tilgængeligt, uanset hvor du køber dagligvarer. En 1-kop servering af disse typer af microwavable ris poser har omkring 190-220 kalorier og tjener som en sund køretøj til et velafbalanceret måltid. Tilføj masser af hakkede veggies, kogte kyllingebryst, tofu, tun eller andet magert protein kilde, og top med fedtreduceret revet ost til et komplet måltid.

Derudover skal du sørge for altid planlægge en snige snack-angreb. Sult veer tendens til at strejke midten til slutningen af ​​eftermiddagen som vores blodsukker og serotonin-niveauet falder, får os til at tørster kulhydrater for at tanke op. Hvis du ikke er forberedt, kan du finde dig selv at nå frem til uanset fedt- og kalorieindhold lastet rester sidder på kontoret break-værelse. Ideelt set bør dine måltider og snacks indeholder en blanding af komplekse kulhydrater, magert protein og lidt sundt fedt.

Hurtig, sunde snacks og Frokost-til-go
Her er nogle hurtige, nemme, sunde snack elementer at have på hånden. Du kan få brug for at gemme nogle i dit kontor pause Værelset køleskab, men du kan stash andre hylde-stabile muligheder i din pung, bil, skrivebord, eller skab på arbejdspladsen. Nå for disse, når en snack-angreb sniger sig ind på dig:

 • Lys string ost og et stykke frugt
 • Jordnøddesmør parret med hele korn kiks eller et æble
 • Beef jerky og hele korn korn
 • Skiveskåret kalkun med fedtreduceret ost og sennep og en håndfuld baby gulerødder
 • Trail mix lavet w / hele korn korn eller kiks, tørret frugt, og nødder
 • Instant pakninger almindeligt havregryn, toppet med nødder og et strejf af kanel
 • Dåse supper (se efter lys versioner og dem med lavere natrium)
 • Nonfat yoghurt toppet m / granola eller saltkringler
 • Granola barer (vælg dem, der er høj i fiber og har mindre sukker)
 • Hummus med hele korn kiks eller pitabrød, eller opskårne grøntsager
 • Poser tun eller laks med hele korn kiks eller ris kager
 • Et par hårdkogte æg og en hel-hvede toast
 • Fedtfattig eller fedtfri hytteost toppet med skiver ananas eller agurk

En snack i midten til slutningen af ​​eftermiddagen kan hjælpe afværge sult og give dig et tiltrængt energi boost. Sund mellemmåltider er også vist sig at forebygge overspisning senere på dagen, som har tendens til at ske, når du spiser for få kalorier i løbet af dagen og overkompensere ved binging i aften.