Hurtig måder for teenagere at få vægt

Hurtig måder for teenagere at få vægt

For nogle teenagere, tabe vægt er den sidste ting på deres sind; i stedet, de vil have information om hurtige måder for teenagere at tage på i vægt. Opsamling vægt kan være svært for nogle mennesker, men det er ikke umuligt. Ligesom med at tabe sig, er du nødt til at gøre det på en sund måde.

Fem Hurtige måder for teenagere at få vægt

Før du deler fem hurtige måder for teenagere at tage på i vægt, er det vigtigt at forstå, at du kan tage på i vægt på en sund måde. Du behøver ikke at sidde hele dagen og spiser junkfood. Ikke blot vil dette gøre du føler dig doven, vil det skabe ravage på din krop, hvilket kan forårsage dig til at blive syg.

Følgende måder at tage på i vægt er sunde og effektive:

# 1 indtager flere kalorier, end du forbrænder

Folk tager på i vægt ved at forbruge flere kalorier, end de forbrænder i løbet af dagen. De ekstra kalorier bliver gemt i din krop til tidspunkter, som du ikke får nok at spise, og du har brug for energi. Mens kalorier kan lig junkfood til dig, ikke alle højt kalorieindhold fødevarer er uønsket. Det er vigtigt at spise en masse grøntsager og frugt i løbet af dagen, men at øge dit kalorieforbrug, parre den med kylling, brød, pasta og kartofler.

Den bedste måde at få flere kalorier ind i din krop er at spise oftere. Du bør spise seks små måltider om dagen. Ved hvert måltid, spise noget sundt og spise det, indtil du er fuld. Et par timer senere har en sund snack. Så har frokost og en anden snack om eftermiddagen. Endelig har en god sund middag med en snack før sengetid. Snacks bør være høj i kalorier og protein, såsom nødder.

Selvom du ikke ønsker at indføre et ton af junk food i din kost, drikke en milkshake eller spise en skål af is hver par dage vil give dig calcium og protein, som kroppen har brug for - så forkæle lidt.

# 2 muskler vejer mere end fedt

En god måde at tage på i vægt på en sund måde er at øge din muskelmasse. Udøver vil gøre dig se og føle sig bedre. Løfte vægte vil gøre din krop stærk ved at øge din ben og muskelstyrke. Selvom du ikke kan se væsentligt større, vil du vejer mere.

# 3 Begræns koffein forbrug

Koffein i sodavand og kaffe kan undertrykke din appetit, hvilket vil gøre det vanskeligt for dig at forbruge disse seks måltider om dagen. Spild ikke din mave plads på noget, der ikke giver dig de kalorier du har brug for at tage på i vægt.

# 4 Spis mere protein

Protein hjælper dig med at opbygge og reparere muskelvæv, der vil give dig den vægtøgning, du leder efter. Sørg for at du får mindst et gram protein for hvert pund af din kropsvægt hver dag. For at hjælpe, kan du tilføje et protein pulver til en drink som en milkshake eller smoothie.

# 5 spise natten

Spise sent på aftenen ikke give din krop en chance for at brænde det ud, før du går i seng, så have en snack lige før sengetid. Dette igen, bør være noget høj i kalorier og protein.

Hvad der skal undgås, når de forsøger at få vægt

Tag ikke vægtøgning kosttilskud, mange af dem er ikke for folk under en alder af 18. Det kunne ødelægge din udvikling og giver dig problemer senere.

Forvent ikke at tage på i vægt i løbet af natten. Det tager tid for kroppen at reagere på ekstra kalorier og aktivitet.

Igen, ikke går overbord på usunde, tomme kaloriefattige fødevarer såsom slik, sodavand, kager mv

Før du starter din Vægtøgning Plan

Før du ændrer din kost, altid tale med din læge. Det er vigtigt, at du får grønt lys fra din læge, så du ikke forværre eller udvikle nogen medicinske problemer. Din læge kan også give dig yderligere anbefalinger til, hvordan man kan tage på i vægt hurtigt som teenager.