Hundekiks som er blevet tilbagekaldt

Hundekiks som er blevet tilbagekaldt


Selv tænker tilbagekaldelser på hund kiks kan sende en gysen ned ad ryggen af ​​en hund elsker. Du belønne og forkæle din hund ved hjælp doggie behandler. Hvad kunne være mere zawsze end at tro, at din hund kan blive syge eller endda dø af noget, som du bruger til overdådige ros på hende. Heldigvis hjemkaldelse kommer hurtigt, og det betyder, at chancerne er slank, at du vil være den person, der finder ud af på den hårde måde, at der er noget galt med din hunds cookies. Alligevel vil du ønsker at holde sig ajour på hundekiks minder for at sikre du ikke tjener noget, der potentielt kan skade din bedste ven.

Kontrollér den aktuelle Recall List

Du kan holde øje med en aktuel liste over hund kiks, der er blevet tilbagekaldt på USA Food and Drug Administration hjemmeside. Dette agentur opretholder en up-to-date liste over alle hunde fødevarer, der er blevet tilbagekaldt, fra cookies til den mad, du pu i din hunds skål hver dag. Gør det til en rutine at tjekke en gang om ugen, så du altid er up to date.

Eksempler på hundekiks minder

Hundekiks tilbagekaldelser er sjældne. Minder dog i de seneste år tjener til at minde alle, hvor flittigt de har brug for at tjekke de fødevarer og kiks de lever deres kæledyr.

  • Hartz Mountain Corp: Hartz var et selskab, der har udstedt en tilbagekaldelse i 2010. Dette skyldes, at FDA fandt, på en stikprøvekontrol, spor af salmonella i selskabets hundekiks. Det pågældende produkt var Hartz Naturals Fast Beef Treats for Dogs. Mens der var aldrig nogen dokumenteret sammenhæng mellem salmonella prøver og sygdom i nogen hunde, tilbagekaldelse resulterede i 75.000 sække med godbidder tilbagekaldes til selskabets hovedkontor i Secaucus, New Jersey. Berørte behandler havde partiet kode BZ0969101E. Selskabet anbefalede, at alle, der har købt disse kiks straks skulle kaste dem i papirkurven.
  • 2007 Pet Food minder: Året 2007 var ikke godt at selskabsdyr fødevareproducenter. Der var en massiv, landsdækkende tilbagekaldelse af en række dyrefoder, herunder hund kiks. Det skete på grund af forurenede vegetabilske proteiner, der anvendes af amerikanske virksomheder, der var blevet importeret fra Folkerepublikken Kina. Tilbagekaldelsen ramt over 130 forskellige slags hund fødevarer. Mens der var ingen bekræftede forureninger eller rapporteret sygdomme fra hund kiks, nogle virksomheder, der er berørt af tilbagekaldelsen besluttet at også huske kiks at være på den sikre side. Synderen bag tilbagekaldelsen var et giftigt kemikalie, som kunne producere nyresvigt.
  • Peanut Butter Recall: I 2009 var der en landsdækkende tilbagekaldelse af jordnøddesmør og andre fødevarer med jordnøddesmør i dem. Jordnøddesmør er ofte brugt som ingrediens i hundekiks og dermed var der flere mærker af doggie behandler, der blev tilbagekaldt som følge af problemerne med jordnøddesmør. PetSmart Inc. blev tvunget til at huske ikke mindre end syv forskellige sorter af hund kiks under sit grreat Choice brand. Dette var et resultat af en salmonellainfektion, som udløste den største mad tilbagekaldelse i USA historie. Den Peanut Corporation of America var bag salmonella udbrud, og var afskåret fra at modtage føderale kontrakter. Virksomheden senere erklæret konkurs.

Hund Biscuit minder og du

Du bør ikke holde sig vågen om natten bekymrende, at din foretrukne hund har spist forurenede hundekiks. Antallet af hunde kiks tilbagekaldelser i USA historie er forholdsvis slank. Derudover Food and Drug Administration holder en kørende liste over alle kæledyr fødevarer, der er i øjeblikket under tilbagekaldelse. Hold øje med enhver adfærd i din hund, som kan være et tegn på sygdom, og kontroller FDAs hjemmeside regelmæssigt for opdateringer. Hvis du virkelig er bekymret, kan du altid lave din egen hund kiks derhjemme.