Hunde og katte kan være venner

Hunde og katte kan være venner

Måske hunde og katte har nogle naturlige fjendskab mod hinanden, men det betyder ikke, at de ikke kan være venner. Hvis du kan indføre disse kæledyr den rigtige måde, især når de er begge unge, de bare kunne vise sig at være bedste venner.

Den rigtige måde at indføre

Det værste du kan gøre er at bringe hjem en ny kæledyr, og bare smide hende sammen med en anden kæledyr. Dette gælder uanset om du får en anden hund eller du forsøger at holde en hund og en kat som kæledyr. Introduktioner bør altid gå langsomt, så både kæledyr har tid til at vænne sig til hinanden og deres nye livssituation.

  1. Det er normalt bedst at give denne kat en plads af sin egen komplet med mad og vand skåle, samt en kattebakke.
  2. Put en port i døren for at holde hunden ud af lokalet. Dette giver stadig dyrene at se og lugte hinanden, men det holder hunden i sikker afstand og giver katten en vis følelse af sikkerhed. Hun kunne sandsynligvis springe hegnet, hvis hun ønsker, men chancerne er, vil hun blive i rummet, indtil hun føler sig mere komfortable med hunden.
  3. Den første dag, sætte din hund i snor og gå ham op til indgangen, men ikke tillader ham at komme for tæt på. Lad ham snuse og vænne sig til din kats duft. Hun vil gøre det samme.
  4. Hvis din hund viser angst eller aggression, gøre ham sidde stille, indtil han slapper af. Når han er afslappet, skal din kat begynder at føle sig mindre anspændt, også.
  5. Til sidst, disse to vil ønsker at undersøge hinanden gennem porten. Hold kontrol over hunden, men lad ham komme tæt på porten, og taler sagte og beroligende som du fortæller dem begge det er i orden.
  6. Når de ser ud til at være mere komfortabel, kan du begynde tillade dem korte sessioner sammen under dit tilsyn. Hold din hund i snor i starten, så du har kontrol i tilfælde han bliver revet med.
  7. Når de gør det godt sammen med din hund i snor, kan du prøve at lade dem være sammen med din hund uden line.

En blomstrende Venskab

Fortsæt med at overvåge situationen, indtil du føler du kan stole på både kæledyr at komme sammen med hinanden. De bør blive endnu mere tryg med hinanden som tiden går, og i sidste ende kan de endda blevet nære kammerater.