Hunde kan genkende onkologiske sygdomme lugt

Hunde kan genkende onkologiske sygdomme lugt
Svenske forskere gjort en slående opdagelse - som det viser sig, de fire-footed kæledyr er i stand til at detektere ovariecancer i sin ejer før alle andre. Det er svært at overvurdere betydningen af ​​denne opdagelse. I Sverige alene sygdommen rammer 900 - 1000 mennesker årligt. Denne sygdom er farligt, da det opstår og udvikler uden at blive bemærket, så der i 7 ud af 10 tilfælde diagnosen stilles for sent. Kernen årsag til disse tragedier ligger i det faktum, at mennesker ikke kan tage et kig ind i deres egen krop. Vi kan heller ikke påvise en sygdom udvikler ved sin lugt. Hunde, dog kan,.

Smart hund

Under alle omstændigheder, George Horvat, Doctor of Medicine, lærte sin hund til at skelne mellem de maligne væv og de ​​sunde. Snart denne undersøgelse af hans vil blive offentliggjort i tidsskriftet "Integrativ Cancer Therapies".

Duften af ​​tumorvæv

Ifølge lægen, præsenterede han til hunden kaldet Hannah 6-7 analyse af forskellige kvindelige patienter, og hunden anerkendte Blod oncologically syge kvinder. Dette betyder igen, at de maligne komponenter i blodet har den samme lugt som tumorvæv.

Kræft har en lugt

Det skal bemærkes, at der blev afholdt nogle undersøgelser for et par år tilbage i England; deres resultater støtter hypotesen, hvori det hedder, at enhver form for kræft har sin egen unikke duft. Det vides ikke endnu, hvad er de komponenter, der skaber den særlige lugt af tumoren, men forfatteren af ​​undersøgelsen har allerede fremlagt nogle forslag. Han håber, at nogen i perspektiv vil skabe en enhed til at erstatte hundens næse. "Det bare ikke synes ret til at have en hund i gynækolog rum" - griner han.