Hund Urn Schnauzer

Hund Urn Schnauzer

En hund urne til en Schnauzer er en beholder til at placere resterne af din elskede kæledyr. Som du overveje nedgravning muligheder, kan kremering være dit valg til din hund.

At sige farvel

At sige farvel til en familie kæledyr er aldrig let. Uanset hvordan din Schnauzer døde, eller lidt før hans død, vil der være mange vanskelige minder, der vil crowd dit sind. Sørger over et kæledyr er normal og naturlig. Gå videre og lad dine tårer komme. Familie og venner vil forstå din sorg og forhåbentlig være støttende.

At skulle leve uden din hund vil tage tid. Vær tålmodig med dig selv og dem omkring dig, som du lærer at justere og klare. Planlægning af en mindehøjtidelighed for dit kæledyr er noget at overveje og kan hjælpe dig i din sorg.

Finde en hund Urn: Schnauzer

Når din hund dør, kan du begrave det i jorden i en kiste eller beslutte at have det brændt. Indkøb en urne til at placere resterne af din kremeret Schnauzer i kan gøres personligt lokalt eller online. Du kan vælge at begrave denne urne eller holde det i en betydelig plads i dit hjem. Afhængigt af hvad du planlægger at gøre med hunden urn af din Schnauzer, vil afgøre, hvilken type urne du køber.

Typer af Urner

Urner kan være fremstillet af:

  • Behandlet træ
  • Hardwood - massiv eg, ahorn eller valnød
  • Metal
  • Resin

Hvor de vil købe

Fremstillet af massivt hårdttræ, Pet Urner har fire størrelser af figur urner. Hver indehaver af en dværgschnauzer på toppen af ​​urnen. De sække aske anbringes i urnen gennem en aftagelig bund, der er fastgjort med skruer. Disse urner er dekorative og komme med en mindeplade, hvor din Schnauzer navn kan indskrives. Du kan have op til fire linjer af gravering. Disse boxed beholdere er temmelig nok til at vise i dit hjem, hvis du føler dig tryg ved at gøre that.At Chimp Feet, kan du købe en stor stående urne til din græsplæne eller baghave. Dette smagfuldt skulpturelle statue fungerer som et monument eller mindesmærke samt det sidste hvilested for en kæledyrs aske. Den fritstående, er 34-tommer høje vedtægt støbt i resin, der ligner sten. Et rum til at placere din elskede kæledyrs aske ligger ved foden af ​​mindesmærket. En messing hundetegn der kan gøres personlig med dit Schnauzer navn eller et epitafium er også inkluderet. Hunden tag er fastgjort til en krave, der er udskåret i harpiksen. Du kunne hænge dit kæledyr tags her. På søjlen følgende ord er indskrevet: Der er en særlig plads i vores hjerter for dem, vi har elsket, for dem, der har elsket os uden spørgsmål, uden et ord eller løfte ...

Malet til at ligne dit kæledyr, vil Eternal Paw Prints tilpasse din urne. Send et billede af din afdøde kæledyr til dem. De behøver mellem to og seks uger efter produktion. De syv-tommers urne de vil skabe er lavet til kun brug indendørs og har et sted at opbevare din hunds aske.

Hvis du ønsker en enkel urne med låg, Pet Expressions har en 7-tommer beholder lavet af hvidt porcelæn og på siden er et billede af en Schnauzer.

Pet Loss Support

Måske du gerne vil møde andre, der sørgende tabet af et kæledyr, eller gerne vil stille spørgsmål til ejere af kæledyr, der har købt en hund urne for en Schnauzer. Pet Urner har en række fora. Når du er logget ind på hjemmesiden, kan du dele dine spørgsmål, sorg eller medfølelse med andre i lignende situationer.