Hund Urinary Tract Spørgsmål

Hund Urinary Tract Spørgsmål

Hund urinveje spørgsmål opstår, når ejerne har mistanke deres kæledyr kan have en infektion. Del disse besøgende bekymringer.

Hund Urinary Tract Spørgsmål

Hund har blod i urinen

Der er blod i min hunds urin. Det bare i gang i dag, mens jeg var på arbejde. Tror du jeg skulle tage hende til skadestuen dyrlægen? ~~ Elee

Ekspert Svar

Hej Elee,

Er behov for mere information.

  • Hvor meget blod ser du? Bare et par dråber eller mere som en vandpyt?
  • Er din hund en kvindelig, og kunne hun muligvis være i sæsonen? Hvis ja, vil en lille mængde blod i urinen på dette tidspunkt forventes.

En tur til dyrlægen kan være i orden, da blod i urinen kan være et tegn på en urinvejsinfektion eller andre skader. Selv om det er lettere sagt end gjort, ville det være godt at tage langs en prøve af din hunds urin med dig, så din dyrlæge kan gøre nogle umiddelbare test.

Håber alt viser sig godt ~~ Kelly

Kunne Gravid Bitch Har en urinvejsinfektion?

Min Yorkie er 43 dage gravid, og hun har en meget stærk urin lugt kommer fra hendes vulva område. Kunne dette være en UTI, og er der medicin, min dyrlæge kan give hende i denne vanskelige tilstand? Tak ~~ Tracey

Ekspert Svar

Hej Tracey,

Ja, det er muligt, at din tæve kan have en urinvejsinfektion, og det er noget, som din dyrlæge skal have et kig på. Nogle gange kan en tæve vil udvikle infektionen efter avl. En UTI kan behandles med antibiotika, men din dyrlæge vil overveje hendes tilstand, inden du foretager en henstilling.

Er hun viser andre symptomer såsom hyppig vandladning i små mængder. Er der synes at være enhver udledning fra hendes vulva? Hvis ja, disse er flere tegn på, at hun kan have en UTI.

Hvis hun ikke viser andre tegn, så jeg anbefale du give hende et bad, og se, hvor hurtigt lugten afkast. Da der er så meget ekstra pres på hendes blære lige nu hun kan have bare havde en lille ulykke, og det er, hvad du lugte. Hvis du har nogen bekymringer overhovedet, lad din dyrlæge have et kig.

Bedste ønsker til din hunds godt helbred og en sikker levering af kuldet.

Tak for dit spørgsmål ~~ Kelly

Gravid hund har blod i urinen

Hej,

Jeg opdrættet min Gravhund for første gang på September 30. Hun bandt tre gange i tre dage. Hun skal være omkring to uger gravide nu, og hun er kasse uddannet. Vi bemærkede, at hun havde en lille blodprop komme ud i hendes urin lørdag aften. Det skete igen i går aftes og i dag.

Skal jeg være bekymret? Jeg har hørt nogle folk sige dette kan skyldes en urinvejsinfektion, men min er at have ingen problemer vandladning. Hun optræder normalt. Please hjælp!

~~ Joni

Ekspert Svar

Hej Joni,

Dette problem er værdig til en dyrlæge check. Det lyder som om din hund kan have et tilfælde af blærebetændelse. Blærebetændelse er faktisk en betændelse i blæren, sædvanligvis forårsaget af en bakteriel infektion, men det kan også være forårsaget af sten eller en tumor.

Dyrlægen wil sandsynligvis ønsker at udføre en urinanalyse, og en blære kultur, så prøv at bringe en prøve af din hunds urin, hvis det overhovedet er muligt. Dyrlægen kan også være i stand til at palpere hendes blære til at føle for tilstedeværelsen af ​​sten.

Blærebetændelse er ofte løst med brug af antibiotika og en særlig diæt. Hvis blodpropper ikke skyldes blærebetændelse, er der en chance for der er noget galt med graviditeten. Jeg håber inderligt, dette ikke er tilfældet.

Tak for dit spørgsmål, og jeg håber, din hunds tilstand let løst.

~~ Kelly