Hund Trøjer

Hund Trøjer

Hund trøjer er ikke kun for kjole op. Nogle kæledyr ærligt brug for disse beklædningsgenstande til beskyttelse mod elementerne.

Hvorfor Hund Sweaters?

Her er billedet. Du går ned ad gaden, og du ser en person, der tager deres hunde til en gåtur. Helt naturligt, ikke? Det eneste usædvanlige er hunde er pyntet i en farverig hund sweater og støvletter til at matche.

Ved første øjekast kunne man tro det er lidt dumt at lægge tøj på en hund. Efter alt, de har pels gør de ikke? Den virkelige faktum er, at mens nogle hunderacer er fuldt udstyret til at håndtere sne og is, andre er ikke.

Huskies er et godt eksempel på hunde, der har brug for nogen ekstra hjælp forvitring elementerne. Deres tætte dobbelt frakker giver fremragende isolering mod bitre vinter vind, mens deres fødder har tykke puder, der modstår frysning.

På den anden side, mener den ydmyge lille Chihuahua. Disse små hunde udviklet sig på den sydlige halvkugle, hvor klimaet er helt tropisk. Deres pels er forholdsvis tynd, selv i det lange coatede sort, og deres små fødder er bestemt ikke bygget til at pløje gennem sneen.

Chihuahuas, sammen med mange andre racer, er et godt eksempel på kæledyr, der kan drage fordel af at bære hund trøjer. Trøjer giver isolering disse kæledyr normalt ville mangle, hvilket gør det muligt for dem at opholde sig uden længere i koldt vejr og få deres motion.

Det bedste design

De bedste trøjer er designet til at holde din hund varm uden at hæmme hans bevægelser eller evne til at aflaste sig selv.

  • Trøjer komme enten med eller uden hals.
  • Beklædningsgenstande kan have foran ærmer eller være fastgjort til dit kæledyr ved hjælp af bryst stropper.
  • Hoveddelen af ​​tøjet bør dække din hunds hele bagsiden op til halen base, og passer kun omkring torsoen, der forlader det bageste område udsat for.

The Perfect Fit

Hvis din hund falder i den kategori af hjørnetænder, der virkelig kunne bruge hund trøjer, så skal du sørge for, at tøjet, du køber vil passe ham properly.Let os tale om overordnede komfort først. En hund sweater bør ikke passe dit kæledyr for stramt eller han kan modstå udlejning du sætte den på ham. Kæmper for at få materialet over hovedet og rundt om hans overkrop, vil gøre dit kæledyr føle fanget. Han vil derefter sandsynligvis kæmpe for at slippe væk fra sin trøje, selv efter du får det på. Han kan også være alt for travlt nipper til det at udføre sin virksomhed, når han er udenfor, besejre årsagen til hans tur i første omgang.

En trøje bør ikke passe for løst enten, ellers din hund vil let glide det fra hans skuldre og træde ud af det. Det er vigtigt at finde en balance mellem løs og stram til at opnå en ordentlig pasform.

Du vil sandsynligvis finde en hel del forskel i størrelser fra den ene fabrikant til den næste. Et selskabs ekstra lille kan være en anden virksomheds lille og så videre. Diagrammet nedenfor vil give dig en idé om, hvordan størrelser kører, men der er ingen erstatning for at måle din hund, hvis du ønsker at sikre en god pasform.

Dog Sweater Size Chart
Størrelse Målinger
Ekstra Lille Fem til otte inches
Lille Otte til tolv inches
Medium Tolv til seksten inches
Stor Seksten til tyve inches
Stor Tyve til toogtyve inches
Extra-Large Twenty-2-24 inches

Måling din hund

Du skal bruge tre grundlæggende målinger fra dit kæledyr at bestemme hvilken størrelse kategori han falder ned.

  • Hals- måle størrelsen af ​​jer hundens hals, lige som hvis du montering ham for en krave
  • Længde- Mål din hund fra nakken til bunden af ​​halen
  • Circumference- Mål omkring din hunds bryst på det bredeste sted

Kombinationen af ​​disse målinger vil hjælpe dig med at matche dit kæledyr til en bestemt størrelse, uanset hvilken producent du køber fra. Husk, vil elastiske elementer har nogle give, men trøjer lavet af mindre bøjelige materialer kan kræve, at du vælger en beklædningsgenstand for dit kæledyr fra den næststørste størrelse kategori. Også holde dette i tankerne, hvis dit kæledyr er på grænsen mellem størrelser.

Lav dit eget hund trøjer

Hvis du kan lide at strikke eller hækle, kan du finde det meget tilfredsstillende at oprette dine egne kæledyr trøjer. De fleste mønstre giver dig mulighed for at justere antallet af sting for at opnå den brugerdefinerede passe din hund vil sætte pris på.

Prøv følgende hjemmesider for mønstre.

  • CrochetMore.com
  • Brugerdefineret Dog Sweater Patterns

Konklusion

Hund trøjer er ikke kun for mode; de faktisk tjener et formål for hunde, der har brug for dem. Overvej nøje din hunds build og pels tekstur for at afgøre, om han vil have gavn af at bære lidt noget ekstra for at hjælpe afværge kulden.

Eksterne links

  • Foster og Smith Katalog
  • LittleRiverPetShop.com