Hund Training Collar

Hund Training Collar

En uddannelse krave kan være et effektivt redskab til at undervise din hund at adlyde dine kommandoer, fordi den begrænser sine naturlige tilbøjeligheder til at vandre, løbe, undersøge alt og markere territorium. Alle hunde skal uddannes, især større racer, der nemt kan trække en ejer sammen, hoppe på mennesker, og eventuelt vise aggression mod andre hunde. Heldigvis er de fleste hunde elsker at behage deres ejere, så ejerne har en kant, der kan bruges til at forme adfærd.

Fem Styles af hund uddannelse kraver

Hund uddannelse kraver kan klassificeres efter de typer af materialer, de er lavet af, og hvordan de er anvendt.

Choker Kæder

Dette er sandsynligvis den mest let genkendes uddannelse krave rådighed. Den choker krave består af en længde kæde eller nylon reb med større metalringe fastgjort til begge ender. Kraven er loopes over hundens hoved og tilpasser sig en strammere pasform, når hunden trækker imod. Det ubehag forbundet med at trække hjælper lære hunden at gå på sin ejers tempo. Denne type krave kan være effektive, men det kan begrænse luftstrømmen, hvis hunden trækker for hårdt imod det, så det skal bruges med forsigtighed og fjernes efter gåtur er slut.

Prong Hundetræning halsbånd

Hund Training Collar

Guardian Gear Prong Pet Collar

Prong kraver har stumpe tænder, der peger i retning af hundens hals og skaber trykpunkter på løs hud, når en korrektion er givet. På trods af den beskrivelse, er denne form for uddannelse krave generelt anses sikrere at bruge end en traditionel choker kæde, fordi det ikke skader hunden eller begrænse luftstrømmen. Når hunden forsøger at trække frem, krogene presse mod halsen. Denne handling efterligner en mor hund korrigere adfærd, når hun griber en hvalps løs hals hud. Når det bruges korrekt, og kombineret med en verbal kommando, din hund får hurtigt den besked, du ønsker at formidle.

Halter Kraver

Halter kraver fungerer som hest kraver, fordi de fastgør omkring bagsiden af ​​hundens hals, under øjnene og over hans snude. Denne grime giver kontrol over en hunds retning og bevægelse uden at begrænse luftstrømmen, pustende, drikke eller gribe objekter i munden. Pres på denne type krave trækker hundens hoved mod føreren.

Hund Training Collar

Martingale Collar

Martingale halsbånd

Martingale halsbånd er typisk fremstillet af nylon, og de er gode til at træne hunde, der har tendens til at trække sig tilbage og ud af de traditionelle kraver. Kraven har en ekstra løkke vedhæftet fil, der snor krogene på, og trække snor strammer kraven, der ligner en stiv flip kæde. Men den brede krave ikke begrænse hans luftveje ligesom stiv flip.

Stød halsbånd

Shock kraver levere et statisk chok for en hunds hals, når en ejer trykker på en knap på fjernbetjeningen. Selv om denne type uddannelse krave kan bruges til at undervise hunde ikke at vandre for langt væk, for at stoppe generende gøen, og for en række andre træningsmål, de er bedst anvendes af fagfolk. Hvis de bruges forkert, kan de gøre mere skade end gavn.

Anbefalede uddannelse kraver

Følgende kraver tilbyde blidere måder at træne dit kæledyr, og hver modtager gode ratings fra de fleste hundeejere, der har prøvet dem på deres kæledyr.

Gentle Leader Collar

Gentle Leader er en grime-stil krave, der kan bruges til at træne hvalpe så unge som otte uger gammel. I modsætning til nogle uddannelse kraver, Gentle Leader gælder pres på bagsiden af ​​en hunds hals, ikke på hans hals, for at give en korrektion for at trække i spidsen. Kunder giver denne krave en 4,7 / 5-bedømmelse, og mange roste hvor hurtigt hunden reagerede og lærte at gå uden lunge.

Illusion Hundehalsbånd & snor System

Hund Training Collar

Illusion Hund Collar af Cesar Millan

Den Illusion krave fra Cesar Millan, også kendt som Dog Whisperer, er designet til at hjælpe dig med at lære din hund ikke at trække på snor. Kraven har to forbindende stropper, der holder den øvre del af kraven på det højeste punkt af en hunds hals. Dette giver dig større kontrol over din hunds bevægelser, og du kan foretage rettelser med en blid slæbebåd på snor, der følger med sættet. Kunderne rose kraven meget højt og give det en solid 5/5 rating. Bemærk, at denne krave er ikke egnet til hunde under 13 pounds eller fordelt på 23 pounds, eller meget korte-mundkurv racer.

PetSafe Deluxe Spray Bark Kontrol Collar

Den PetSafe krave er beregnet til hunde der vejer op til 55 pounds. Når hunden gøer, kraven sprøjter automatisk en lille byge af citronella at afskrække gøen. Hunden lærer at gø bringer en ubehagelig er ikke skadelig, sensation. Kunder der har købt produktet ved Chewy giver kraven om en 4.5 / 5 rating. De fleste er meget tilfredse med, hvor godt kraven værker, intet, at det virker ret hurtigt.

Vælg den rigtige Collar for dit kæledyr

Tag dig tid til at tjekke de forskellige stilarter uddannelse kraver på din lokale kæledyr levering butik for at sikre, at du vælger en, der passer din hund bedst. Tag hensyn din hunds størrelse for korrekt pasform, samt hvor meget rettelse eller kontrollere du føler din hund har brug for. Husk at rose dit kæledyr, og belønne ham, når han reagerer på dine uddannelsesindsats.