Hund Tear Stains

Hund Tear Stains

Besøgendes Hund Tear Stains Spørgsmål

  • Vores Yorkie synes at have øje plet, og jeg ved ikke, hvordan man får det ud af hendes pels sikkert. Hvilke tips vil du foreslå? Hun har to mørke striber mellem hendes øjne og hendes næse. Vi har lige for nylig ændret sit vand og mad til at bidrage til at afhjælpe eventuelle allergier.

Tak ~~ Askepot

Ekspert Svar

Hej Askepot,

Tear pletter er lidt svært at fjerne, og medmindre du er i stand til at afhjælpe årsagen, vil de lige kommet tilbage. Den faktiske farvning forårsaget af bakterier og rød gær vækst, der trives i det varme fugtige miljø, der giver hår, rødlig-brun plet og muggen lugt.

Nogle hunde har en indre sæt et par vipper i hjørnet af deres øjne, der giver en konstant irriterende, forårsager overskydende tåreflåd. Nogle gange er det tårekanalerne selv, der er smittet, og årsag til problemet. En dyrlæge kan afhjælpe begge disse årsager, så det er værd at have din hund undersøgt for at bestemme den egentlige årsag til farvning.

Som for at fjerne pletten, første, jeg anbefale regelmæssig ansigt vask. Du kan vaske din hunds ansigt flere gange om ugen uden at give hende en fuld bad, så blæse det tørt på et køligt at varme tørretumbler indstilling. Blot være meget forsigtig omkring øjnene. Der er grooming shampoo til rådighed på mange kæledyr levering butikker formuleret til at hjælpe med at reducere pletten. Et selskab kaldet 8 i 1 gør tåre fjernelse puder kaldet Tear Clear, som også vil hjælpe med at rense pletter væk, og er mere praktisk end fuld ansigt vask.

Mange groomers / handlere, inklusive mig selv, vil trimme håret væk fra hjørnet af øjnene for at hjælpe med at fjerne den "pletten trail"; Men ved hjælp af saks omkring din hunds øjne kan være farligt, så tøv ikke med at have en professionel groomer udføre denne opgave for dig.

Håber du finder denne rådgivning nyttige.

Kelly

Dog Face Stains

Jeg har en ti-årig hvid kvinde Lhasa Apso hvis øjne har været rive dårligt for de seneste seks måneder. Der er rødbrune pletter under øjnene, omkring hendes næse, ansigt, og på hendes forpoter.

Har du nogen forslag til hvad jeg kunne gøre for at fjerne denne eller stoppe rive? Kunne det være en allergisk reaktion på noget?

~~ Judy Anthony

Ekspert Svar

Hej Judy,

Jeg plejede at vise fløde Lhasas, og en lille mængde af tåre farvning er normal. Det er mere mærkbar på grund af den lette hårfarve.

Hund ansigt farvning kan være forårsaget af mange ting, herunder:

  • Tears
  • Dog fødevarer, især dåsemad
  • Allergier
  • Slikning, især på poterne
  • Gær infektioner
  • Visse øjensygdomme / betingelser

Hvis du helt har bemærket en stigning i mængden af ​​din hunds tåreflåd, vil jeg foreslå at have din dyrlæge tage et kig på hende. Ti er ikke ligefrem ældre for en Lhasa, men dit kæledyr kan udvikle nogle øjenproblemer, som hun aldre.

Selvom du skal have din hund undersøgt for at finde ud af den nøjagtige årsag til tåreflåd, kan du følge de samme tips givet til Askepot til at hjælpe lysere pletter.

Tak ~~ Kelly