Hund Legetøj til aggressive tyggere

Hund Legetøj til aggressive tyggere

Hvis du finder dig selv at leve med en hund krokodille, hund legetøj til aggressive tyggere er "must have" elementer.

Hvad kvalificerer en hund som en aggressiv Chewer?

Næsten alle hunde elsker at tygge, men hvordan kan du vide, hvis din hund er mere end en gennemsnitlig chewer?

  • Kan hun fortære en passende størrelse rå skjul på mindre end en time?
  • Kan hun makulere den typiske vinyl hund legetøj inden for få minutter.
  • Må floss legetøj hurtigt blive til bunker af flossede og sammenfiltrede tråde?
  • Har du ærligt føler, at du aldrig får dine penge værd ud af et stykke legetøj, før det er tid til at smide det væk?

Hvis du kan svare ja til et eller flere af disse spørgsmål, chancer er du deler dit hjem med en aggressiv hund chewer, og du kan sikkert drage fordel af nogle af de stærkere legetøj på markedet.

Et udvalg af Hund Legetøj til Aggressive tyggere

Pup beskyttere

Det er meget passende, at dette legetøj ligner et af hjulene off en Mack lastbil. Pup beskyttere er lavet af holdbart naturgummi, og producenten hævder at produktet står op til aggressiv tygge. De hævede tråde faktisk hjælpe med at rense din hunds tænder, som hun tygger. Dette kan føre til friskere ånde og bedre tandsundhed. Du kan også bruge disse miniature dæk som begyndervanskeligheder legetøj til hunde i alle størrelser.

Hund Legetøj til aggressive tyggere

  • Fire tommer størrelse er egnet til hunde mellem 15 og 20 pounds
  • Seks tommer dæk er egnet til kæledyr mellem 25 og 50 pounds
  • Otte tommer størrelse plads hunde mellem 50 og 70 pounds
  • Ti tommer størrelse er velegnet til hunde 70 pounds og derover

Priser på dette legetøj spænder fra $ 7,00 for de mindste til $ 20,00 for den største. Pup beskyttere også komme i knogle- og bold design.

Orka Jack

Den Orka Jack er en højst usædvanlig leder hund legetøj. Det har en serie på seks tygge drejeknapper formet som en børns spil knægte, deraf navnet. Den nøjagtige type materiale er ikke angivet af fabrikanten, men legetøjet er markedsført som egnet til meget aggressive tyggere. Legetøjet størrelse er cirka 6 x 6 x 2 inches, og det retails for omkring $ 14,00.

Galileo Bone fra Nylabone

Nylabone sætter en høj standard i hund tygge legetøj, men deres Galileo-modellen er faktureret som en af ​​de hårdeste tygge legetøj, du nogensinde vil finde. Legetøjet findes i tre størrelser: petite, ulv og souper, der spænder i pris fra $ 5,00 til $ 13,00.

Hercules Gumabones

Denne tygge legetøj, også fremstillet af Nylabone, er annonceret som legetøjet, du har brug for hunde, der ødelægger andre tygge knogler. Knoglen har en doven "S" form og er dækket i små knopper til at rense tænder og stimulerer tandkødet. Ligesom Galileo, Hercules findes i tre størrelser og spænder i pris fra $ 7,00 til $ 16,00 på de fleste detailhandlere.

Sort Kong

Når det kommer til hund legetøj til aggressive tyggere, er det svært at finde et stykke legetøj, der tjener det formål bedre end den sorte Kong. Den gennemsnitlige røde Kong er designet til at holde op til tunge tygge, men den sorte Kong er selskabets stærkeste gummiblanding.

Hund Legetøj til aggressive tyggere

Sort Kongs kommer i en vifte af stilarter fra den klassiske Kong dørmanden til knoglerne til diske. Mange af de design også en fordybning du kan fylde med en af ​​din hunds favorit kiks at gøre leg og tygge tid endnu mere stimulerende. Priserne for de fleste Kongs begynder omkring $ 7,00 og gå op derfra efter stil og størrelse.

Hvor handler du

Du kan finde de hårde tygge legetøj ovennævnte på følgende online forhandlere.

  • DogToys.com
  • LittleRiverPetShop.com

Tilføj dine favoritter

Vil du dele dine meninger om disse tygge legetøj eller eventuelle andre, at du har prøvet med din egen aggressive chewer? Bare lad dig tanker i kommentarfeltet nedenfor. Det er godt at dele info om hvilke legetøj virkelig holde op, og hvilke der ikke lever op til reklamerne ..