Hund Kastration og Sterilisering

Hund Kastration og Sterilisering

Hund kastrering og spaying er meget effektive metoder til at kontrollere hunde overbefolkning.

Hvorfor Hund Kastration og Sterilisering er Vigtigt

Da antallet af uønskede kæledyr vokser hvert år, er dyreinternater rundt om i landet ofte fyldt til bristepunktet med hunde og katte, der ikke har andet sted at gå. Hver ny kuld født kun mindsker chancen for, at nogen af ​​disse dyr vil finde permanent, kærlige hjem.

Støtte til dyreinternater er begrænset og donationer ofte påberåbes for at holde dørene åbne. Under usikre økonomiske tider, donation niveauet falder og efterlade mange krisecentre i en usikker position.

Med alt dette i tankerne, er det nemt at forstå, hvorfor det er vigtigere end nogensinde for ejere til nøje at overveje, hvorvidt deres kæledyr skal have lov til at yngle. Spørg dig selv følgende spørgsmål:

 • Er du sikker på du vil have hjem venter på hvalpene?
 • Er du villig og økonomisk / fysisk i stand til at holde hver hvalp, der ikke finde en fast bolig?

Det er hårde spørgsmål, som fortjener nøje overvejelse før fremad med en avl.

Kastrering og spaying er begge udtryk, der anvendes til at henvise til kirurgisk fjernelse af en kæledyrs reproduktive organer. Selv om enhver form for kirurgi indebærer visse risici, er disse procedurer rutinemæssigt udført på mænd og kvinder så unge som fire uger, men normalt på dyr 8-16 uger gammel. Dette eliminerer permanent muligheden for at producere kommende kuld.

Fordele

Ud at begrænse befolkningstilvæksten, kastrering og spaying giver andre fordele for hunde og ejere, herunder:

 • Mindre visningen af ​​aggressive eller dominerende hunde adfærd
 • Mindre gener montering
 • Mindre roaming fra værftet
 • Mindre forekomst af brysttumorer hos kvinder
 • Ophør af varme cykler og blødning hos kvinder
 • Mindre territorial urin mærkning
 • Forebyggelse af reproduktive infektioner, tumorer og kræft

Adressering Vægtøgning

Hund kastrering og Sterilisering medfører sænkede hormonniveau, der kan efterlade nogle hunde føler mindre aktive. Sommetider dette fører til en uønsket vægtforøgelse. For at undgå denne forstærkning og muligheden for at udvikle helbredsproblemer nede ad vejen, vil ejerne nødt til at overvåge deres kæledyr aktivitetsniveau og justere sin kost i overensstemmelse hermed. Hvis dit kæledyr er især glad for måltiderne, kan du prøve at øge sin øvelse med daglige ture i stedet. Det vigtige er at finde, at alle vigtige balance mellem kost og motion for at hjælpe din hund forbliver sund.

Procedurerne

Forstå, hvordan hver spay / kastrat procedure udføres, vil give dig en bedre idé om, hvad de kan forvente under restitutionsperioden efter operationen.

Neutralisering Hanner

Proceduren er forholdsvis enkel for hanhunde. Fjernelse af testiklerne, også omtalt som kastration, er nødvendigt for at forhindre reproduktion. Under bedøvelse, er et snit i pungen, testiklerne fjernes, og skibene er syet. Den pungen derefter syet / limet lukket, og patienten vil normalt modtage et antibiotikum injektion for at hjælpe med at forhindre infektion.

Recovery tid er temmelig hurtig med de fleste mænd, der handler ligesom deres gamle selv indenfor 48 timer, selv om stedet kan forblive bud lidt længere. Opløsende suturer og kirurgisk lim normalt anvendes til denne procedure, så en opfølgning besøg normalt ikke nødvendig, medmindre der er tegn på infektion eller brud.

Sterilisering Tæver

Proceduren for spaying kvinder anses større operation ligesom en menneskelig hysterektomi. Under generel anæstesi er et snit i kvindens underliv og den fuldstændige livmoder og æggestokke fjernes. Opløsende suturer bruges internt og til tider eksternt, men ofte den ydre snit lukkes med kirurgiske hæfteklammer, som skal fjernes cirka ti dage efter operationen, hvilket nødvendiggør en opfølgning besøg med dyrlægen. Hunnen vil modtage et antibiotikum injektion umiddelbart efter operationen, og vil også modtage antibiotika tabletter, der skal gives i den resterende opsving period.Females tage længere tid at komme sig efter denne procedure, normalt omkring fjorten dage, men det kirurgiske sted kan forblive bud stykke tid.

Skriv Kirurgiske tegn på infektion

Når du tager dit kæledyr hjem, er det afgørende at følge dyrlægens pleje instruktioner til punkt og prikke. Selv under de bedste omstændigheder, kan hund kastrering og spaying føre for at skrive kirurgiske infektioner, så sørg for at inspicere snittet to gange dagligt i helingsperioden at være sikker på det forbliver ren og ikke-inficerede.

Advarsel tegn til at se efter, er:

 • Rødme, irritation og / eller hævelse på snittet
 • En for varm følelse omkring arret
 • Blødning eller foul udledning på snittet
 • En temperatur på mere end 102 grader Fahrenheit
 • Sløv adfærd mere end 24 timer efter operationen
 • Pet nægter mad og vand
 • Pet har svært lindre sig selv

Hvis dit kæledyr viser nogen af ​​disse tegn, rapportere det til din dyrlæge med det samme.

The Cost

Veterinære gebyrer varierer, men dit kæledyr størrelse, køn og alder spiller alle en rolle i fastsættelsen af ​​omkostningerne ved proceduren. Sterilisering hunner er væsentligt dyrere end kastrering hanner fordi proceduren er så meget mere invasiv.

Hvis omkostningerne er en vigtig overvejelse, kan ejerne kunne have deres hunde steriliseret eller kastreret til nedsat pris gennem deres lokale Humane Society eller dyr husly. Disse organisationer ofte arbejder med området dyrlæger til at give spay / kastrat gavekort til dem i nød.

Betydningen af ​​kastration og sterilisation din hund

Pet overbefolkning er et voksende problem, der skal løses på en ansvarlig måde. Kastrering og spaying er en proaktiv løsning på dette problem, der vil skære ned på antallet af uønskede kæledyr og i høj grad reducere antallet af dyr, der er aflivet hvert år.

Yderligere ressourcer

 • SpayUSA.org er en henvisning netværk for overkommelige spay / kastrat-tjenester.
 • Pets911.com er en ressource bibliotek på dyreinternater i USA.