Hund: Hund snore, halsbånd og hund tøj Tips

Snore og halsbånd

Den type snor og halsbånd, som du har brug for, afhænger af dit budget og livsstil. For de fleste mennesker, en regelmæssig nylon halsbånd og snor er mere overkommelig og vil gøre fint. Hvis du gør en hel del af walking i aften, overveje at købe en snor og halsbånd, der er reflekterende. For den aktive hund rollator eller dem af jer, der ønsker at cykle med din hund, overveje et udtrækkeligt snor for fleksibilitet. Nogle hunde er bedre egnet til seletøj. Hunde, der har let sammenklappelige luftrør som Pugs og Boston Terriers er bedre egnet til seletøj. En læder halsbånd og snor tendens til at være mere holdbare og dyrt. Hvis du vil have noget, der vil vare og ikke har planer om nogen mudrede udflugter, kan læder være en mulighed for dig.

Dressing til Holidays

Uanset om du beslutter dig for at klæde din hund op til ferien, afhænger af arten af ​​din hund. Hvis du har en tolerant, godmodig hund, så han sandsynligvis ikke noget imod at ifører en Santa eller elf outfit til et par timer. Få et sæt tøj, der passer godt og ikke begrænser flytning af din hund. Hvis din pooch ser resistente eller ubehageligt, kan det være klogt at holde sig til en dekorativ krave.

Lad din hund foretage nogle af belastningen

Hvis du fører en aktiv livsstil og gerne bringe din hund med dig, overveje at købe en rygsæk til din hund. Hun vil være med til at tote hendes eget gear og få en bedre arbejde ud så godt. Disse dogpacks er normalt monteret på en monteret sele og har rigelig lagerplads til snacks og en vandflaske. Uanset om du har en Beagle eller en Samojed, er der en pakningsstørrelse, der vil rumme din hund.

Den Halti Collar

En Halti krave er en nylon sele, der lægger løst omkring en hunds snude og snaps bag ørerne. Denne krave fungerer på den idé, at en hunds krop skal følge, uanset hvor hans hoved går. Hvis du bruger en Halti krave, det giver dig mulighed for at tryk forsigtigt på direkte hvor din hunds hoved point. Med andre ord, kan du direkte din hund uden at trække kraftigt på snor. Den Halti krave er blevet brugt til at træne førerhunde i de seneste år på grund af dens effektivitet som en uddannelse værktøj.

Den Lowdown On Hundehalsbånd

Under en hunds liv, kan du nødt til at købe et par kraver, da han vil gå gennem et par størrelser, indtil han er fuldt udvokset. Vælg en krave, at din hund kan bære om halsen, lun nok til at bo på, men løs nok til at give dig mulighed for at placere to fingre under kraven. Med en justerbar krave, bør du have lidt svært ved at finde den rigtige pasform. Vælg den type materiale, der passer bedst til dine behov. Dette kan enten være en læder krave eller en nylon én. Der er nogle hunde, der rent faktisk ville gøre det bedre med en sele end en krave. Racer, der er modtagelige for en sammenklappet luftrør bør bære en sele i stedet.

På en snor

Den type snor, der er bedst for dig og din hund er et spørgsmål om præference. For de fleste hundeejere der gør afslappet walking, en nylon halsbånd og matchende nylon snor er fine. Læder snore er også tilgængelige. De har tendens til at være mere holdbare end nylon, men er også dyrere og ikke retfærdig så godt med skidt og snavs. En anden mulighed for dig kunne være et udtrækkeligt snor hvis du foretrækker at variere den mængde bly, som du har med din hund.

Festtøj og formelle Påklædning

Hvis du mener, at din pooch er fortjener en tøj sømmer den fineste lejlighed hente nogle formelle slid. Det tager en sofistikeret hund til at trække ud denne kaliber af hund tøj.

Disse dage, er hunde viser på bryllupper, indvielser, og firmaarrangementer, fordi de er elsket familiemedlemmer. Når du er ude efter et sæt tøj til en posh affære, pasform er nøglen. Og selvfølgelig en god sans for humor hjælper så godt.

Aktiv hund Apparel

For udendørs hund, der er en række af hunde tøj muligheder. For jagthund, kan du udstyre hende i en fluorescerende reflekterende vest for høj synlighed. For vandreture hunden, kan du sætte en rygsæk på ham, så han kan hjælpe med at bære nogle lette belastninger. For sneen trekking hund, kan du købe fleece-foret sko at holde sine poter varm og tør. En aktiv hund, der har brug for lidt varme og hjælpe opholder tør kan bære en nylon fleece vest.

Husk, at hunde på farten bør bære åndbar tøj designet til at holde dem varme under intens aktivitet.

Beskyttende Eye Gear til din hund

Hvis du og din hund leve et aktivt udendørs livsstil, overveje at få ham beskyttende øje gear for at holde disse dyrebare øjne sikkert fra solen, elementer, og flyvende vragrester. Solbriller til din hund skal passe stramt omkring din hunds hoved og være brudsikkert for øget sikkerhed. Det kan tage lidt tid for din hund at tilpasse sig at bære dem, så introducere sin nye øje gear langsomt, indtil han er vant til at bære det.

Typer af Hundehalsbånd og deres fordele

Af Kathleen M

For de uindviede, kan opgørelsen af ​​hund kraver på en dyrehandel være overvældende. Seletøj, flade kraver, hoved kraver, knivspids kraver - hvordan kan du vide, hvad der er det rigtige for din hund? Du kan ende op med mere end én type halsbånd til din hund, når du svare på følgende spørgsmål:
1. Hvad har du brug kraven til?
2. Hvad er din hunds vaner, når i snor?

FLAT NAKKE
Standarden, halskæde stil krave ses på mange hunde er en flad krave. Disse tjener det formål at holde identifikation og registrering tags, samt en nem ting at forstå, når corralling din hund. De er komfortable for ham og kan være mode, samt. De er ikke god, men til træning.

Martingale COLLARS
Tilsvarende i udseende til en flad krave, Martingale krave afviger kun i lille kæde, der forbinder de to ender af klud eller nylon del af kraven. Denne kæde er, hvor tags er vedhæftet og kan trækkes til at stramme kraven rundt om hundens hals. Effekten er mere kontrol uden kvælning din hund. Lyden af ​​kæden bliver trukket ofte har en opsigtsvækkende effekt på din hund og kan bruges til træning på hunde med roligere dispositioner.

SELER
En sele går omkring din hunds hals og under hans bryst og forben, forsamlet omkring hans manke til tilslutning til en snor. Ofte brugt til hunde, der trækker, når de er i snor, seler giver dig mere kontrol over din hund, når du går med ham. De fleste tilbyder ikke en måde at fastgøre ID-tags og kan blive ubehageligt for en hund, når han er simpelthen ligger ned. Seler tjener samt en uddannelse og gå option, ikke en dagligdags krave.

HEAD NAKKE
Ofte forveksles med en mundkurv, et hoved krave giver mere kontrol over en hund end nogen anden form for uddannelse krave. Et hoved krave går rundt i bunden af ​​din hunds snude og forbinder bag hans hoved. I modsætning til en snude krave, kan din hund åbne munden så meget med hovedet krave på som uden. Den snor forbinder under din hunds hage, så du kan styre sit hoved. Denne type krave er fremragende til lydighedstræning og hunde, der trækker, når du går i snor, men ikke som en standard krave.

Pinch og chokeren NAKKE
Brug ikke disse kraver. Choke kraver er kæder, der kan trækkes uden begrænsninger. Disse kraver har ingen sikkerhed mekanisme til at holde hunden fra at blive kvalt. Trods populære misforståelser, disse giver dig ingen yderligere kontrol over hunden bortset fra muligheden for kvælning ham. En hund kan blot fortsætte med at trække imod denne krave, bygge sine nakkemusklerne og gøre ham stærkere. Pinch kraver resultere i en lignende situation, selvom trykket påføres mere jævnt gennem tænderne, der forbinder alle omkring hundens hals. Lidt mere sikker end en choker krave, knivspids kraver stadig fremme trækker i hunde.