Hund: Hund Renlighedstræningen Tips

Proaktiv Renlighedstræningen

En vigtig del af indbrud en hvalp, er at begynde at have en rutine for at tage hende uden at fjerne. Tag din hvalp uden for at fjerne første ting om morgenen, efter måltider, før sengetid, og midt om natten, hvis det er nødvendigt. Giv hende tid til at gøre hendes forretning og undgå al interaktion, indtil hun gør det. Så rose hende for at eliminere. Du kan forvente nogle ulykker i begyndelsen. Bare behandle dem lige på det tidspunkt, at det sker med en fast, "Nej!" og vis derefter hvalpen hvor at fjerne.

Hund Kuld

Kuld uddannelse var engang forbeholdt katte, men i de senere år blevet brugt til at træne hunde til indbrud samt. Udstyret er meget grundlæggende og består af en robust plast gryde til at huse kuld, en pose hund kuld, og en scooper at rense ud i rodet. Konceptet at lære din hund er meget lig papir uddannelse, men rydde op er ofte lettere. Du scoop, kaste, og du er færdig. Pillerne er et meget absorberende materiale, indlejret med en duft, der er beregnet til at tiltrække hunde til at eliminere der.

Kuld uddannelse er ideel til små og mellemstore hunde og for folk, der bor i lejligheder eller mangler nem adgang til udendørs.

Tre Regler for Indbrudstyveri

Hvis du er midt i lære din hvalp renlighed, her er et par vigtige punkter, som vil hjælpe processen gå mere glat.

1. Vælg en rutine til at starte, så din hvalp kan vide, hvornår du kan forvente at gå udenfor. Efter måltider, om morgenen, og før sengetid er ideelle potte pauser.
2. Hvis du ikke kan være der for at se din hvalp, skal du bruge en kasse til at støtte i indbrud. Husk, at din hvalp har begrænset blærekontrol i en ung alder og stadig skal tages ud ofte.
3. Vælg et sikkert og trygt udpegede område, så din hvalp ved, hvor at fjerne.

Husholdningernes Mærkning elendighed

Er din renlig hund pludselig tisser i huset? Desværre, nogle gange endda renlig hunde vil tisse at markere deres territorium. Du ved, han mærkede, hvis det er en lille spray af urin i stedet for den normale strøm, du ville se, om han var lindre sig selv. Den første ting at gøre, er at udelukke eventuelle sundhedsmæssige problemer som inkontinens eller en urinvejsinfektion. Hvis din hund rent faktisk mærkning, kan det være på grund af usikkerhed eller separationsangst. Overvej om der har været nogen større ændringer i sine omgivelser, der kan forårsage stress. En måde at bidrage til at bremse problemet er at fjerne enhver urin lugt, hvor din hund har markeret. Her er en hjemmelavet opskrift at gøre netop dette:

• Tilføj en del eddike og en del vand. Bland og gælder for rodet område.

Skælde og Ros på de rigtige tidspunkter

Hvis din hund tisser i huset, er du nødt til at tage nogle skridt til at løse problemet. Skælde hende straks, mens hun har været fanget tisser. Du kan fortælle hende fast, "Nej!" og derefter vise hende, hvor gå eliminere det samme. Du må ikke begå den fejl at miste dit temperament, som du kun vil forvirre din hund. Du bør heller aldrig irettesættelse din hund selv et minut efter at hun har haft en ulykke. Hun vil ikke være i stand til at knytte det, du skælder hende for, hvad hun har gjort.

Renlighedstræningen Kommando

Når du skal lære din hund, skal du bruge den samme sætning eller udtryk, hver gang han fjerner. For eksempel, hver gang du tager din hund uden for en potte pause, siger, "Go Outside". Brug denne kommando eller hvad sætning, du vælger, hver gang du forventer din hund til at aflaste sig selv. Din hund vil snart lære, når han forventes at gå. Tillad altid tilstrækkelig tid for din hund at fjerne.

Udpeg en plads i din værftet

Etablere et bestemt område i din værftet for din hund at fjerne hver gang for at beskytte din græsplæne og forenkle rydde op. Hver gang du tager din hund ud, føre ham til det udpegede område, instruere ham til, "gå potte" og afholde sig fra enhver anden interaktion eller spilletid indtil han gør sin virksomhed.

• For let at rydde op, kan du bruge plastik sandwich poser, plast købmand indkøbsposer eller en erhvervsaffald pick-up taske. Brug din hånd inde i posen, afhente affaldet, vend posen indefra og ud, og du har øjeblikkelig oprydning.

Paper træningsmetode

Du kan stueren din hvalp med "papir træning". Hvis du vælger denne metode, skal du sørge for, at du husker et par vigtige punkter:

• Vælg et bestemt område til konsekvent bruge til hvalpens elimination.
• Lær din hvalp at genkende en kommando ord som, "potte" eller "Papers", når du vil have hende til at lindre sig selv.
• Når din hund er i det afgrænsede område, ignorere hende, indtil hun ikke fjerne.
• Brug aldrig det udpegede område til leg eller i nærheden af ​​hendes spise eller sove område.

Renlighedstræning din nye hvalp

Nøglen til du skal lære din nye hvalp er konsistens. Med en hvalp, være parat til at gøre udendørs badeværelse besøger ti til femten minutter efter hvert måltid for de første par måneder.

En hvalpens baldder er ikke stor nok til at sove igennem om natten uden at gå på toilettet. Det kan være meget fristende blot at fastlægge nogle avis, så hunden kan gå inde eller bruge uddannelse pads i første omgang. Det er en god idé for grunduddannelse, men mange hunde uddannet på 'pitty pads "som hvalpe ikke overgang til udendørs senere. Tæpper omkring huset synes at være ganske enkelt ny eller anden version af pitty puden længe efter at de ikke længere er en hvalp.

Ulykker bør behandles omgående, hvis taget på fersk gerning, men brug ALDRIG gamle avis hen over næsen straf. En kommando stern 'udenfor' eller 'lad os gå potte' i en ophidset stemme og tone, efterfulgt af en hurtig tur udenfor får punktet på tværs med tiden. En hvalp endnu ikke forstå, hvor at gå på toilettet. Det er op til dig at tålmodigt vise hvalpen, at badeværelse pauser ske udenfor - ikke på den nærmeste tæppe.

Hunds næser kan identificere dufte 40 gange større end menneske kan. Og urin dufte er udløser for enhver hvalp eller hund (selv et menneske urin duft efterladt et eller andet sted). Børn stadig iført bleer og sidder ned et eller andet sted vil forlade urinen trigger bag. Brug et enzym produkt som "Naturens mirakel" i en sprayflaske til straks neutralisere lugt. For massive rene ups, skal du bruge en 1 til 3 blanding af hvid eddike og vand (1 del eddike, 3 dele vand).

Vær opmærksom på at rengøringsmidler, der indeholder ammoniak vil give urin udløser længe efter deres anvendelse. Kontakt en professionel tæppe rengøring virksomhed og rådgive dem om de kendte pletter på dit tæppe til at være sikker de bruger professionelle kemikalier til at nå ned i tæppets tæpper og tæppe opbakning.

Som en sidste udvej, og hvis du har tid, kan du bruge navlestrengen undervisningsmetode. Hold din ældre hvalp på sele og bly, fastgjort omkring håndleddet, så uanset hvor du gør det, hvalpen har brug for at så godt. Dette gøres bedst på en lang 3-dages weekend, for hvalpe vil forsøge at skjule fra dig, når at finde behovet for at urin eller afføring. Dette er umuligt, hvis de er forbundet til dit håndled og vil gøre dig mere bevidst om deres interne potte tidsplaner samt!

Vær konsekvent og du vil finde det er relativt let at housetrain din nye hvalp!

Indbrud - det er alle i uddannelse

Hvis din hvalp er langsom til at lære pottetræning, kan problemet være, at han ikke få budskabet. Det er vigtigt, når pottetræning at være konsekvent og klart for din unge hund, så han ved, hvor han kan og ikke kan fjerne.

Etablere en rutine, så din hvalp ved, hvornår han kan forvente at gå potte. Prøv først ting om morgenen, efter måltider, før sengetid, og det midt om natten, hvis det er nødvendigt.

Hvis du ikke kan være der for at se din hvalp, placere ham i en kasse. Altid mulighed for hyppige muligheder for at gå ud at fjerne, da han er stadig ung og har begrænset blærekontrol.

Også holde en fast vagt på din hvalp. Hvis han har en ulykke, så lad ham vide straks, at adfærden er ikke acceptabelt med en fast, "Nej!" Så hurtigt tage ham til rette elimination område, så han ved, hvor han kan gå potte.

Renlighedstræningen Signaler

For at lære din hund at signalere, når han ønsker at gå udenfor, er du nødt til at træne ham til at knytte en bestemt cue med at blive lad uden for at eliminere. For eksempel kan du vedhæfte en lille klokke til døren og ring det hver gang du lader din pooch udenfor for at gå potte. Hver gang han hører klokken, vil han forbinder det med at gå ud for at fjerne. Til sidst, vil du ønsker at opmuntre din hund til at ringe, at bell selv. Beløn ​​din hund hver gang han ringer med klokken med en godbid, straks lade ham udenfor, og give ham kommandoen til at fjerne. Din hund vil advare dig at potte pauser på ingen tid.

Skal jeg Kuld Train?

Kuld uddannelse, som enhver anden form for indbrud, kræver, tålmodighed, konsekvens, og en stor del af flid med din hvalp. Sørg for, at din hvalp lærer at kattebakken er, hvor hun bør fjerne og sikre et konsistent rutine for hende at have potte pauser der. Prøv at tage hende til en potte pause første ting om morgenen, efter måltider, før sengetid, og midt om natten, hvis det er nødvendigt. Hvis du ikke kan se hende, har en alternativ plan, såsom en kasse til at placere hende i. Altid lade hende ud ofte at lade hende til at lindre sig selv. Indimellem kan du få en hund, der mener pillerne er bedre til at tygge på end at bruge til eliminering. I så fald kan du overveje papir uddannelse eller en anden metode til indbrud.

For varm for Puppy Toilet Training

Hvis du bor i et klima, hvor det er alt for varmt til at gå udenfor for at lære dine hvalp renlig færdigheder, kan du stadig prøve et par ting. En mulighed er at træne din hvalp ved hjælp af papir undervisningsmetode. Kommercielle potte puder er til rådighed til netop dette formål at hjælpe med at holde dine gulve fri for rod. Lær ham at gå i et bestemt område hver gang og give en kommando ord som, "potte".

En anden overvejelse kunne være at oprette en skraverede område uden for dit hjem, hvor din hund kan være i stand til at gå. Dette kan opnås ved noget så simpelt som en åben kennel løbe og en kennel tag.

Undgå de ulykker

Hvis din hvalp er begyndt at lære reglerne i huset, kan der være et par uheld undervejs. Det centrale er at lære din hund, hvor man kan fjerne og give hende tilstrækkelige muligheder for at gøre det.

Se din hvalp så meget som muligt i løbet af praktikperioden. Hvis hun gør en ulykke i huset, skal du sørge fat hende med det samme. Fortæl hende fast, "Nej!" og derefter straks tage hende til den relevante elimination området. Vent ikke engang et minut efter hændelsen at rette hende. Hun vil ikke forstå, hvorfor hun bliver skældt ud. Brug altid en fast, men blid tone.

Hvis du ikke kan være i huset, skal du placere din hvalp i en kasse. Husk, at hun stadig er en hvalp og stadig endnu ikke har god blærekontrol at holde den i lange perioder.

Har et bestemt område, hvor din hvalp vil gå til at fjerne så hun ved, hvor de skal gå. Altid rose hende for et veludført stykke arbejde!

Kuld Training

Hvis du bor i en lejlighed eller et område, hvor man ikke har let adgang til udendørs, kan du stueren din lille til mellemstor hund med en kattebakke. Når kun anvendes til katte, kommerciel kuld er nu tilgængelig for hunde også. Konceptet ligner papir uddannelse din hund, undtagen med strøelse. Pelleten størrelse kuld duftende specifikt at tiltrække din pooch at eliminere der. Og bonus er, at du kan øse væk i rodet at gøre rydde op meget lettere.

Lejlighedsvis, kan du få en hund, der mener pillerne er til at tygge og ikke et område for elimination. Imidlertid vil mange hunde lære at eliminere i kattebakken hvis underviste med konsekvens.