Hund: Hund produkter og levering Tips

Hvad er i en skål

Hvis du leder efter en ny hund skål for din hund at spise i, kan du vælge fra plast, keramik eller rustfrit stål. Spørgsmålet er, hvilket er bedre, og hvad skal du få. Hvis du leder efter en lavere pris, let at rengøre, letvægts mulighed, derefter overveje en plastik skål til din hund. De kommer i mange forskellige farver, mønstre og størrelser. Keramisk er en mulighed, hvis du ønsker en nice, sværvægter, fast beholder, der kommer i et væld af mønstre til din pooch. Rustfrit stål er slidstærk og fantastisk til enhver hund, der har en tendens til hud udbrud eller allergier.

Og glem ikke, for disse hunde på farten, er der sammenklappelige nylon mad skåle også.

Sportsudstyr

Den type udstyr, du skal bruge for at komme til konkurrencen med din hund afhænger af hvilken sportsgren du overvejer. Hunde, der konkurrerer i flyball brug for adgang til en tennisbold og forhindringer. Agility hunde træne på A-rammer, balance bjælker og vipper. Og dogsledding hunde har brug for specialkemikalier seler. For specifikke oplysninger om din sport valg, skal du kontakte din lokale kennel klub som en ressource.

Til kasse eller ikke kasse

Et hundebur kan være en stor fordel for både ejer og kæledyr, hvis de blev indført og anvendt korrekt. Men der vil være tidspunkter, hvor et hundebur er ikke passende for nogen af ​​jer. Her er nogle hurtige retningslinjer om, hvornår du skal ikke smadrekasse din hund:

* Hvis hvalpen er for ung til at have nogen kontrol over sin elimination affald. Den oprydning og forurening af hundebur vil være mere arbejde end det værd.
* Hvis hunden - uanset alder - har diarré.
* Hvis hunden har en sygdom, der fører til regelmæssig opkastning.
* Hvis det er for varmt.
* Hvis hunden ikke har haft meget spilletid eller ejer tid.
* Hvis hunden ikke har fjernet affald nylig.

Som du kan se, de fleste af disse forhold er midlertidige. Så holde dem i tankerne, og husk, at begge du har brug for at tænke på hundebur som et behageligt sted at hænge ud.

At købe en hund seng

Når du køber en hund seng, her er nogle ting du skal tænke over:

* For det første tænke på størrelse og behov din hund. Hunden skal kunne ligge fladt på hund seng, strakt ud på siden, uden at hænge ud af sengen.

* Hvor sunde er din hund? Hvis din hund er arthritis, kan det have en opvarmet hund seng. Hvis hunden har inkontinens problemer, du vil få brug for en hund seng, der nemt kan rengøres, eller måske to hund senge til at bytte ind og ud.

* Hvad ville gøre din hund bedst? Hund senge kommer i mange størrelser og stilarter. Der er puder, måtter, løbere og kælebamser. Puder er store puder. Mats er tyndere end puder og tæpper er endnu tyndere. En Cuddler er som en pude med sider, så din hund kan krølle op og har nogle vægge omkring ham. En hvalp eller lille hund kommer til at have meget forskellige behov end en stor hund eller en meget aktive.

* Hvad er sengen fyldt med? De fleste er fyldt med skum, men nogle er fyldt med cedertræ, der frastøder lopper og lugter frisk. Hvis du køber en cedertræ seng, sørg for at det er genopfyldning.

* Overdækningen skal være tages af og vaskes. Det vil få beskidte, eller værre.

* Hvor vil du sætte sengen? Hvis det kommer til at være i et rum, især en berejst stue eller den, vil du ønsker at matche sengen til rummets farver og atmosfære. Hvis du køber en seng til en hunds kasse eller hund hus, er farven ikke kommer til at være lige så vigtig.

* Hvor meget vil du bruge? En simpel fleece tæppe kan findes online for så lavt som $ 10. Puder og kælebamser køre mellem $ 20 og $ 150, afhængigt af størrelsen. Det er op til dig og din tegnebog igen.

Cooler Hjørnetænder

At købe hund udbuddet er som at købe mennesker forsyninger i en masse måder. Det er det samme, når det kommer til at holde din hund køligt om sommeren, eller når de bor i eller besøger et varmt klima. Den nemmeste måde at holde din hund cool er at sikre, at han eller hun har masser af rent vand. Og adgang til et sted at svømme, eller i det mindste få under en slange kan virkelig hjælpe, også. Men der er hund forsyninger, der hjælper dig og din hund beskæftige sig med at holde cool. Du kan købe en fan for din hundebur, der vil hænge på kassen. Der er også den Canine Cooler hund seng, som er dybest set en seng, der kan fyldes med vand. Så når din hund ligger på sengen, det er et dejligt køligt sted at hænge ud.

Home sweet home

Kom din hund vant til en hundebur kan være udfordrende eller let, afhængigt af din hunds alder og temperament. Hvalpe er et mindre problem. De er mere fleksibel og generelt lille nok, at sætte dem ind i hundebur de første par gange er ikke et problem. Større hunde, der ikke er blevet crated før sandsynligvis vil være mere af et problem. Uanset hvad, den bedste måde at få en hund bruges til et hundebur er at gøre hundebur synes som hjemme. Sæt en hund seng i hundebur. Endnu bedre, sætte en velkendt seng i hundebur. Tilføj komfortable tæpper eller håndklæder. Placer foretrukne legetøj og behandler i den fjerne ende af hundebur. Hvis det er muligt, skal du placere hundebur i nærheden af ​​eller ved siden af ​​dig. Hvis hunden vil blive emballeret i kasse til noget længere end et par minutter, så sørg for at der er frisk, koldt vand til rådighed.

Prop døren åben, og lad hunden finde sin vej ind i hundebur. Når han går inde, rose hunden og tilbyde en godbid. Lad hunden gå ind og ud af hundebur som han vil så længe som muligt før lukke døren. Husk, du forsøger at gøre det så attraktivt som muligt for hunden. Når du beslutter dig for at lukke og låse døren, gøre det, mens du er hjemme. Derefter holde rose hunden og tilbyde godbidder for god opførsel inde i hundebur.

Forhøjede Dishes

Hvis du har en større hunderace der har brug for at nedlade sig til at nå sit måltid eller hvis du har fået en hund med fordøjelsesproblemer vanskeligheder, få en forhøjet mad skål. Den ekstra højde holder din højere hund fra at skulle nå så langt for at få sit måltid. Og han vil have mindre luftindtag, som vil hjælpe maden gå bedre.

Købe dyre hund forsyninger

Ligesom menneskelige produkter, hund forsyninger kommer i en bred vifte af typer og kvalitet. På de fleste områder af hunde forsyninger, du får, hvad du betaler for. For dem, der tænker på deres hunde som familie, vil du finde hund forsyninger til klæde, foder og udstyre dit hjem med de bedste, fedeste og sundeste elementer til rådighed. Det er op til dig at i sidste ende afgøre om kvaliteten af ​​fødevarer din hund skal have, og om ikke den hund jakke er nødvendig. I sidste ende afhænger det af hundens behov og dine ønsker.

I pennen

At få den rigtige størrelse kasse er kun en del af hvad du har brug for at rejse med en hund, især en, der skal være i snor eller bag et hegn, når udenfor. Svaret her er en bærbar øvelse pen. Trænings penne er yderst bærbar hegn, der gør det muligt at oprette en sikker plads til leg næsten overalt. Trænings penne kommer i wire eller plast og mange kan slutte sig sammen til større rum eller tilslutte sikkert med en kasse, der giver din hund adgang frem og tilbage mellem de to. Forvent at betale alt fra $ 70 til $ 100 online, afhængig af størrelse og materialevalg af øvelsen pen.

Den Cadillac af hund senge

Hvis du er den type person, der hellere vil købe noget dyrt, der kunne vare et stykke tid, i modsætning til noget billigere og let at udskifte, kan du overveje en Kuranda hund seng. Kuranda hund senge er ikke den billigste. De starter ved $ 60 og gå for langt over $ 100 for en træmodel, men disse senge er utroligt godt bygget og tilbyde nogle fordele i forhold til de traditionelle puder, tæpper og kælebamser. Først, kan du købe Kuranda hund senge i metal eller hård plast harpiks, hvoraf ingen er meget tyggetabletter. For det andet er de Kuranda hund senge hævet lidt af jorden, hvilket gør dem varmere om vinteren og holde dem væk fra snavsede gulve. Kuranda hund senge kommer i træ, aluminium, metal og poly-resin, med farverige, øst at rengøre nylon senge. Ikke overbevist? Slå dem op i anmeldelse websteder som Epinions. Bare ikke blive forvirret med regnskoven landsby i Australien (som også synes temmelig cool).

Behandl hende (eller ham) højre

Godbidder er en vigtig del af forholdet mellem ejer og kæledyr. Dette er især vigtigt, når at træne hunden, men tildeling hund behandler for god opførsel er en god forretning kun om når som helst. Men det er meget vigtigt at sørge for hunden godbidder er sunde og gode for hunden. Her er nogle tips:

* Hvis din hund er overvægtig, eller endda har en tendens til at få overskydende pounds, du vil være sikker på du giver lav calorite hund behandler. Overindulging med højt kalorieindhold godbidder er en førende årsag til fedme blandt hunde.

* Købe altid sundt hund behandler med alle naturlige ingredienser. Kig efter fuldkorn og single-source-proteiner, som kylling eller oksekød.

* Hund godbidder lavet af fisk er lavt cal og smager fantastisk.

* Du må ikke fylde op på godbidder, især før måltider. Hund behandler bør ikke være mere end 10 procent af din hunds kost.

Grundlæggende om smadrekasse uddannelse

Crate uddannelse er noget, der kan fungere godt for både dig og din hund. Et hundebur giver dig et sted at holde hunden sikker, når du ikke er rundt, eller når begge du ønsker en pause. Og det hjælper tilfredsstille din hunds behov for en hule-lignende kabinet. Et hundebur kan også hjælpe stueren en hvalp, reducere separationsangst og hjælpe dig med at håndtere effektivt med en chewer. Der er et par grundlæggende regler for at sikre, at du får den rigtige kasse til din hund, og derefter gøre den kasse arbejde lige for jer begge.

Når du køber et hundebur, er du nødt til at tænke over, hvordan du vil bruge hundebur, og hvor godt din hund kan passe i hundebur. Hund kasser kommer i små, mellemstore, store og ekstra store. De kommer i plast og wire / metalnet. Tænk om størrelsen af ​​din hund - både nu og når den er fuldt udvokset. Er du planlægger at rejse meget med kassen? Eller er det vil være strengt en derhjemme model? Du kan bruge alt fra $ 35 til mere end $ 150 på et hundebur, afhængig af størrelse, materiale og model, du beslutter er det rigtige for dig og din hund.

Ligegyldigt hvilken slags kasse du vælger, det vigtigste ting at huske er dette: Du vil have hunden til at tænke på kassen som en behagelig hjem, så aldrig bruge kassen som straf.

Bortskaf at affald

Du har et par forskellige muligheder for at disponere over din hunds affald. For græsplæner, overveje en rake specielt designet til optagning hund affald. For at tage de daglige gåture, er det altid praktisk at have en hund oprydning taske. Der er en række kommercielle muligheder fra bionedbrydeligt til duftende at hjælpe maskere eventuelle lugte. Hvis du er interesseret i en miljøvenlig løsning for din værftet, så prøv et system bortskaffelse af affald. Du installerer en affaldsbeholder på din græsplæne, der fungerer som en septiktank at slå hunden affald til en væske absorberes i jorden.

Ulykker sker

Ulykker kommer til at ske i hundebur, især med hvalpe, som ikke er stueren. Så sørg for at holde en ren, vaskbar håndklæde inde i hundebur oven på hundens seng. Når hvalpen har en ulykke, rense det op så hurtigt som muligt. Rengør bur med et kæledyr lugt Neutralizer (husk, hvis hunden lugter eget affald lugt, vil det sandsynligvis gøre det igen på samme sted). Derefter erstatte håndklæde med en frisk. Brug ikke ammoniak-baserede rengøringsmidler nogensinde, da lugten ligner urin. Straffe aldrig hvalpen for at have en ulykke i hundebur.

Ældre hunde og stueren hunde er forskellige. Først deres naturlige tendens til ikke ønsker at gå, hvor de sover. Så enhver hund inde i et hundebur er sandsynligt vil lade dig vide, når det skal gå. Så hvis du er hund er låst inde i et hundebur og gør støj, er det sandsynligvis betyder, at han skal gå. Vær opmærksom og ikke nogensinde forlade hunden i et hundebur uden at være i hørevidde i mere end en time eller to. Hvis en ulykke mere end meget lejlighedsvis inde i hundebur med en stueren eller ældre hund, betyder det en af ​​to ting: Enten ikke tilstrækkeligt opmærksomme på hundens signaler, det er nødvendige for at gå, eller hunden er at have en fejl og skal kontrolleres af dyrlægen.