Hund: Hund Legetøj Tips

The Best Toys

At vælge det bedste legetøj til din pooch, tage et øjeblik til at observere ham på spil. Er hans yndlingsspil hente eller gør han gerne spille skjul og gå søge? Prøv tennisbolde eller gummikugler for den aktive retriever. Reb er stor for den hund, der nyder en venlig omgang tovtrækning. Nogle hunde nyder munden deres favorit udstoppet knirkende legetøj. For ivrig chewer, få en aromatiseret tyggelegetøj, som et spiseligt majsstivelse én. Hvis din hund er høj energi og elsker udendørs, overveje nogen række af de Frisbee typen legetøj til rådighed på markedet i dag.

Billig Hund Legetøj

Prøv disse ideer til billige legetøj til din hund:

• Få et par brugte tennisbolde, en kort længde på stærk reb med knuder bundet i hver ende, samt et lille plastik sodavandsflaske tømmes og rengøres. Når din hund har bidt igennem plastflaske, smide det væk, så han ikke spise nogen stykker af plast.

• Din hund vil være lige så glade spiller med en vare, du allerede har i dit hus. Han kunne være tilfreds med at underholde sig selv tygge på en gammel sok eller tomme plastbeholdere. Sørg for at alle dine emner er rene og fri for dele, han kunne sluge.

• Prøv at videresalg butikker eller garage salg for brugte udstoppede dyr, en favorit med mange hunde. Vask og tør dem, og derefter fjerne dele en hund kan sluge såsom knapøjne.

• Eller købe din hund plastic legetøj og fyldte dem fra børnenes og babys afdeling. De har ofte bære lignende produkter til lavere priser.

Tygge legetøj til at besætte Time

Få et tyggelegetøj, der kan holde godbidder for at holde din hund travlt. Der er et nummer på markedet lige nu, der kommer i et udvalg af former og størrelser, alle rettet mod at gøre din pooch arbejde lidt for at få en velsmagende snack.

Typisk lavet af en meget hård gummi, disse tygge legetøj er hule på indersiden som giver dig mulighed for at proppe den med hund kiks, jordnøddesmør eller din hunds favorit godbid. Fordi hullet til det indre kammer er så lille, kan det tage din hund timer til at udtrække alle goodies indefra. Mens han tygge og grave på det, den hårde gummi konstruktion forhindrer din hund fra at rive legetøjet fra hinanden. Den specialdesignede form gør det muligt for legetøj til at springe uberegneligt, unddrager din hund, og holde ham interesseret.

Hvad skaber en god hund tygge legetøj?

Hvis du søger efter en god tygge legetøj, overveje dette - en hunds kæbe kan udøve mere end 200 pounds per kvadrattomme. Tygge legetøj bør være holdbare til at modstå daglig misbrug. Pick noget, der er passende for bid styrken af ​​din hund.

Beyond holdbarhed, plukke et tyggelegetøj, som vil gavne din hund i mere end én måde. Du kan vælge mellem tygge legetøj, der hjælper med at holde tænderne rene og fri for tandsten, tygge legetøj til at holde godbidder og holde din hund underholdt, og interaktive tygge legetøj med reb, så du kan dreje til tygge i frikvarter med din pooch.

Legetøj til aktive chewers

Med antallet af tygge legetøj på markedet i dag, er det svært at finde ud af, hvilken en der er bedst for din hund. Først foretage en vurdering. Har du en stor race eller et stykke legetøj hund? Er hun en stærk chewer eller ej? Du kan vælge fra et udvalg af gummi tygge legetøj, nylon tygge legetøj, velsmagende råhuder og majsstivelse spiselige tygge legetøj. Overvej et stykke legetøj, der kan passe godt på din pooch mund, men er ikke lille nok til, at hun kan sluge den. Kontroller, at der ikke er nogen skarpe kanter. Sørg for, at din pooch har ingen fordøjelsesproblemer med Chewie behandler ligesom råhuder eller svin ører. Overvej at få din hund et tyggelegetøj, der holder behandler for tilsat interesse, eller et med knopper og kamme til at bekæmpe tandsten.