Hund: Hund Health Care Tips

Hund Kisses

Selv om det er muligt for dig at få bakterier fra din følgesvend, er det ikke meget sandsynligt. Så længe du vasker hænder efter at komme i kontakt med din hund, skal du være fint. Meget sjældent kan folk bliver syge af at komme i kontakt med hunden afføring eller en hund, der har rabies. Så hvis du ønsker at lade din hund kysse dig, gå bare i gang.

Tegn din hund
Brug for at se en Vet

Der er en række symptomer, der kan signalere, at det er tid til at tage din hund til dyrlægen. Nogle af de mere almindelige lidelser hjørnetænder kan få omfatte parvovirus, hundesyge, kennel hoste og leptospirose. Parvovirus er alvorlig sygdom, der skader din hunds tarm foring og kan resultere i dødsfald hos unge og uvaccinerede hunde. Hvis din hund viser nogle af følgende symptomer, ringe til din dyrlæge med det samme:

• Feber (103-105 grader Fahrenheit)
• Svaghed
• Dårlig appetit
• Depression
• Opkastning
• Diarré

Afslag på Eat

Hvis du finder dit normalt glubende hunde har mistet sin appetit, kan der være en vis grund til bekymring. Tab af appetit er et af de første tegn på sygdom. Din hund kan også opleve smerter af en slags, og derfor nægter at spise. Eller det kunne være muligt, at din hund har et tab af appetit på grund af en ændring i miljøet, såsom et nyt kæledyr eller introduktion til nye fødevarer. Men for at være sikker, hvis du har udelukket eventuelle adfærdsmæssige problemer, tage din pooch til dyrlægen for en korrekt diagnose.

Vinter fodpleje

Du har måske hørt, at det er en god ide at vaske din bil så ofte som muligt i vinteren for at forhindre korrosion fra vejsalt. Hvis vejsalt kan ætse metallet under din bil, bare tænk på de skader, den kan gøre for din hunds fødder! Saltet spredes på fortove og veje kan suge ind i din hunds trædepuder, der forårsager tørring, irritation og, i visse tilfælde smertefulde revner og sår. Efter vinteren gåture i områder, hvor salt kan anvendes, skal du vaske din hunds fødder i med varmt vand og anvende en balsam til at hjælpe helbrede tør hud. Du vil både blive glad for du gjorde!

Give Væske
Medicin

Mange hunde vil skød en flydende medicin ret off en ske, medmindre det har en stærk smag. Hvis din hund ikke vil tage den flydende medicin på den måde, kan du prøve at blande det ind i en tiltalende fødevarer såsom æblemos eller en velsmagende kød bouillon. En anden mulighed er at sætte medicinen i en sprøjte dropper. Mens din hund sidder, vippe hovedet lidt tilbage og langsomt administrere medicinen ind i hendes mund.

First Aid Kit

Det er altid en god idé at have et kæledyr førstehjælpskasse handy, hvis du nogensinde har brug for det. Der er kommercielle kits til hjørnetænder til rådighed, men med en bare en smule arbejde, kan du sammensætte din egen. Her er, hvad du har brug for:

• telefonnumre til din dyrlæge i kontortiden og under nødsituationer timer
• Telefonnummer til et dyr giftkontrolcenter
• Kopi af din hunds medicinske journaler
• Sterile ikke-klæbende bandager til åbne sår
• Rulle gaze bandager og gaze puder til at placere over et sår
• Adhesive medicinsk tape for at sikre bandager
• afrundet spids saks
• Bomuld tippes svaberprøver at anvende antiseptisk
• Antiseptisk løsning til at rense sår
• pincet til torn fjernelse
• Rektal termometer for at tage temperaturen

Identifikation Records

Det er altid en god idé at holde identifikation optegnelser over din hund, hvis du nogensinde skulle have behov for dem. Din hund skal have en sele eller halsbånd med et identifikationsmærke med dit navn, din hunds navn, og dine kontaktoplysninger. Du bør også mikrochip dit kæledyr eller give hende en identifikation tatovering. Begge muligheder er en permanent måde at identificere dit kæledyr bør hun nogensinde gå tabt. Dernæst løbende udarbejde en registrering af din hunds højde, vægt, farve og eventuelle identifikationsmærker. Hold en aktuelle foto af din hund, som du kan bruge på flyers. At være forberedt kan gøre forskellen i at kunne finde dit kæledyr.

Rengør Disse Ører

Rengøring din hunds ører regelmæssigt kan hjælpe med at forhindre infektioner og giver dig mulighed for at genkende problemer hurtigt, hvis de opstår. Tjek din hunds ører mindst en gang om ugen for snavs, voks, og snavs. Hvis de ser fine ud, så bare lade dem alene. Hvis de skal rengøring, fjerne snavs og voks med enten et stykke vat med hydrogenperoxid eller en kommerciel øre renere for hunde. Grundigt tørre alle synlige dele af det ydre øre. Undgå at bruge vatpinde (Q-tip), eller gå ind i øregangen, for at undgå utilsigtet skade på trommehinden.

Giftige varer omkring huset

Desværre er der mange fælles husholdningsprodukter er giftige for din hund. For at holde din elskede lodne ven sikker, gøre en sikkerhedskontrol rundt i huset for at sikre, at disse produkter er ude af din hund rækkevidde:

• Insekticider
• Rengørings- og desinfektionsmidler
• rottegift
• Antifreeze
• Menneskelige medicin
• Chokolade

Animal forgiftning med lægemidler, såsom aspirin-lignende produkter er den mest almindelige tilfælde, at giftkontrolcentre se. Frostvæske er den mest almindelige "udendørs" produkt. Hold din pooch ud af problemer ved at holde disse og andre farlige produkter låst væk.

Tab af blærekontrol i Hunde

Den mest almindelige årsag til tab af blære kontrol er en hormonel sygdom, der opstår hos ældre hunde. Lejlighedsvis, spinal degeneration eller traumer forårsager også inkontinens. Hunde, der har alvorlige anfald kan også miste blærekontrol. Andre medicinske problemer omfatter blære infektioner, diabetes og nyresygdom. Der er medicin til at løse mange af disse spørgsmål.

Hvis din hund er relativt sund, tjek dog at sikre, at din hund ikke tisser på grund af separationsangst, stress, eller en ændring i miljøet. Hunde undertiden tilbage til deres pre-renlig måder med indførelsen af ​​en ny hvalp eller baby i husstanden.

Nægter Vand

Hvis din hund nægter at drikke noget vand, er det en indikation af en eventuel udstedelse sundhed. Hvis du re-fugtgivende din hund, og hun ikke har haft vand i et stykke tid, så gør det langsomt. Drikke overskydende vand efter et bortfald i hydrering kan føre til opkastning og tab af yderligere væsker. Prøv at lade hende slikke en isterning snarere end at tillade hende til at drikke direkte ud af en skål.

Enhver hund, der lider af alvorlig dehydrering, herunder en tør næse, mundtørhed, eller tab af hudens elasticitet, skal tages til en dyrlæge med det samme.

Hedeslag Cool Down

Hvis din hund lider af hedeslag, få hende ud af den varme omgivelser med det samme og i et køligt, blæsende område. Cool hende ned ved at placere hende i en kølet bad eller indpakning kolde håndklæder omkring hendes krop. Giv hende isterninger eller en lille mængde væske til hydrat hende så snart hun bliver lydhør.

Årsag øreinfektioner

En hund får typisk en øre infektion, når gær og bakterier vokse i øret. For at forhindre dette, skal du sørge for at rense din hund ører regelmæssigt med et stykke vat og brintoverilte eller en kommerciel øre renere for hunde. En anden måde din hund kan få en øre infektion er gennem øremider. Disse mikroskopiske organismer lever i øregange din hund og er meget smitsom.

Holde det rent

Selvom risikoen for overførsel af en sygdom fra en hund til en person er meget minut, hvis du er bekymret, vaske dine hænder efter at interagere med din hund. Sygdomme kan meget sjældent, men muligvis overføres gennem en hunds afføring eller en hund, der har rabies.

Vet skoler tilbyder
Online rådgivning

Hvis du leder efter nogle ajour forskning i hundens sygdomme og pleje, overveje at gå til online ressource af en førende veterinære skolens hjemmeside. Information til rådighed omfatter senest den hunde sygdomme, behandling, operationer og grundlæggende i den daglige pleje.

Sygepleje Puppy Problemer

Nogle gange vil du finde en hvalp i et kuld er mindre eller svagere end sine søskende. Hvis hans kuldsøskende presser ham væk fra sygepleje, kan du prøve at supplere sin fodring med mælkeerstatning eller gedemælk. En nyfødt hvalp, der ikke får nok næring vil ikke overleve. Hvis hånd fodring ikke løser problemet, se en dyrlæge med det samme.

Læsning tegn på smerte

Der er en række måder at fortælle, hvis din hund kan være i smerte. Hvis din hund limps eller bjæf ved berøring, hun signalering ondt. Hvis din hund ændrer adfærd fra typisk venlige og opmærksomme på reclusive eller irritabel, kan hun være i smerte eller syg. Nogle normalt milde manierede hunde kan også blive aggressive og bide, hvis de er i en stor smerte. Hvis din hund vil konstant slikke, bide eller kradse et bestemt område, kan hun også være oplever ubehag. Hvis du har mistanke smerte, tage din hund til dyrlægen til en eksamen.

Bloat (GVD) Gastric Torsion - Symptomer

Oppustning er en livstruende tilstand, der forekommer, når luft og væske ophobes i din hunds mave. Denne tilstand kræver, at du tager din hund til dyrlægen med det samme for at redde hendes liv.

Din hund kan have bloat hvis hun har følgende:

• Gas fyldt mave (kan lyde som en tom tromle når pinged)
• Mislykkede forsøg på opkastning
• Rastløshed og overdreven savlen.

Hofteledsdysplasi Alternativ Behandling

Hvis din hund lider af hoftedysplasi, overveje at sende hende til fysioterapi. En type behandling indebærer hydroterapi, som tillader en hund at styrke hendes muskler gennem modstand øvelser i en undersøisk løbebånd. En anden type behandling er hunde massage, som er med til at genoprette cirkulation til hunde væv og hjælper musklerne slappe af og vedligeholde tone. Canine massage fremmer heling ved at styrke svækkede muskler og dispergering smerte.

Hold Records

Har en mappe dedikeret til dit kæledyr sundhed så hans oplysninger er let at få adgang. Du bør holde en organiseret registrering af din hunds vaccinationer, så du ved, om han er strøm på sine skud. Hold eksemplarer af allergi over for medicin, navne på nogen medicin, han eventuelt tager, datoer af veterinære eksamener, medicinske tilstande, og operationer. Også har numrene til din hunds dyrlæge på et synligt sted, hvis du har brug for at ringe til i nødstilfælde.

Glem ikke, hvis du har kæledyr forsikring til at holde kopier af eventuelle krav, hvis der er nogensinde en uoverensstemmelse med dit forsikringsselskab.

Interne parasitter

Interne parasitter kan opholde sig i din hunds krop og forårsage sygdom. Nogle, som rundorme kan være synlig for det blotte øje i din hunds afføring. Andre, som piskeorm skal påvises under et mikroskop. Din hunds årlige veterinær eksamen bør omfatte en afføringsprøve, og dette vil afgøre, om din hund har brug for en ormekur.

Hvis du har bekymring for, at din hund kan få rundorm, kan han tage en månedlig hjerteorm medicin som en forebyggende foranstaltning.

Hedeslag - Symptomer

Hedeslag opstår, når din hund har været i varme omgivelser og mangler nok hydrering. Dette kan være fra for meget sol eller tid tilbragt i en varm bil. Hun vil have en hurtig hjertebanken, meget høj kropstemperatur, hurtig vejrtrækning eller pustende, og kan måske endda bryde sammen.

Hot Spots

Hvis din hund lider af en icky oser hudinfektion, chancerne er, at han har "hot spots" eller "akut fugtig pyoderma". Dette er en hudallergi typisk startet af loppe eller flåtbid, der bliver betændt. Det er et fælles problem blandt golden retrievere og Labrador retrievere. Forebyggelse af loppe og kryds medicin og regelmæssig badning er din bedste satsning. Men hvis din hund allerede har fået hot spots, kan du behandle det ved klipning af håret væk fra området for at hjælpe det tørre ud. Brug derefter et antibiotikum, som indeholder et corticosteroid til at hjælpe med inflammation og kløe.

Vaccinationer til hvalpe

Hvalpe er beskyttet mod en række sygdomme ved deres mors antistoffer i deres første seks til otte uger af livet. På omkring seks til otte uger gamle, skal hvalpe begynde at modtage en række vaccinationer mod hundesyge, Bordetella, rabies, parvovirus, og borreliose. Disse vaccinationer indtil hvalpen er seksten uger gammel. En ældre eller voksen hund så modtager booster shots hver tolvte måned.

Symptomer på øreinfektioner

Hvis din hund har en øre infektion, kan hun ryste sit hoved ofte og ridse på hendes ører. Kig efter eventuelle rødme og pus kommer ud af din hunds ører. En dårlig lugt kan også være endnu et tegn på en øre infektion.

Vær særlig forsigtig med racer som Cocker Spaniel, Golden retriever og Basset jagthund, som er tilbøjelige til øreinfektioner.

Indtagelse Medicin

Den nemmeste måde at få din hund til at sluge en pille er at skjule det i hendes mad. Hvis en eller anden grund, kan du ikke gøre dette, så vil du nødt til at placere det i hendes mund. Start med at sidde på gulvet foran din pooch. Hvis din hund er lille, kan du placere hende på skødet. Åbn forsigtigt munden og placere p-piller så langt tilbage på hendes tunge som du kan. Luk munden ved at holde sin snude, vippe op hagen, og slagtilfælde hendes hals for at hjælpe hende sluge. Du kan også prøve at blæse let på næsen for at få hende til at tage en dyb indånding og sluge pillen.

Puppy Konjunktivitis

Lejlighedsvis, hvalpe udvikle en infektion kaldet konjunktivitis, før deres øjne er klar til at åbne. Øjenlågene bliver røde og hævede med eventuel udledning. I sådanne situationer kan være nødvendigt at forsigtigt pried hinanden øjenlågene at dræne pus og tillade anvendelse af øjenskyllestation og en antibakteriel salve. Hvis du tror, ​​din nyfødte hvalp kan have øjenbetændelse, skal du kontakte din dyrlæge. Dette er en alvorlig tilstand, som kan medføre blindhed, hvis de ikke behandles korrekt.

Denne øjenbetændelse påvirker også voksne hunde. Mulige årsager er bakterier, vira, mangelfulde tårekanaler og fremmedlegemer i øjnene.

Undgå Canine Acne

En hund kan få acne eller bump på hans hage. Mens en række faktorer, herunder skab kan forårsage acne på din hund, problemet er ofte en allergisk reaktion på en plast hundemad skål eller harsk olie fanget i ridser i skålen. Hunde med følsom hud er særligt tilbøjelige til at udvikle en allergisk reaktion. For at stoppe problemet, fodre din hund fra en ren rustfri stål skål.

Fødder, ben og led - du skal være detektiv & opsøgende journalist!

Nogle gange er den sværeste ting at diagnosticere er problemer med en hunds fødder, ben og led. En hund, der vågner op om morgenen stiv og gå med en halte, kan være helt fint med frokost tid. Hunden ejer og dyrlægen skal være ivrige observatører, da hunden ikke kan fortælle dem - med ord, alligevel - hvordan han / hun føler. På grund af denne iboende problem med kommunikation, at den sikreste ting for enhver hundeejer gøre, når han / hun opdager hunden halter er at tage den til dyrlægen og få det tjekket ud. Vær opmærksom og fortæl dyrlægen alt, hvad du har lagt mærke til din hund gør.

For eksempel, hvis din hund ser ud til at hoppe lidt når han / hun går, kan der være skader på de overlegne artikulationer. En hund, der ikke ønsker at sætte vægt på et ben kan have en fraktur. Og en hund, der sætter sit ben ned meget langsomt kan have et sår af nogle type. Følsomhed over for skader i knoglen også variere efter race; mynder, Chihuahuas og maltesiske "føler" disse skader med større intensitet. Hvis du mener, at din hund er kommet til skade, få hjælp, før du undersøger ham selv. Overvej en snude; kan han / hun ved et uheld bide dig, hvis dine bevægelser forårsager ham / hende smerte. I sidste ende, tage hunden til dyrlægen for at få den rette pleje, at han / hun har brug for.

Kastrering - Defineret

Kastration er en kirurgisk procedure, der holder hunde fra avl ved at fjerne testiklerne i hanhunde og æggestokkene og livmoderen i tæver. Denne procedure er kendt som spaying når der henvises til hunhunde.

Giftige planter

Der er hundredvis af planter, der kan være giftige for din hund. Men kan næsten alle planter forlade din pooch følelse syg, hvis han indtager nok af det. Hunde kan udvise symptomer fra overdreven savlen til opkastning til en tilstand af koma. Nogle planter til at holde sig væk fra din hund omfatter begonier, kristtorn, mistelten og løvemund.

Vaccination Timing

Mens nogle dyrlæger anbefaler at give en hvalp nogle af sine første skud på seks uger gamle, mange anbefaler at gøre det på otte uger med mere efter 12 uger, 16 uger og 20 uger. De første skud er typisk for parvovirus, hepatitis, hundesyge, parainfluenza og Lyme sygdom. Nogle skud varierer fra område til område og tidsplaner kan variere alt efter din dyrlæge anbefalinger. Sørg for at tale med din egen dyrlæge om en foretrukken tidsplan for din hvalp.

Være en opmærksomme ejer

Forebyggelse er nøglen til at holde din hund sund. Være en opmærksom ejer og være opmærksom på eventuelle fysiske eller adfærdsmæssige ændringer i dit kæledyr. Sørg hun spise ordentligt og ikke overvægtige eller undervægtige. Tag hende til en veterinær eksamen mindst en gang om året, og når som helst du bemærker en lidelse, der er grund til bekymring. Soignere din hund ofte og gøre en stikprøvekontrol for at sikre, at hun har en sund pels, klar hud, og lyse øjne.

Sterilisering Fordele

Når du beslutter at spay din kvindelige pooch, du er ikke bare at holde hende fra at have uønskede graviditeter og hvalpe. Hun vil være beskyttet mod brystkræft, hvis hun steriliseret før hendes første varme. Hun vil også være beskyttet mod andre sygdomme, der rammer det reproduktive system.

Rabies Vaccination

Hvalpe typisk modtager vaccinationer sygdomme som parvovirus og Bordetella så tidligt som seks til otte uger. Ni uger gamle, er hvalpe også givet vacciner til Lyme sygdom. Den rabies vaccination er ikke givet, før hvalpene er 16 uger gammel.

Dyrlæger kan undertiden variere vaccinationsprogrammer baseret på en hunds alder og det geografiske område.

Nogle racer Få Acne

Canine acne typisk dukker op på en hunds hage og ser meget gerne acne, at folk får. Det viser typisk op i løbet af en hunds opvækst og lejlighedsvis fortsætter ind i voksenalderen. Det opstår oftest i korte coatede hunde såsom Mastiffs, Doberman pinchers, Great Danes, Boxers og Rottweilere.

Neutralisering Fordele

Kastrering din hund har fordele ud over at reducere uønskede hvalpe. Din hanhund har mindre chance for at lide af prostata- og testikelkræft. Desuden kastrering reducerer aggressivitet, bidende, roaming, og trangen til at markere territorium. Din hund vil høste de mange fordele ved denne procedure.

Tegn på sygdom

Der er en bred vifte af symptomer, der kunne tyde på sygdom i din hund. Vær opmærksom på din hund 's spise, drikke, og potte vaner. Generelt bør hun spiser normalt, drikke masser af væske, og har normale afføring. Ændringer i hendes adfærd eller daglige spisevaner kunne indikere et problem.

Husk at tage din hund til dyrlægen mindst én gang om året for at sikre, at hun er sund.

Indsamling en urinprøve At Home

Bloody urin kan være et tegn på en urinvejsinfektion i en hund. Hvis du mener, at din pooch har en infektion, men du har problemer med at detektere blod i urinen, er her en enkel måde til at indsamle en prøve.

Arm dig selv med en suppe slev eller dyb tallerken og læg den i retning af strømmen, så snart dit kæledyr begynder at tisse. Hvis du tager prøven til dyrlægen, som anbringes i en ren, desinficeret beholder eller forsegles taske. Rense posen ved vask og skylning eller aftørring med alkohol eller fortyndet klor.

Du må ikke ophøre med behandlingen

Hvis din hund er diagnosticeret med øre mider eller en øre infektion, er det meget vigtigt at afslutte behandlingen, selvom din hund synes inddrevet. Fortsætte altid give din hund den medicin tidsplan anbefales af din dyrlæge. Ophørende medicin inden afslutningen behandling kan føre bakterierne til at blive resistente. Dette øger muligheden for, at infektionen vil gentage sig, og kan kræve en stærkere dosering af medicin i en længere periode.

Reducer Allergener på hunds pels

Nogle mennesker er virkelig allergisk over for skæl eller spyt af hunde. Men i andre tilfælde hunde bringe i naturlige allergener, såsom pollen på deres frakker, så det ser en person er allergisk over for hunden selv. I perioder med høj pollen tæller, holder en spray flaske og blød klud på døren for at sprøjte og udslette ned din hunds pels, når han kommer ind. Du vil reducere mængden af ​​pollen på hans frakke og lindre din allergi i processen.

Vaccinationer Needed

En typisk hvalp vaccinationsprogram kan forekomme til otte uger, tolv uger, seksten uger og 20 uger. Vaccinationer sidste i en periode og derefter boostere er nødvendige for at forny skud effektivitet. Boosters er normalt fornyes hvert år til tre år, afhængigt af, hvad skud er, og hvad din dyrlæge holdning er. Spørg din hunds dyrlæge for det anbefalede booster tidsplan.

University Veterinary Hospitals

University veterinære hospitaler underviser hospitaler, der typisk specialiserer sig i forskning og innovative måder at pleje. Du vil måske overveje et universitet dyrehospital, hvis du søger efter en bestemt form for behandling for din hund. Vær sikker på at forske i baggrunden af ​​dyrehospital du overvejer at finde ud af, om det opfylder dine behov.

Poison Bevis dit hjem

Hvis du vil beholde din elskede hund fra at blive forgiftet, forebyggelse er nøglen. Find ud af, hvilke fødevarer han kan og ikke kan spise. Nogle velsmagende behandler for folk er giftige for hunde. Gør forskning om, hvad planter er farlige for din pooch og holde dem ude af din baghave eller haven. Har en stikprøvekontrol rundt i huset for at sikre, at du har forfalskes låg på alle dine skraldespande. Sørg også for at der ikke er nogen mundrette giftige produkter som batterier liggende rundt på gulvet. Og sørg for at have de alarmnumre til din dyrlæge og giftkontrolcenter handy, hvis du nogensinde har brug for dem.

Vaccination Records

Det er vigtigt, at du holder op til dato registreringer af din hunds vacciner til en række årsager. Du har en præcis registrering af, om din pooch er opdateret på hendes vaccinationer. Hvis du nogensinde har brug for at gå ombord hende, vil du have bevis for sine skud klar. Du vil også være mere tilbøjelige til at sørge for, at hun er vaccineret og sikkert fra en vifte af uønskede hunde sygdomme som parvovirus og Bordetella.