Hund har vejrtrækningsproblemer

Hund har vejrtrækningsproblemer

Når en hund har vejrtrækningsproblemer, er det op til ejeren at søge hjælp. Del disse besøgendes meget forskellige situationer.

Min hund har vejrtrækningsproblemer

Jeg har en næsten tre år gammel Cairn Terrier. Han har altid været meget sund, og de eneste ture, vi gør til dyrlægen er for regelmæssige vaccinationer.

Jeg skriver, fordi han er begyndt at gøre en støj, der lyder som hyperventilating. Det er meget tilfældig begivenhed, hvor han vil gøre støjen i et par dage, og derefter månederne går, før vi hører det igen. Han bare virkelig lyder som han ikke kan få vejret. Jeg tænkte på, hvad denne støj kunne være.

Jeg har spurgt vores dyrlæge om det, men han har ingen idé om, hvad jeg taler om, og fortalte mig at bringe ham i, når han gør det igen. Problemet er, han gør kun støj og slukkes i omkring fem minutter, og det ville være umuligt for mig at bestemme, hvornår han kommer til at gøre det. Nogen idéer?

Tak for din hjælp ~~ Lindsay

Ekspert Svar

Hej Lindsay,

I min egen lægmands opfattelse, jeg tror hyperventilating lyde kan være en del af en større problem. Jeg tror, ​​vi har brug for at se ud over de åndeløse hændelser og få en baseline vurdering af din hunds hjerte og lunge sundhed.

De mærkelige vejrtrækning lyde kan ske i korte perioder, hvor din hunds hjerterytme er uregelmæssig. Da hjertet hjælper også regulere mængden af ​​ilt i lungerne, ville det være bedst at se, hvor sund disse organer er lige nu. Det kan faktisk afsløre, hvorfor din hund har intermitterende vejrtrækningsproblemer uden at vente på din dyrlæge for at høre lyde at diagnosticere, hvad der sker.

Der er også en chance for, at en strukturel svaghed er årsag åndeslange til delvis kollapse, når din hunds system stresset. Dette er endnu område din dyrlæge måske ønsker at se på.

Jeg ville lave en aftale for at få din dyrlæge mindst lytte til din hund hjerte og lunger, og følger op med en x-ray, hvis der er behov for flere oplysninger. Dette kan i det mindste udelukke en alvorlig årsag bag vejrtrækningsproblemer, og give dig nogle fred i sindet. Det kunne også være nyttigt, hvis din hund har en udiagnosticeret medfødt problem.

Tak for dit spørgsmål, og mine bedste ønsker for et lykkeligt udfald.

~~ Kelly

Dog er allergisk over for husstøvmider

Min tre-årige Shih Tzu, Bailey, er allergisk over for husstøvmider. Hvilken type kæledyr seng er bedst for ham? Tak ~~ Beckie Bauer

Ekspert Svar

Hej Becky,

Jeg vidste bare en søgning på internettet og fundet et websted kaldet BuddyBeds.com der gør en anti-støv mide hund seng. Hoveddelen af ​​sengen er lavet af skum, og anti-støv mide Betrækket er aftageligt for vask. Dette kan være det, du leder efter.

Når det er sagt, kan du også vælge en helt vaskbart seng, dække den med en anti-støv mide dækning og vaske hele ensemblet en gang om ugen i meget varmt vand. Dette bør holde støvmider til et absolut minimum og gøre din Shih Tzu langt mere behagelig.

Der er også en mere produkt, du måske ønsker at tjekke ud. Det hedder X-Mite. Det er et pulver, som du bruger på møbler og tæpper til at dræbe støvmider. Da din hund sandsynligvis vil støde mider på disse områder, samt sin egen seng, kan du finde det nyttigt. Bare sørg for at bruge det nøjagtigt i henhold til anvisningerne.

Tak for dit spørgsmål, og jeg håber du finder disse forslag nyttige.

~~ Kelly

Rescue Pup Har Kennel Hoste

Hej!

Jeg har et spørgsmål om en Schnoodle hvalp vi er i færd med at vedtage. Han otte uger gammel og synes at være en meget sund vægt. De sidste to gange vi har set ham, synes han lidt sløv og senest bemærkede vi, at hans næse og øjne kørte.

Jeg ved, at flere af hans kennel hjælpere er blevet behandlet med antibiotika for nylig for "forkølelse" og kennel hoste symptomer. Vi fik at vide, at han ville blive sat på et antibiotikum begynder i dag. Skal vi være bekymrede? Han virker meget sød andet. Han kommer til os, og ønsker at blive samlet op. Det eneste, vi har bemærket, er, at vi aldrig har hørt ham bark, kun klynken. Vi ønsker ikke at få knyttet til en hund, der er alvorligt syg. Hvad er dit råd?

~~ Jennifer

Ekspert Svar

Hej Jennifer,

Det betyder faktisk lyde som redning husly oplever en epidemi af Kennel Hoste lige nu. Dette er ikke usædvanligt for denne type anlæg, fordi kennel hoste virus er meget smitsom. De antibiotika er virkelig kun nyttige til behandling sekundære bakterieinfektioner, som har mulighed for at tage fat og gøre symptomerne værre, mens hvalpens immunsystem er optaget kæmper for at undgå virus.

Den manglende gøen kan skyldes, at din potentielle hvalp hals ikke kan føle meget godt lige nu.

Hvis du er virkelig bekymret, kan du fortælle det husly, du vil vente, indtil hvalpen er godt, før du bringe ham hjem, og de bør være forståelse for dette. Hans sløvhed kan være tegn på, at hans kennel hoste udvikler sig til lungebetændelse.

Hvis du ønsker at give denne hvalp den bedste chance for at komme sig, og du ikke har andre kæledyr i huset, kan du bringe ham hjem og slut plejede ham selv. Du kan finde forslag til, hvordan du gør dette i vores artikel Hjem Behandling for Kennel Hoste. Dog kan jeg ikke forudsige udfaldet af denne sygdom. Det afhænger af, hvor dybt infektionen har nået i lungerne.

Alt dette sagt, jeg bebrejder ikke dig, hvis du beslutter at vente. Hvalpen er i øjeblikket den veterinære opmærksomhed, hvor han er nu, og han bør virkelig komme med ordentlig pleje. Når han er godt, bør du har ingen bekymringer om at bringe ham hjem.

Bedste ønsker, uanset hvad du beslutter at gøre.

~~ Kelly

.