Hund Bly og Harness Sets

Hund Bly og Harness Sets

Hund bly og udnytte sæt kommer i praktisk, når det er tid til at tage Rover til en gåtur.

Behovet for Hund Leads og udnytte Sets

Det ville være dejligt, hvis du bare kunne tage din hund ud for en tur uden at skulle begrænse ham på nogen måde, men i de fleste tilfælde er det bare alt for farligt. Nærliggende trafik, mennesker og andre kæledyr alle nuværende fristelser og potentielt farlige situationer, så det er vigtigt at holde din hund under rimelig kontrol.

De fleste ejere af kæledyr finde en hund halsbånd og snor tilstrækkelig til lejligheden, men dette sæt op fungerer bedst, når du har en kooperativ hund. Nogle hunde er simpelthen for højrøstede at være indeholdt ved blot en krave; de ender kvælning da de slæbebåd på bly og forsøge at bundet ud i alle retninger.

I tilfælde som dette, hund kundeemner og udnytte kombinationer giver den ekstra mængde kontrol, du har brug for at holde dit kæledyr fra at såre sig selv. Først, lad os lære at måle for en korrekt, og så vil vi se på et par gode eksempler på, hvad der er på markedet.

Måling for Fit

Hund kundeemner og seletøj combos typisk kommer i små, mellemstore og store størrelser, så det er vigtigt at få den rette pasform til dit kæledyr. En sele, der enten er for stor eller for lille er bundet til at skabe bare pletter og sår på din hunds hud.

Der er to vigtige målinger nødvendige:

  • Omkreds: Tænk på dette som måling for et bælte. Kør et målebånd helt omkring din hunds krop lige bag hans forben. Denne måling kan være alle, der er nødvendig for den gennemsnitlige hund sele.
  • Bryst: Nogle seler er designet til et særligt formål, og kan kræve et brystmål foruden omkreds. Ved hjælp af et målebånd, begynder lige bag din hunds albue på den ene side, guide båndet over brystbenet, og slutter lige bag albuen på den anden side. Denne måling er typisk halvdelen af ​​længden af ​​gjorden, men store overkrop racer som Bulldogs og Bullmastiffer vil måle større.

Når du har dine målinger sammenligne dem med den dimensionering diagram på det sæt, du vil købe, og du ved, bare hvilken størrelse for at bestille.

Shopping

Nu er det tid til at se på et par prøver.

Anti-træk Seler

En af de mest almindelige klager blandt hundeejere er deres kæledyr trække uophørligt på deres snore, når de er ude for en gåtur. Det kan virkelig ødelægge hvad der ellers ville være en behagelig aktivitet.

Den rigtige hund fører og harness sæt kan hjælpe dig med at træne din hund væk fra denne modbydelige adfærd og tillade jer to til at tilbringe kvalitetstid i den store udendørs.

Den Halti er en genial kombination af hunde kundeemner og seletøj, der hjælper dig med at få fuld kontrol over dit kæledyr. Et sæt af dobbelte ledninger tillægger ringe på bryst og skuldre af selen, effektivt så du kan "styre" din hund, når det er nødvendigt.

Ejere, der ikke bryder sig om en traditionel tynd sele kan foretrække en ikke-Pull Harness fremstillet af Sporn. Denne sele er lavet af et elastisk web mesh giver et større område med støtte omkring hundens nakke og skuldre. Dette arrangement fordeler belastningen af ​​din hunds trække over et større område og eliminerer ledningerne sår hunde kan udvikle med tyndere hund kundeemner og harness sæt.

Hjælp til handicappede hunde

Ældre hunde, der lider af arthritis betingelser og andre kæledyr med skader og / eller handicap er ikke altid i stand til at bære de traditionelle hund kundeemner og seletøj combos.For disse kæledyr en Lupi kan være den ideelle hund bly og seletøj combo. Sættet bruger en ottetal stil sele til at yde ekstra støtte fra forsiden af ​​kroppen, hjælper hunde, der lider af rygproblemer at bevæge sig mere komfortabelt. Mange ejere mærke en øjeblikkelig forskel i deres kæledyrs kropsholdning og mobilitet, når selen er i brug.

Handy tilbehør

Selvom du ikke altid kan forlade dit hjem uden at bringe langs nogle nødvendige elementer på din tur, som ønsker at blive tynget af en totalisatorspil, når de går til en tumle med deres hund? The Bucchi Bag Hold-All og Bly præsenterer en fantastisk løsning . Pack din nøgler, pung og mobiltelefon i posen og fastgør posen og bly combo til dit kæledyr. Så de to af jer kan være slukket og kører.

Konklusion

Vi har kun kradset i overfladen af ​​hvad der er tilgængeligt på markedet. Der er hund kundeemner og udnytte sæt i alle tænkelige farver og stil, og hvis du har brug for en, der er helt sikkert et perfekt sæt bare venter på dit kæledyr.