Humoristiske Cake Toppers

Humoristiske Cake Toppers
Kom tilbage!

Nogle gange er det sjovt at være utraditionel, og ved hjælp af humoristiske kage toppers er én måde at gøre det. Du kan finde en sådan Topper for de fleste enhver lejlighed, eller du kan lave dine egne. De arbejder især godt, hvis den lejlighed, du laver en kage til selv munter karakter.

Bryllupper

Ved hjælp af en humoristisk kage Topper til et bryllup kan være en forfriskende pause fra at se enten blomster eller en brud og brudgom holde hænder på toppen af ​​kagen. Hvis du ønsker at holde med bruden og gommen tema, kan du finde masser af alternativer til det traditionelle. Nogle af de mere populære er:

  • Bruden og gommen klatring lag af kagen
  • Tilbuddet berøring par
  • Gommen bærer bruden eller omvendt

For andre sjove Topper muligheder, holder parrets fritidsinteresser i tankerne. Hvis de er begge fodbold nødder, kan du sætte mini trøjer på bruden og gommen, eller bruge mini fodbold hjelme som toppers. Det er især sjovt, hvis de er fans af rivaliserende hold. Hvis de elsker Harleys, sætte motorcykler på toppen af ​​kagen. Hvis de er tech nørder, kan du endda få hans og hendes pc'er.

Pensioneringer

Humoristiske pensionering toppers har et par temaer for dem-i de fleste tilfælde, golf eller afslapning. Hvis personen går på pension hverken en golfspiller eller nogen indhold at tilbringe sin pensionering napping i solen, kan du gå utraditionel. Husk, at stort set alt, der passer på toppen af ​​en kage kan være en kage Topper. Det behøver ikke at blive officielt mærket som sådan. For eksempel, hvis pensionist er mere af en ping-ping-afspiller, skal du bruge en klynge af små hvide bolde i stedet. Bare sørg for ingen rent faktisk brugt dem før topping kagen med dem.

Fødselsdage

De humoristiske muligheder for fødselsdag kager er næsten uendelige. Hvis du laver en kage til et barn, er det bedst at gå med finurlige græsklippere, ligesom klovne eller tegneseriefigurer, i stedet for dem, der er lige ud humoristisk. På grund af deres unge alder, kan de ikke være i på vittighed.

Humoristiske Cake Toppers
Stearinlys gøre sjove kage toppers

Men hvis du laver en kage til en voksen, kan du trække alle sejl, så at sige. Tjek den Topper samlingen på Justcaketoppers.com. Der vil du finde professionelle wrestlere, pirater, en "macho mand," en sovende havenisse, og mange flere muligheder. For at tilpasse ethvert humant eller animalsk kage Topper, skære en lille billede af æresgæst ansigt og tape eller lim det på ansigtet på Topper.

Baby Showers

En god måde at vælge humoristiske kage toppers for en baby brusebad er at tjekke forældrenes barn registreringsdatabasen. I de fleste tilfælde vil du bemærke et bestemt tema til de gaver, de ønsker, hvilket giver en nøgle til temaet, de ønsker for barns børnehave. Hvis det ikke giver dig et godt tip, kan du henvende sig til forældrenes lide og ikke lide. Hvis dette stadig ikke hjælpe dig, bare gå til søde. For eksempel overveje sokken abe Topper tilgængelig på Etsy.

Nytår parter

For nytår partier kan du ikke gå galt med enten en ler baby eller et par af plast champagneflasker. Du kan også bruge en gammel, skægget mand, der repræsenterer Fader Tid, eller et lommeur. Hvis du ønsker at bruge far tid, kan du have nogle problemer med at finde en sådan Topper. Det er ikke noget problem selv. Bare gøre din egen i stedet, ved hjælp af gummi indsæt figurer.

Realiseringen Cake Toppers

Hvis du har nogle kunstneriske talent, bør det ikke være for svært at mode en Topper ud af polymer ler eller gum pasta. Hvis du ikke er en skulptur troldmand, dog kan du ønsker at tage et billede og printe det ud på spiseligt papir med spiselige blæk. Derefter kan du bruge dette billede som et 2-D Topper.