Hudpleje: Tør hud Tips

Brug E-vitamin til at angribe tør hud

Ud over at bruge en creme til tør hud, arbejder på at tage din tørre hud problemer indefra og ud. Invester i E-vitamin, som vil bidrage til at gøre din hud afbalanceret og sund.

Tag en 400 IE i en eller to gange om dagen for at hjælpe din hud rebound fra tørhed. Ud over korrekt fugtgivende og udrensning, vil E-vitamin berige huden med fugt indefra, bidrager til at udjævne de tørre pletter.

Tør hud normalt forårsaget af mangel på Hydration

Tør hud er en hudpleje problem, der påvirker en stor procentdel af befolkningen og kan være direkte ubehageligt for de fleste. Årsager til tør hud variere; imidlertid manglen på korrekt hydrering er den mest almindelige årsag. Tør hud er kendetegnet ved et tyndt, papir-lignende konsistens, der føles tør at røre ved.

Tør hud føles særligt stram efter rengøring og har flaky patches i dagtimerne ofte. For at undgå at gøre tør hud værre, drikke masser af vand og fugter regelmæssigt --- helst to gange om dagen.

Antal eksterne faktorer udtørre huden

En række medvirkende faktorer kan virke som årsager til tør hud. De omfatter:

Dehydrering: Det kan ske, når du er enten ikke drikker nok vand eller indtagelse af for mange sukkerholdige, koffeinholdige produkter, såsom kaffe eller sodavand.

Allergener: Hvis du er tilbøjelig til allergi, kan bestemte tidspunkter af året få din hud til at være tør og stram. Allergi medicin kan bidrage til tør hud samt.

Vejret: Koldt vejr udtørrer huden, hvilket gør det ubehageligt og til tider krakket. Dette er den vigtigste tid på året for at sikre, at du bruger en god, dyb fugtgivende lotion på dit ansigt og krop.

Lokalirriterende: Disse kan omfatte parfume, vaskemidler og kemikalier i din skønhed og hudplejeprodukter, der irriterer huden og forårsage en samlet tørhed.

Tør hud kan være et organ problem i hele

Tør hud er ikke kun en ansigtsbehandling problem; det kan dukke op næsten overalt på kroppen. Det er derfor, det er vigtigt at investere i et organ vask med fugtgivende egenskaber til alle kropsdele.

Husk også at skylle sæbevand rest efter du har vasket dit hår. Alt for mange mennesker skylle deres hår sidst og så forsømmer at skylle sæben ud. Dette kan bidrage til ulige tørre pletter på din krop.

Sæbe Gør tør hud værre

Brug af sæbe som en sæbe på tør hud i ansigtet områder i høj grad forværrer problemet. Sæbe frarøver huden på alle sine fugtighed, herunder dens naturlige olier, som er afgørende for en god sund hud.

Da sæbe fungerer som et vaskemiddel, er det bedre at undlade at vaske dit ansigt på alle, hvis sæbe er din eneste mulighed. I disse tilfælde skal du blot bruge vand til at komme i gang så meget snavs som muligt. Men for maksimale resultater ved at bruge en mild sæbe lavet til din specifikke hudtype.

Kig efter specialiserede produkter til behandling af kløende hud

Kløende hud er en anden ulempe at have tør hud. Den korrekte fugtighedscreme kan hjælpe glatte over nogle af skællende, irriterede områder ofte forbundet med tør hud.

Kig efter produkter, der indeholder petrolatum og glycerin og bruge dem ofte, men sparsomt. Brand navne, såsom Jergens, er billige og er tilgængelige på næsten enhver apotek. Slather fugtighedscreme på områder af kløende hud at få nødhjælp fra tør hud symptomer.

Moisturize, moisturize, moisturize

Tør hud pleje kan være en vanskelig proces, fordi mange hudplejeprodukter indeholder kemiske egenskaber, der agitere tilstand i stedet for at hjælpe med at helbrede den. De bedste tør hud rensemidler er cremet dem, der hjælper til at fjerne snavs.

Prøv at holde sig så naturligt som muligt, når du vælger tør hudplejeprodukter til at mindske mængden af ​​vaske- og rengøringsmidler på dit ansigt. Vask væk rensemidler med koldt vand for at hjælpe med at opfriske din hud.

Følg op med en tyk, cremet fugtgivende middel, der hjælper til at låse i så meget fugt ind i huden som muligt.