HUD Forms

HUD Forms
Mortgage långivere er bekendt med trylleri formularer.

Hver gang du køber eller sælger et hus, vil du sandsynligvis nødt til at fuldføre flere forskellige trylleri former. Den overflod af disse former kan virke skræmmende, men de er ikke alt for forfærdeligt kompliceret.

Hvor får trylleri Forms

Den ejendomsmægler, långiver, og lukning agent, med hvem du arbejder sandsynligvis give dig kopier af alle de dokumenter, der er nødvendige for at gennemføre din fast ejendom transaktion. Din ejendomsmægler vil give dokumenter, der vedrører det faktiske køb eller salg af hjemmet. Hvis du er køber, långiver vil give dig de former er forbundet med finansiering af dit hjem. Sidste agent vil kontrollere, at al dokumentation er afsluttet før lukning, og giver både køber og sælger med ekstra behov HUD dokumentation til at underskrive.

I tilfælde af at du har brug for at finde HUD danner dig selv - eller hvis du blot ønsker at se de typer af formularer vil du nødt til at fuldføre før tid - du kan se og downloade dokumenter fra HUD hjemmeside. Denne hjemmeside indeholder formularer er beregnet til brug både i og uden for organisationen. Nogle dokumenter gælder kun for trylleri medarbejdere, offentlige boliger myndigheder, støttemodtagere og andre. Du kan også få adgang til FHA lån formularer via den samme hjemmeside.

HUD Forms almindeligt anvendt i ejendomshandler

Der er mange forskellige typer af trylleri formularer, som dækker alle de forskellige typer af ejendomshandler. Nogle er kun brugt af enkeltpersoner, der arbejder i fast ejendom eller pant industrier, men mange af dem er påkrævet fra forbrugere, der køber eller sælger hjem.

HUD danner du sandsynligvis at se og / eller har brug for at fuldføre, når de køber eller sælger et hjem, omfatter:

  • Afregning (formular HUD-1) - Dette dokument detaljer information om omkostningerne ved køb, salg, og lukke den fast ejendom transaktion. Det afslører det samlede beløb, der modtages fra og på grund af både køber og sælger, hvis det er relevant, på det afsluttende bordet.
  • FHA Mortgage Fact Sheet (formular HUD-92900-B) - Homebuyers søger FHA finansiering til at købe et hjem, skal gennemgå og underskrive dette skema inden du gør formel ansøgning om støtte.
  • Vigtig meddelelse til Homebuyers (danne HUD-92900-B) - Før ansøger om en FHA lån, skal boligkøberne gennemgå og underskrive dette dokument. Den indeholder oplysninger og advarsler om køb og finansiering af et hjem, lige fra oplysninger om, hvordan renter og rabat punkter beregnes til sanktioner for lån svig, og en række andre forhold.
  • Anmodning om certificering af veteranstatus (danne HUD -92.950) - Hvis du ansøger om en VA hjem lån, vil du blive bedt om at give oplysninger og oplysninger om din fortid eller nuværende værnepligt. De støtteberettigede veteran skal udfylde og underskrive dokumentet, som skal indsendes til lånegaranti opdeling af Department of Veterans Affairs.

Organiser nødvendige dokumentation

Når du køber eller sælger et hjem skal du være parat til at gennemføre en betydelig mængde papirarbejde. Ejendomshandler er bindende juridiske kontrakter, så det er vigtigt at sikre, at al nødvendig dokumentation er i orden på alle trin i processen.

Når du ved, hvad forventer med hensyn til nødvendige dokumenter vil du ikke blive overrasket, når bedt om at give visse oplysninger. Ved at gennemgå de HUD formularer, der gælder for din situation før tid, kan du få et forspring på at indsamle de oplysninger, du får brug for at sikre, at dit hjem salg eller køb går så glat som muligt.