HTML: Opstart Tips

WYSIWYG - slags

Hvis du lige har besluttet at gøre din første webside, er det en god ide at finde en WYSIWYG (Hvad du ser er hvad du får, eller ikke) HTML editor til at oprette siderne. WYSIWYG editorer kan du oprette HTML-dokumenter ved at se på det endelige produkt, som du opretter, hvilket betyder, at du ikke skriver den konkrete kode; redaktøren gør.

En god måde at lære det grundlæggende i HTML, når du bruger WYSIWYG er at se på kildekoden som du går sammen. Det store problem er, at disse redaktører har en tendens til at "ødelægge" HTML-kode. Husk det; WYSIWYG er præcis det, hvad du ser er hvad du får, og kan ikke være, hvad resten af verden får.

Nesting

For at undgå fejlfinding din kode senere, er det vigtigt, når lære HTML for at fokusere på nesting. Nesting er den rækkefølge, som HTML-tags er åbnet, ex. <BODY>, og lukket, ex. </ BODY>.

Reglen er: første til at åbne, er sidste til at lukke. Her er et eksempel på forkert og derefter den korrekte kode:

Forkert kode

<H3> <B> Dette er en overskrift </ H3> </ B>

Korrekt kode

<H3> <B> Dette er en overskrift </ B> </ H3>

Ting kan få meget mere kompliceret ud end dette simple eksempel, men hvis du husker at lukke tags i den modsatte rækkefølge, end de blev åbnet, kan du spare dig selv fejlfinding tid.