How To Make Super Bowl Party Invitationer

For fodboldfans, Super Bowl er en meget ventede begivenhed. Det betyder super bowl fester og sammenkomster i hjemmet eller sportsbarer. Venner og familie mødes for at se den spændende begivenhed. Hvis du planlægger en super bowl få sammen i dit hjem, er du nødt til at forberede masser af fødevarer og drikkevarer, der vil holde din gæst fuld. Du er også nødt til at forberede Super Bowl invitationer.

Her er de trin i at gøre Super Bowl invitationer.

  • Materialer, som du har brug for de materialer, som du har brug for invitationer. Er din computer, printer, kuverter, indbydelser, fodbold gummistempler, stempelpude og frimærker. Du kan købe nogle fodbold gummistempler på hjemmesider Frimærker Ved Impression og 1 Stop Square. Bestem det tema, du ønsker til dine invitationer.
  • Indtast de invitationer. Åbn et tomt dokument på computeren, og begynde at forberede invitationer. De oplysninger, du har brug for at medtage de invitationer er adressen på partiet og tiden. Du bør også give dine kontaktoplysninger til RSVP, så du ved, hvor meget mad og drikke du bør forberede. Brug en sports skrifttype, så du kan holde fast i den super bowl temaet for den part. Du kan downloade sport skrifttype fra hjemmesiden Font Space.
  • Udskrive invitationer. Dobbelt kontrollere de oplysninger, du har indtastet, før du udskriver. Udskriv invitationerne ud på din invitation kort. Sørg for, at teksten er korrekt justeret og indbydelser er på den rigtige position på printeren. Du kan teste en side først med skrot papir blot for at sikre.
  • Dekorer invitationerne. Nu kan du dekorere invitationerne. Brug fodbold gummistempler, du har. Tilføj fodbolde som kant eller du kan også bruge en stor fodbold stempel på siden af ​​invitationen. Vær så kreativ, som du når kan dekorere invitationerne. Bare sørg for, at teksten stadig kan ses tydeligt.
  • Placer invitationer inde i konvolutten. Placer invitationer i kuverten, når du er færdig udsmykning. Seal konvolutten og derefter tilføje de adresser og navne på de gæster, du vil invitere. Tilsæt frimærke på hjørnet, og sende ud invitationerne.

Nu ved du, hvordan man laver super bowl invitationer. Trinene er virkelig nemt. Sørg for, at du sender invitationer ud et par uger eller måneder i forvejen, så du har tid til at forberede din fest. Du er nødt til at bestanden op på masser af mad og drikke, så dine gæster kan nyde festen. Forskning nogle opskrifter, der er nemme at lave, og at holde sig til Super Bowl temaet for din fest. Du kan se en liste eller retter, som du kan forberede din super bowl fest ved at gå til hjemmesiden Super Bowl Party Opskrifter. En anden hjemmeside, som du kan gå til for at få oplysninger om Super Bowl fest planlægning er Celebrations - Super Bowl parter.