How To Make hvidere tænder med Paint Shop Pro

Paint Shop Pro er et populært foto og billedredigeringsprogram, der kan bruges til at retouchere dine fotografier. Selvom værktøjet kan bruges til en bred vifte af fotoredigering, og selvom du radikalt kan ændre den måde en person ser på fotografiet via softwaren, en af ​​de mest nyttige teknikker, som du kan gøre med Paint Shop Pro er redigere tænder for at gøre dem meget hvidere. Hera € ™ s hvordan.

  1. Tryllestav. Tag den bløde kopi af fotoet fra dit digitale kamera og uploade den på din computer. Hvis du vil bruge en udskrift, skal du scanne fotografiet først. Når du har fotografiet, åbne den med Paint Shop Pro. Du vil derefter se en værktøjskasse i øverste venstre side af arbejdsområdet. I panelet er et værktøj kaldet tryllestaven, som vil tillade dig at vælge områder, der har den samme farve, og som er forbundet med hinanden. Gør dette ved at klikke på knappen og derefter trække tryllestaven til tænderne.
  2. Tolerance. Før du begynder at klikke på tænderne og vælge disse, vil du nødt til at justere tolerancetærskel for tryllestaven. Indstil niveauet til fem, så tryllestaven nemt vil vælge hele tænder, herunder de dele, som er lidt mørkere i Hue. For at vælge tænderne, holde shift nede, mens du klikker på de forskellige dele af tænderne.
  3. Tjek valget. For at være sikker på at du har valgt alle de dele af tænderne, og at du ikke har et uheld klikket og udvalgt de omkringliggende områder som læber og tandkød eller tungen, skal du trykke shift og tjekke bevægelige takkede linjer, der vil indikere det valgte område. Hvis du har valgt en unødvendig del, skal du blot klikke på disse igen for at fjerne tryllestav valg på listen.
  4. Juster. Dernæst vil du nødt til at justere nuance, lethed, mætning, som findes på menulinjen. Tryk på knappen og en dialog vises. På kassen, skal du flytte skyderen indtil niveauerne for tænderne er på omkring 28, eller hvad hvidhed er bedst egnet til dine tænder. Brug eksempelboksen at bedømme hvidhed af dine tænder, og justere i små trin efter behov. Sørg dog for ikke at lade dine tænder for hvide, hvilket vil gøre det ud selvfølgelig redigeret.
  5. Fravælg. Når du er ankommet til de korrekte justeringer for dine tænder, kan du derefter trykke på knappen OK på dialogboksen og derefter fravælge det valgte tænder område ved at højreklikke og trykke på Select None indstilling i Selections kassen. Hvis tænderne synes at skille sig ud for meget og hvis kanterne af det markerede område er for stærk, kan du vælge de sløre værktøjer til at udjævne detaljerne i billedet.

Det er ikke kun tandlægen, der kan give dig store og skinnende hvide tænder. Med kendskab til Paint Shop Pro, kan du rense dine egne tænder og gøre dem gnistre i fotografier.