How To Make Hjemmelavet Tooth Pulver

I en tid hvor selv hygiejne er domineret af marketing gimmicks, vil du indse, at der er mere praktiske måder at holde dine tænder rene. En af disse måder er at bruge en tand pulver, som du personligt gjort. Brug et par ingredienser, som kan være let tilgængelige i en almindelig husstand, kan du foretage en sikker og billig tand pulver. Denne toothpowder kan ændres så de passer til din mundtlige og dental tilstand.

  1. Forbered materialer og ingredienser. De grundlæggende ting, som du får brug for at lave dine egne tand pulver er en spiseskefuld salt, cirka fire dråber fed olie (brug en pipette til at måle dette), tre spiseskefulde bagepulver, en blanding ske og en metal eller glas røreskål . Brug ikke en plastik skål, fordi duften af ​​fed olie vil holde sig til det. Du kan tilføje en spiseskefuld af vodka eller to dråber hver af pebermynte, oregano, og vintergrøn. Endelig udarbejder en flaske hydrogenperoxid til skylning hver gang du børster.
  2. Bland ingredienserne grundigt i skålen. Ved hjælp af blanding skeen, blandes grundigt dem helt, og sørg for, at du distribuerer nellikeolie ligeligt. Når sammenklumpning sker, skal du trykke på klumper mod siden af ​​skålen til at smuldre klumper. Når den pulverformige dele bagepulver blandes i blandingen, og blandingen bliver en halvtør pasta, er det nu klar.
  3. Placer i en lufttæt beholder. Sørg for, at beholderen har ingen huller af nogen art i det. Dette skyldes eksponering af blandingen i luft vil ødelægge det, skaber forme. Forme og andre former for bakterier vil gøre din tand pulver uegnet til brug. Sæt beholderen på et køligt og tørt sted. Man kan også sætte anti fugt pakker inde i beholderen for at gøre det mere beskyttet mod svampe-inducerende fugt.
  4. Hvis du vil bruge tand pulver, våd din pensel med vand og ryst overskydende. Dyp penslen i blandingen, og pensel, indtil den ønskede, men ikke over-børste. Skyl med hydrogenperoxid. Må ikke være foruroliget, hvis bobler er skabt inde i din mund. Dette er kun et tegn på, at hydrogenperoxid er aflive bakterier tilbage i din børstning. Efter dette, skylle igen, denne gang med vand. Du kan floss dine tænder for den optimale beskyttelse.

Selv før du foretager din tand pulver, er det bedst for dig at vide først, hvis dine tænder og tandkød er i en god form eller ej. Hvis du har specifikke orale problemer, ved hjælp af de forkerte kemikalier kan forværre din tilstand. For eksempel er ikke tilrådeligt for dem, der har munden cankers for meget salt. Derfor, for dit eget bedste, skal du kontakte din tandlæge først om disse ting.

Hjemmelavet tand pulver er en meget god og billig alternativ til de dyre dental produkter derude. Bortset fra dette, kan du frit lave din egen formel, der vil passe til din smag og behov. Gem denne dollar for din dyre tandpasta og prøve at lave din egen tand pulver nu.