How To Make Hjemmelavet sympati kort

Det er aldrig nemt at sende en sympati-kort til nogen. Det meste af den tid, du gør det med tungt hjerte, vel vidende, at en person tæt på dig er sørgende, og du føler, at en sympati-kort er ikke nok til at formidle dybden af ​​følelsen af, at du har for modtageren. Du skal bare huske på, at den indsats, du har brugt at lave en sympati-kort ved dig selv, at vælge den rigtige design og budskab gør det kort værd at meget mere, selv om det er hjemmelavet.

Der er flere designs og størrelser af sympati kort, der er tilgængelige i boghandlere og papirvarer butikker at vælge imellem, men intet slår et personligt. Du kan lave en online-søgning og se efter smukke digte, citater, ordsprog og bønner, som du kan føje til sympati kort, du kommer til at gøre. Andre materialer, såsom base kort, er tilgængelige på håndværk butikker, pre-cut.

  1. Du kan enten få en pre-cut en eller lave dine egne, baseret på det tilgængelige konvolut, som du har på lager.
  2. Fold dit kort på midten. Du kan dekorere forsiden af ​​kortet med billeder af liljer, bellis, en religiøs billede eller andet passende billede. Du kan skære en ud fra en blank side af et blad eller bruge et postkort og skære det til at passe til midten af ​​kortet ansigt, med omkring en tomme godtgørelse rundt.
  3. Brug et smukt bånd, omkring en centimeter bred som grænse til billedet. Vedhæft en lille sløjfe i gratis farve til et hjørne af grænsen. Hvis du har et klistermærke eller en applikation sommerfugl, sætte den på en af ​​blomsterne i dit billede eller i øverste højre hjørne af dit kort. Du kan erstatte en blonde kant for båndet eller endda nogle farvet rickrack.
  4. For et 3D-effekt, kan du skære et vindue i midten af ​​den øverste flap af kortet, lidt mindre end billedet. Fjern den indvendige rektangel og vedhæfte dit billede på bagsiden af ​​den øverste flap. Hvis det er et billede skåret ud fra magasin, lim det til et bord eller papir svarer til, hvad du bruger til dit kort. Et stykke klar acetat lidt større end det rektangel, du bare skære ud vil give en ekstra dimension til din sympati-kort. Fastgør den øverste del af acetat til bagsiden af ​​topflappen den passer til vinduet, og derefter vedhæfte billedet. Lim toppen og bunden af ​​billedet for at fastgøre det på plads.
  5. Hvis du beslutter at gøre det på denne måde, så vil din bånd kantning bør være omkring det rektangel udskæringen.
  6. Hvis du er god med at bruge en kalligrafi pen, så kan du skrive din valgte besked på indersiden af ​​dit kort. Sørg for at du forlader godtgørelse på alle sider og gøre nogle lys Pen retningslinjer, som du rent kan slette senere for at holde din bogstaver lige. En anden mulighed er at bruge pergament papir til meddelelsen og skære pergament i et design, der ligner en blød rulle. En nemmere løsning ville være at skrive din meddelelse på computeren ved hjælp af en af ​​de kalligrafiske skrifttyper, du har, og udskrive det på selve kortet (før dekorere det) eller på pergament papir og derefter klippe det ud og lim på plads.

Tillykke. Du har netop afsluttet din hjemmelavede og personlig sympati-kort. Alt du skal gøre nu, er at underskrive den og sende den med posten.